Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна

Мнениеот garfild8 » 05 окт 2009 20:45

зеления написа:Момчета, рибата в морето, вие тигана извадихте. Вярно е, че сме морски хора, но все пак... ;)

Зелен,нали уж ще вземаме рибка в отбора и затова извадихме тигана.Аз готвя Пеньо за тигана :lol:,а Стрелеца го готви за титулярния състав и си спорихме с колегата.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 окт 2009 21:16

garfild8 написа:
зеления написа:Момчета, рибата в морето, вие тигана извадихте. Вярно е, че сме морски хора, но все пак... ;)

Зелен,нали уж ще вземаме рибка в отбора и затова извадихме тигана.Аз готвя Пеньо за тигана :lol:,а Стрелеца го готви за титулярния състав и си спорихме с колегата.[/quote

О' кей, предавам се. Ти и Огризко понякога ме разсмивате от сърце. Живи и здрави да сте момчета! :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 окт 2009 21:28

Зелен,нали уж ще вземаме рибка в отбора и затова извадихме тигана.Аз готвя Пеньо за тигана :lol:,а Стрелеца го готви за титулярния състав и си спорихме с колегата.[/quote

О' кей, предавам се. Ти и Огризко понякога ме разсмивате от сърце. Живи и здрави да сте момчета! :)[/quote]
Благодаря ти от сърце Зелен.И на теб ти желая същото. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 окт 2009 02:18

зеления написа:О' кей, предавам се. Ти и Огризко понякога ме разсмивате от сърце. Живи и здрави да сте момчета! :)

Благодаря :mrgreen: Надявам се и ти да си жив и здрав.. и все така зелен :mrgreen: :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 07 окт 2009 12:49

Гледах на запис някакво предаване Спорт Мания по Канал 3 и Гонзо каза, че Миро Манолов бил, човекът, който най-много искал да привлече през зимата в Левски, имал и други варианти, но най-много искал Манолов, явно зимата ще има сериозна офанзива от говедата, те се опитаха и в края на летния трансферен прозорец да го вземат, но явно сме ги отрязали, едно съм сигурен, че ако отиде там ще е национал до няколко месеца ако Мърльо е селекционера, все пак дано си останат с искането и без това имаме един нормален нападател в момента

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 окт 2009 13:00

Ми, значи.... аз лично не искам да даваме играчи на Левски и ЦСКА. Или да ги пращаме зад граница, или да си останат в Черно море. Пък ако ще се продава на Левски, 3 млн. евро и ще им го продадем. :roll:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 07 окт 2009 13:06

ogrizko написа:Ми, значи.... аз лично не искам да даваме играчи на Левски и ЦСКА. Или да ги пращаме зад граница, или да си останат в Черно море. Пък ако ще се продава на Левски, 3 млн. евро и ще им го продадем. :roll:

Велизар Попов искал да върне приятели си и кум - Лусио Вагнер, той също май не иска повече да е резерва в Левски, така че може да предложат някаква размяна, но предпочитам да не го даваме на тях, по-добре на някой отбор в зад граница

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 окт 2009 13:21

ludiq1913 написа:Велизар Попов искал да върне приятели си и кум - Лусио Вагнер, той също май не иска повече да е резерва в Левски, така че може да предложат някаква размяна, но предпочитам да не го даваме на тях, по-добре на някой отбор в зад граница

Ако разменят Миро Манолов за Лусио Вагнер.... няма да ме видиш скоро да стъпвам на стадиона :roll:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 07 окт 2009 13:39

Не ни трябва Вагнер.А за Манолов да забравят.Трябва да направим врътка за Тасевски,има някакви схеми там с това спонсорство.А в ЦСКА някой ще се окаже излишен скоро можем да прилапане някой добър.На всяка цена ни треябва класен нападател.

Върни се в “Черно море”