зеления написа:Момчета, рибата в морето, вие тигана извадихте. Вярно е, че сме морски хора, но все пак...
Зелен,нали уж ще вземаме рибка в отбора и затова извадихме тигана.Аз готвя Пеньо за тигана

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:Момчета, рибата в морето, вие тигана извадихте. Вярно е, че сме морски хора, но все пак...
garfild8 написа:зеления написа:Момчета, рибата в морето, вие тигана извадихте. Вярно е, че сме морски хора, но все пак...
зеления написа:О' кей, предавам се. Ти и Огризко понякога ме разсмивате от сърце. Живи и здрави да сте момчета!
ogrizko написа:Ми, значи.... аз лично не искам да даваме играчи на Левски и ЦСКА. Или да ги пращаме зад граница, или да си останат в Черно море. Пък ако ще се продава на Левски, 3 млн. евро и ще им го продадем.
ludiq1913 написа:Велизар Попов искал да върне приятели си и кум - Лусио Вагнер, той също май не иска повече да е резерва в Левски, така че може да предложат някаква размяна, но предпочитам да не го даваме на тях, по-добре на някой отбор в зад граница
Потребители, разглеждащи този форум: Vladislav и 1 гост