Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2013 11:38

rhaegar написа:Ама докога.....

Е, важното е, че не-малко народ познахме, че момчето си е играч. :lol:

Пък, че ще деградира ( евентуално ) ... В БГ, то тази прогноза не е толкова трудна ... За съжаление. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 13 юни 2013 12:36

пр0р0рци :mrgreen:
В много малко случаи може да се дава крайна оценка за качествата на един футболист, ако не си го гледал в тренировъчния процес и поне 7-8 официални срещи. Е, например имаше един..... Слори или Сори беше.... Дори да е бил най-добрия футболист..... имаше задница и корем, които си го дърпаха на зад. Аз бих го върнал още като мине на кантара.....
Image
Image
Image

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юни 2013 13:17

zlatan написа:
Rivaldo10 написа:Те може да са шампиони всяка година, целта е да се подготвят играчи за мъжкият отбор. ;)
От тази гледна точка, дали работи добре школата?

и аз съм на твото мнение,но къде и кой губи нишката.Ок стават шампиони значи са най добри и идва момента за мъжете и не подписваме с тях ами бягат някъде си иииииииииииииииии до тук с тази школа.

Ами те може и да имат някакви качества но нямаме треньор, който да ги доразвие и да има смелост да налага част от най-талантливите при мъжете. От години Левски се е превърнал в училище за треньори и отдавна сме без класен треньор. Докато такъв не дойде не очаквайте юноши в първия състав, то и селекцията дотук го показва де.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2013 13:34

terata написа:
zlatan написа:
Rivaldo10 написа:Те може да са шампиони всяка година, целта е да се подготвят играчи за мъжкият отбор. ;)

и аз съм на твото мнение,но къде и кой губи нишката.Ок стават шампиони значи са най добри и идва момента за мъжете и не подписваме с тях ами бягат някъде си иииииииииииииииии до тук с тази школа.

Ами те може и да имат някакви качества но нямаме треньор, който да ги доразвие и да има смелост да налага част от най-талантливите при мъжете. От години Левски се е превърнал в училище за треньори и отдавна сме без класен треньор. Докато такъв не дойде не очаквайте юноши в първия състав, то и селекцията дотук го показва де.

Левски може и да не е училище за треньори,ама не е и училище за футболисти!!!Извинявам се много,но един футболист от формацията "до 19г." трябва да идва в мъжкия състав ГОТОВ!!!И технически,и тактически!!!Няма тепърва старши треньорът да му обяснява какво значи "зонова защита" и "ще играеш зад ц.нападател"!? :shock: Той няма време да се занимава с такива глупости!Тези неща се учат в ДЮШ!А не как да падаш за дузпа,как да разкараш топката...
Да не си мислите,че Фергюсън,Венгер или Моуриньо се правят на учители и се занимават с някакви младоци???

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 юни 2013 13:35

Sardukar написа:пр0р0рци :mrgreen:
В много малко случаи може да се дава крайна оценка за качествата на един футболист, ако не си го гледал в тренировъчния процес и поне 7-8 официални срещи. Е, например имаше един..... Слори или Сори беше.... Дори да е бил най-добрия футболист..... имаше задница и корем, които си го дърпаха на зад. Аз бих го върнал още като мине на кантара.....

Аз се съмнявам, че нашите са им гледали 2-3 мача, а ти искаш ние да сме им гледали 7-8... :) Нормално е да направим предположения, нали трябва да се говори/пише нещо, когато няма мачове. ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юни 2013 13:39

blue avalanche написа:
terata написа:
zlatan написа:

Левски може и да не е училище за треньори,ама не е и училище за футболисти!!!Извинявам се много,но един футболист от формацията "до 19г." трябва да идва в мъжкия състав ГОТОВ!!!И технически,и тактически!!!Няма тепърва старши треньорът да му обяснява какво значи "зонова защита" и "ще играеш зад ц.нападател"!? :shock: Той няма време да се занимава с такива глупости!Тези неща се учат в ДЮШ!А не как да падаш за дузпа,как да разкараш топката...
Да не си мислите,че Фергюсън,Венгер или Моуриньо се правят на учители и се занимават с някакви младоци???

Ми напротив, при малките си е точно училище за футболисти ;) Съгласен съм, че един 18-19-годишен футболист трябва да идва при мъжете напълно тактически и технически готов, бих добавил и физически, че като ги гледам повечето ни юношки все едно са бухенвалдски манекени. Но, за целта си трябват и треньори, а в БГ те са кът. Обикновено за треньори на юношите се слагат нови лица, които до този момент не са практикували по никакъв начин треньорския занаят, а ги слагат и те да се учат, че и малките да учат. Трудна работа така.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2013 13:52

terata написа:
blue avalanche написа:Левски може и да не е училище за треньори,ама не е и училище за футболисти!!!Извинявам се много,но един футболист от формацията "до 19г." трябва да идва в мъжкия състав ГОТОВ!!!И технически,и тактически!!!Няма тепърва старши треньорът да му обяснява какво значи "зонова защита" и "ще играеш зад ц.нападател"!? :shock: Той няма време да се занимава с такива глупости!Тези неща се учат в ДЮШ!А не как да падаш за дузпа,как да разкараш топката...

Ми напротив, при малките си е точно училище за футболисти ;) Съгласен съм, че един 18-19-годишен футболист трябва да идва при мъжете напълно тактически и технически готов, бих добавил и физически, че като ги гледам повечето ни юношки все едно са бухенвалдски манекени. Но, за целта си трябват и треньори, а в БГ те са кът. Обикновено за треньори на юношите се слагат нови лица, които до този момент не са практикували по никакъв начин треньорския занаят, а ги слагат и те да се учат, че и малките да учат. Трудна работа така.

Ако говорим за треньори в школата-напълно съм съгласен!!!Само,че там,всъщност,са най-големите специалисти.А ние тръгнахме да слагаме разни Топчовци(да ме извинява),Павловци,Шаламановци и т.н.Дето сами трябва да се учат!Само,че има голяма разлика между това да си играл и тренирал при мъжете и да учиш и развиваш деца!Имената на треньорите в школите на Ливърпул и Ман Юн едва ли говорят нещо на запалянковците.Едва ли са клубни "легенди".Но изкарват играчи като Клевърли,Ф.Джоунс,Сусо,Шелви,Уиздъм и т.н.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 13 юни 2013 13:57

Rivaldo10 написа:
Sardukar написа:пр0р0рци :mrgreen:

Аз се съмнявам, че нашите са им гледали 2-3 мача, а ти искаш ние да сме им гледали 7-8... :) Нормално е да направим предположения, нали трябва да се говори/пише нещо, когато няма мачове. ;)

Напълно съм съгласен, че е нормално : ) Все пак ние обсъждаме варианти.
Само, че това са само хипотези, които не могат да са реален признак за "познания" във футбола :mrgreen:
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 юни 2013 14:02

Вие като Мъри почнахте... не били тактически готови, ала-бала...
Писал съм го и преди, като искат старши-треньорите да са им подготвени юношите да тренират и тях. Не всички юноши само най-старшата. За да нямат после оправдания. Мачовете да ги водят помощниците, а старшите само да наблюдават.
...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юни 2013 14:09

Foreigner написа:Вие като Мъри почнахте... не били тактически готови, ала-бала...
Писал съм го и преди, като искат старши-треньорите да са им подготвени юношите да тренират и тях. Не всички юноши само най-старшата. За да нямат после оправдания. Мачовете да ги водят помощниците, а старшите само да наблюдават.

Да, прав си. Направо юношеските формации да ги премахнат и като станат на по 19-20 тепърва да ги учат на тактическа грамотност. :?

Върни се в “Левски”