mistreated написа:RIR написа:Най-интересният въпрос, който и никой не задава, заради цялата истерия е: Защо Гришата иска ЦСКА? С всички тези проблеми. С всичкият труд, който го чака. С добрия проект, който има към момента.
И е ясно, колкото и голям ЦСКАр да е, че не е само по любов. Мисля, че не сме с години започващи с 1, че да се залъгваме.
Той си го каза отдавна. Ако иска успех в Европа става само с ЦСКА или Левски. Другият вариант е просто да се откаже от футбола, ама на него му се занимава. Приеми го, като ново предизвикателство.
Той е спортист човек, така че може и да има нещо вярно в това. В смисъл, че спортистите имат възпитана силна вътрешна мотивация.
Но освен това е и бизнесмен, а както всички знаем, от футбол в България печалба няма. Освен ако не достигнеш много напред в турнирите, конкретно в ШЛ. А, това, вярвам ще се съгласиш, не ми се вижда възможно с никой отбор от България.
Най-голямата полза, според мен, би била ако Ловеч наистина произвежа таланти, които ЦСКА да продава. Вярно, ще ни проглушите ушите за "люпилнята на таланти", ама пък ще има много българчета по терените на Запад. И би следвало да има и добър Национален отбор.
P.S. delqnski, видях, че и ти си писал, но този отговор си е валиден и за към теб.