bilyaletdinov написа:По-скоро сте твърдо пред Гриша Гранчев![]()
Верно ли?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
bilyaletdinov написа:По-скоро сте твърдо пред Гриша Гранчев![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
za nas e toj religiq написа:Не знам как може да има толкова безочливи хорицаТия милиони задължения кой ще ви ги плаща бе господа ??? Или те не са ваши и не сте се хрантутили на чужд гръб толкова години ? Ако искате и с Барса се слейте все ми я тая ! Платете си борчовете !!! Това което правите е нагла измама , пред която цялата държава (незнайно защо) си затваря очите !!!
za nas e toj religiq написа:Не знам как може да има толкова безочливи хорицаТия милиони задължения кой ще ви ги плаща бе господа ??? Или те не са ваши и не сте се хрантутили на чужд гръб толкова години ? Ако искате и с Барса се слейте все ми я тая ! Платете си борчовете !!! Това което правите е нагла измама , пред която цялата държава (незнайно защо) си затваря очите !!!
1982 написа:Айде разкарайте се с вашия изкуствен отбор, нямащ нищо общо с Ботев. Стига с тая пропаганда, разбрахме вече, че умирате от гордост, че зарязахте любимия си клуб и си направихте нов.
Червени_шампиони написа:
Верно ли?
za nas e toj religiq написа:
По скоро ти се разкарай ! Нали говорихме и се оказа че няма документ който да потвърждава думите ти![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Брабиняка написа:za nas e toj religiq написа:Не знам как може да има толкова безочливи хорицаТия милиони задължения кой ще ви ги плаща бе господа ??? Или те не са ваши и не сте се хрантутили на чужд гръб толкова години ? Ако искате и с Барса се слейте все ми я тая ! Платете си борчовете !!! Това което правите е нагла измама , пред която цялата държава (незнайно защо) си затваря очите !!!
Христолов ще ги плаща, понеже Ботев нямаше и лев дългове при него.
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55, maxi1914 и 51 госта