Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот Янис Зику » 07 юни 2013 23:12

greenlandia написа:Майтапа на страна ,ама какво става при това положение с Литекс? разпадат ли се ,в Б или В група отиват,кое е по-вероятно ?

След като ние сме с АД на Литекс, те вероятно ще вземат това на Чавдар Етрополе и ще отидат в Б група, а Ботев ще играят в Европа май.
Последна промяна от Янис Зику на 07 юни 2013 23:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 юни 2013 23:12

greenlandia написа:Майтапа на страна ,ама какво става при това положение с Литекс? разпадат ли се ,в Б или В група отиват,кое е по-вероятно ?

Литекс се преименува на ЦСКА и сменя седалището си в град София. При това положение в Ловеч имат два варианта - регистрират ново дружество или канят някое готово дружество да се преименува на Литекс или Осъм и да смени седалището си от град Х в град Ловеч
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 07 юни 2013 23:13

Новините от ЦСКА в последните дни явно им идват в повече на сините приятелки след поредните калъФки през изминалия сезон и очертаващите се поредни такива. Като гледам в нашия форум повече левскари пишат отколкото ЦСКА-ри. Хора, ходете си във вашия форум и там си коментирайте Борат, Наско и т.н.
А по темата, при положение, че и двата отбора през годините са имали няколко сливания с други отбори, няма да ви давам примери - знаете си ги - нямате правото да коментирате с подигравка евентуалното сливане на ЦСКА и Литекс - така се присмивате и на вашия собствен отбор. Ама ви разбирам де - яко ви тресе страха, че може да излезем от кризата и да ви вкараме вас в такава.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 юни 2013 23:14

Янис Зику написа:

След като ние сме с АД на Литекс, те вероятно ще вземат това на Чавдар Етрополе и ще отидат в Б група, а Ботев ще играят в Европа май.

Ще играем в Европа не май, а юли :lol: :lol: :lol: , въпреки че мен ако ме питаш още не сме готови за там.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2013 23:14

Не, Литекс идва в София, а ЦСКА умира.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 07 юни 2013 23:14

T&T написа:
Янис Зику написа:

Ще играем в Европа не май, а юли :lol: :lol: :lol: , въпреки че мен ако ме питаш още не сме готови за там.

То никой БГ отбор не е готов за там!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Teo » 07 юни 2013 23:14

sin4ec написа:
Teo написа:Били държавни, така ли било, че Герена как я взимахте, а? я сподели тука на хората, как ви я подари един чичко преди години, без да плащате нищо! През комунизма сте живеели добре, но през демокрацията живеете още по-добре! Всяко едно правителство ви е било гръб във всяко едно отношение независимо за какво е ставало дума! Вие думата концесия никога не сте я чували, защото никога не са ви я давали! После сме правили дългове, дълговете ни ги правят държавните сини убитаци който изсмукват ЦСКА до капка!

Дръж се на висотата на положението, избрал съм да говоря с теб, аз си знам защо! Герена никой не ни я е подарявал, беше руина и в тези години играехме на Националния, като си плащахме наем за това, но никога не сме мрънкали! Част от Герена е построена с дарения и доброволен труд, а осветлението е от приходите ни на мача с Бенфика. На всичкото отгоре 1944 на Левски е отнет стадион, който с какво е компенсиран? Кой ви кара да се дърпате с военните ,а? Левски ли?
Дойде Мултигруп-плашехте ни със судия мутра. Дойде Черепа-плашехте ни с вековна доминация. Дойде Любчо Супата-плашехте ни с разгроми. Дойде Митал-плашехте ни с ШЛ всяка година на Армията. Лупи и Титан няма да коментирам, Газпром се спомена-плашехте ни с погром! Сега умирате, и пак плашите, с какво и кого?
При определено стечение на случайности и факти някога Литекс София може и да иде в ШЛ, кой знае. И какво от това? Няма да е ЦСКА, схващаш ли, ЦСКА никога няма да играе там! Край!

Част от герена? коя точно част е построена с дарения и доброволен труд, коя? стига сме се лъгали вече, нали знаеш кое правителство управляваше тогава и кой наистина ви построй стадиона? Имам ужасно много записки от това как всичко документално е станало всичко и как ви е подарена герена! После ни плашите нас с концесия, ние нямаме вашите връзки с държавата, че и на нас да я подарят, както виждаш ние плащаме за абсолютно всички наем за ползване! Кой ви е плашил с червена доминация при идването на Мултигруп, Божков, Митал, кой? да не би самите вие да сте се надъхвали да играете срещу най-богатите хора който са ни управлявали, защото вас ви управлява един 13 години, преди това мафиота Чорни който переше пари на гърба на Левски и пак никой не ви бараше вас, факта е такъв, че набедяването което правите от както ЦСКА съществува е продиктувано от това, че искате вие да сте най-великите и никой да не може се мери с вас, да ама не за това ЦСКА е създаден да ви прави мръсно и да ви прецаква далаверите който въртите с държавата на гърба на УЕФА, ФИФА и всякакви такива футболни организации! В момента ако се направи една проверка на ПФК Левски ще има 80% нередности в клуба, но Тодор с 2 обаждания веднага ще отблъсне натиска над вас! Литекс няма да има нищо общо с ЦСКА, както и ЦСКА няма да има нищо общо с Литекс, просто формално им взимаме лиценза и започваме на чисто, а това че за вас взимане на лиценз е Литекс София - микре си го тълкувайте колкото искате, няма никакво значение за нас, защото е абсолютно изкуствено твърдение с цел дразнене и провокация! ШЛ ще играем стига правителството пак да не ни вземе лиценза като 2008, но няма да се учудя пак го направят!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2013 23:16

Стадион "Герена" е построен от комунистите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юни 2013 23:18

Teo написа:
Част от герена? коя точно част е построена с дарения и доброволен труд, коя? стига сме се лъгали вече, нали знаеш кое правителство управляваше тогава и кой наистина ви построй стадиона? Имам ужасно много записки от това как всичко документално е станало всичко и как ви е подарена герена! После ни плашите нас с концесия, ние нямаме вашите връзки с държавата, че и на нас да я подарят, както виждаш ние плащаме за абсолютно всички наем за ползване! Кой ви е плашил с червена доминация при идването на Мултигруп, Божков, Митал, кой? да не би самите вие да сте се надъхвали да играете срещу най-богатите хора който са ни управлявали, защото вас ви управлява един 13 години, преди това мафиота Чорни който переше пари на гърба на Левски и пак никой не ви бараше вас, факта е такъв, че набедяването което правите от както ЦСКА съществува е продиктувано от това, че искате вие да сте най-великите и никой да не може се мери с вас, да ама не за това ЦСКА е създаден да ви прави мръсно и да ви прецаква далаверите който въртите с държавата на гърба на УЕФА, ФИФА и всякакви такива футболни организации! В момента ако се направи една проверка на ПФК Левски ще има 80% нередности в клуба, но Тодор с 2 обаждания веднага ще отблъсне натиска над вас! Литекс няма да има нищо общо с ЦСКА, както и ЦСКА няма да има нищо общо с Литекс, просто формално им взимаме лиценза и започваме на чисто, а това че за вас взимане на лиценз е Литекс София - микре си го тълкувайте колкото искате, няма никакво значение за нас, защото е абсолютно изкуствено твърдение с цел дразнене и провокация! ШЛ ще играем стига правителството пак да не ни вземе лиценза като 2008, но няма да се учудя пак го направят!

Абе бухал, сами си сложихме седалките! В края на 90те на Герена растяха дървета, но ние бяхме там и направихме така, че отбора ни да има европейски стадион за 15 години напред! Сега, ако трябва пак ще бъдем там за строежа на новите сектори, а вие продължавайте да говорите за УЕФА, ФИФА, ФАФА и синьото БФС!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 юни 2013 23:21

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:
Pupper_ написа:
Кашчей написа:Съдът призна Сдружението, което беше правилно.Аз обаче казах друго.. няма как член на БФС да се влее в отбор, който не е член на БФС.

Ми няма естествено! Никакъв Металик, не се е вливал в Ботев! Ботев закупи право за участие от Металик Сопот! Ботев закупи и екипировка от Адидас, но никой не твърди, че немския гигант се е влял в клуба! Металик си съществуват и до днес, което няма как да стане при едно вливане, за което ти говориш!

Не ми говори глупости, ако обичаш!Закупили право, ама се обединихте, че и протокол имаше за обединението!Както вече казах, явно си мислите, че нещата от преди 3 години са забравени.Много сте жалки, но и сте повече нагли.. канарчетата.Определено, във фен-културата канар е диагноза!

Темата е за ЦСКА, та не я извъртайте за вас.... жалки сте!

А , и след като викаш че е имало протокол , прочете ли какво пише в него :? уфф , чакай че се обърках , то пък не можело член на БФС да се излее в НЕ член :lol: :lol: Предлагам ти да замълчиш по темата и да не се излагаш и противоречиш повече !!!

За теб религия май е да не мислиш.. и да си нямаш и капка понятие от условностите, съпътстващи сливането на две дружества и създаването на ново.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”