1982 написа:Кашчей написа:
Той какъв е в Литекс?
Чистач на тоалетните.
Питам сериозно и цесекарски простотии, смятани за оригиналност, не ми се четат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Той какъв е в Литекс?
Чистач на тоалетните.

Кашчей написа:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Питаш смешни въпроси, получаваш и смешни отговори.
za nas e toj religiq написа:
Покажи ни един документ от създаването ни 2010 и ще ме убедиш![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:
Питам:Ганчев собственик ли е на Литекс?Желая отговор да или не.. нищо повече.Толкова ли е трудно за червените ви глави?!?
Кашчей написа:za nas e toj religiq написа:Кашчей написа:
хахахаха..... Металик, който е член на БФС се влял в Ботев, който не е член на БФС.. Пловдивски легенди.И този, който се е влял е дал и правото си (не лиценз, защото за В група не се иска лиценз) на този, в когото се е влял.Ако югоизточната В група не се администрираше в Пловдив дали пак щеше да е толкова нагло вашето поведение?
Това какво ти се иска и си мислиш си е твоя работа , Съда какво казва обаче е друго ! Та на теб ли да вярваме сега
Съдът призна Сдружението, което беше правилно.Аз обаче казах друго.. няма как член на БФС да се влее в отбор, който не е член на БФС.Защо Ботев към 2010 не беше член на БФС оставям на теб да разбереш
Teo написа:Кашчей еееееее ама си цар в неудобните въпроси на който само ти можеш да си отговориш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта