petko.h.markov написа:Вън и после ще мислят. А то опашка от желаещи още от Орлов мост.
Какъв Орлов мост,още от Разград започва опашката.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petko.h.markov написа:Вън и после ще мислят. А то опашка от желаещи още от Орлов мост.
Red_Girl написа:Кашчей написа:
Абсолютно съм сигурен, че ако собственикът спре лептата към тарторите нещата ще са такива, каквито ти ги описвам.Тъжно е, че клубове, като ЦСКА и Левски трябва да си купуват спокойствието.
Това са пълни глупости.
Кашчей написа:Ти нали каза, че тази година не си ходила на мач на ЦСКА?!И аз не съм ходил, но при мен е разбираемо защо.Ти, след като не си дала и един лев за ЦСКА тази година, с какво право имаш претенции към собствениците?А, ако ви спрат кранчето, както и трябва да е, ще оревете орталъка и сигурно ще изорете и терена-то си е ясно
memnto написа:Спрете да му отговаряте на тоя, ебахти дървения философ!
Червени_шампиони написа:Кашчей написа:Ти нали каза, че тази година не си ходила на мач на ЦСКА?!И аз не съм ходил, но при мен е разбираемо защо.Ти, след като не си дала и един лев за ЦСКА тази година, с какво право имаш претенции към собствениците?А, ако ви спрат кранчето, както и трябва да е, ще оревете орталъка и сигурно ще изорете и терена-то си е ясно
Ела виж каква къща съм си направил с 6 спални, две бани, басейн. Карам кола за 200 бона. Понякога като говориш глупости изглеждаш много тъпо, не че не си свикнал.
Червени_шампиони написа:Щото чакам боклуците да си дадат всичките пари на мен и да им забия нож в гърба. Работа ли си търсиш та ми предлагаш да го купувам?
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:
Абсолютно съм сигурен, че ако собственикът спре лептата към тарторите нещата ще са такива, каквито ти ги описвам.Тъжно е, че клубове, като ЦСКА и Левски трябва да си купуват спокойствието.
Това са пълни глупости.
Ти нали каза, че тази година не си ходила на мач на ЦСКА?!И аз не съм ходил, но при мен е разбираемо защо.Ти, след като не си дала и един лев за ЦСКА тази година, с какво право имаш претенции към собствениците?А, ако ви спрат кранчето, както и трябва да е, ще оревете орталъка и сигурно ще изорете и терена-то си е ясно
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост