Както се казва, коментарите тук са излишни. Боже, пази ни от медиите, пази и България!
Абитуриенти и абитуриентки от НТБГ в масов бой -2013г -ВИДЕО
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Абитуриенти и абитуриентки от НТБГ в масов бой -2013г -ВИДЕО
Днес случайно видях в един вестник заглавие на статия, придружена със снимки „ВИП абитуриенти”. Заинтригувах се и се загледах с плахата надежда, че ще видя отличници, първенци на випуска, носители на златни медали от олимпиади, спасители на човешки живот или извършители на други, достойни постъпки – с две думи деца, които с право заслужават титлата Very Important Person. Уви, от снимките ме гледаха лицата на Ангел Караньотов – синчето на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов, същият пикльо, който миналата година по това време заедно с един друг келеш влязоха на мотоциклети в софийски мол, на дъщерята на Цацаров – Диана и на дъщерята на Андрей Слабаков и внучка на Петър Слабаков – Йоана…..
Както се казва, коментарите тук са излишни. Боже, пази ни от медиите, пази и България!
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Мен ме хвана срам,само докато го гледам,не знам как се чувстват,участниците в "битката"...А това момиче показа повече "топки" от 3/4 от мъжете в залата.
Евала и на хората,които се опитаха да потушат страстите !
Евала и на хората,които се опитаха да потушат страстите !
Българите не трябва да виждат свобода...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Пълна селяния, разбира се. Сложете си обаче ръка на сърцето - има ли съфорумник от мъжки пол, който никога да не се е бил? Случваше се и в соца, случвало се е и в неолита, ще се случва и след 10 000 години (ако ни има).
А мацката въобще не биваше да се намесва - заради нея приятелят и изяде няколко тупаника...
shotgun blues написа:Момичето хубава цицка извади,ступа ги .А тези боклуци с бръснати глави са без коментар
Ти май си някакъв ретард. Доколкото виждам проблема идва от "не-бръсната глава" .
пълни дрисльовци ... пили 2 ракии и мъже станали. Гейчета малки
dromihait написа:Пълна селяния, разбира се. Сложете си обаче ръка на сърцето - има ли съфорумник от мъжки пол, който никога да не се е бил? Случваше се и в соца, случвало се е и в неолита, ще се случва и след 10 000 години (ако ни има).
Ама в соца след такъв бой не ти мърдат 6 месеца...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Абсолютна селяния!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Виктор 1914
- Контакти:
Малки боклуци! Жалко, че тези тъпаци трябва да са бъдещето на България. Не стига, че нито се забавляват като хората, нито могат да викат като хората на баловете си, докато броят до 12, пък и бой си спретват. И това са ученици на едно от най-реномираните училища в София. Срам и резил!
ПП: Жалко, че повечето младежи на възраст около 15-20 години се помислиха за мафиоти и гангстери. Всеки втори ходи с нож, бокс, палка или газов пистолет. Гледат лошо, държат се като някакви влиятелни личности. А в същото време са тъпи като г*зове и не знаят кои са Христо Ботев и Васил Левски. Срамна работа, не знам до къде ще стигне тази наша мила родина...
ПП: Жалко, че повечето младежи на възраст около 15-20 години се помислиха за мафиоти и гангстери. Всеки втори ходи с нож, бокс, палка или газов пистолет. Гледат лошо, държат се като някакви влиятелни личности. А в същото време са тъпи като г*зове и не знаят кои са Христо Ботев и Васил Левски. Срамна работа, не знам до къде ще стигне тази наша мила родина...
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]