Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Мнениеот W84me » 26 май 2013 22:47

Muscarin написа:Тук 200 000 обезумели шампионски фенове щамповат....калъфки!

Изображение

Абе папагал, вие кога ще напълните толкова голяма трибуна, че едва след това да се опитате да направите подобна хореография?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 22:48

Ами, никога....не бихме щамповали :mrgreen: То пък поне и Щампиони да бяхте станали...ама Везалов развали Щампата

Торен чер*ей!
Последна промяна от Muscarin на 26 май 2013 22:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 май 2013 22:49

Muscarin написа:Ами, никога....не бихме щамповали :mrgreen:

Ами с вашите знаменца с размер 15x15 няма как да стане грешка...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 май 2013 22:51

W84me написа:
Muscarin написа:Ами, никога....не бихме щамповали :mrgreen:

Ами с вашите знаменца с размер 15x15 няма как да стане грешка...

Щамповай черве*че, аз ще спя, че нормалните хора утре работим! Честита ви калъфка!

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 26 май 2013 22:51

onceMORT написа:
Pupper_ написа:
onceMORT написа:... с какво ви притеснихме ...

С лумпенско поведение, с безпочвено самочувствие, с неуважение към противника, с жалка игра, със съмнителни мачове, с други начини ... достатъчно ли е?

"Други начини" - не сме уредили мач със Славия за титлата, а сме уредили други ...продължавай комик. Боталикъ - вие гордеете ли се с мача с ЦСКА? Характер, състав? Заслужавате ли уважение? Отговорете си сами, не ми отговаряйте на мен, просто бъдете честни със себе си. Този мач не е ли съмнителен? Излязохте да играете, така че да не спечелите мача. Получавате точно уважението, което сте заслужили.

Хохохохо, мухъл, чорбата сме ги били, тогава, когато те вас ви пореха анално. Когато ИЦО СТОИЧКОВ ви разпори задниците с 4 гола...НИЕ...НИЕ...и само НИЕ победихме ЦСКА в Пловдив! Единствени ги победихме, чорбата искаха да направят цял сезон без загуба и да ви натикат в на кучето гъза! И тогава НИЕ ги бихме със Стоичков, Пенев, Костадинов и другите...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 май 2013 22:52

Muscarin написа:
Щамповай черве*че, аз ще спя, че нормалните хора утре работим! Честита ви калъфка!

Какво работиш ти червейче? Сигурно си транжор в Сопот! И аз съм на работа, само дето аз си определям работното време!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 май 2013 22:53

Кога ви е жребия за ЛЕ? :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 26 май 2013 22:53

buenavista написа:
onceMORT написа:
buenavista написа:
Ахахахахахахаха...не е истина....ахахахахахахахаха!

1.Порутен стадион
2. 7-8 хиляди...
3. Автогол на Везалов...
БЕЗЦЕННО!
За всичко останало...здраве да е!

Интересно ми е, каква утрепка трябва да си за да сложиш на Христо Ботев петолъчка? За вчерашният мач, мога да приема подигравки от фен на Славия, но ги познавам и петимата. Обаче фенове на отбори побеждавани от Левски с 6-0, опитващи се да се докажат като отбор на 98+3 години интересно с какво ви притеснихме в кратката ви три годишна история? Но ще го преживеете, вие преживяхте да играете по родните си села, сега е разбираемо че се наслаждавате на всеки мач в А група.

Добитък, дори не споменавай името на БОТЕВ!
Кои петима фенове на СЛАВИЯ познаваш? Венци, Вили, Гошо Вратаря, Здравко Лазаров и бай Пешо домакина ли? Тези ли ви отнеха тилата? Еб*хти жалката пасмина сте, значи!

Да играем по села и паланки...беше ПЪРВА ГОРДОСТ ЗА НАС!
БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ!
Ако не беше Боко Тиквуня, вие не по паланки щяхте да играете, ами вас милиционерите нямаше да ви има дори!

Защо се гавриш с Христо Ботев и си му сложил петолъчка? Не е важно да му напишеш цялото име с главни букви, а да уважаваш това за което той се е борил и да не го обезценяваш с прикачването на един презрян символ към портрета му. Българинът няма нищо общо с петолъчката в исторически план, преди да се съберат на Бузлуджа комунетата. Така че тия афоризми че си българин ги пиши на някой друг. Нас нямало да ни има? Тракия, ти ли си? Брокера с перачите на пари, ми говори за почтенност? :oops: Викаш Ботев но приемаш парите на ДПС и се радваш, това вече е лицемерие.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 май 2013 22:54

onceMORT написа:"Други начини" - не сме уредили мач със Славия за титлата, а сме уредили други ...продължавай комик. Боталикъ - вие гордеете ли се с мача с ЦСКА? Характер, състав? Заслужавате ли уважение? Отговорете си сами, не ми отговаряйте на мен, просто бъдете честни със себе си. Този мач не е ли съмнителен? Излязохте да играете, така че да не спечелите мача. Получавате точно уважението, което сте заслужили.

Хаха, ЦСКА имаха един единствен удар във вратата и той взе, че влезе. Отмениха ни гол, какво да не съм доволен от играта? Трудно може да се победи ЦСКА, на собствен терен, след загуба в дербито с Левски! Смешно е, "левскар" да подозира Кривия, Мъри и Цветков в полягане на ЦСКА!!! На всеки друг, но не и на тях!
Както и да е, аз твоето уважение не го искам. Знам, че имаме къде да работим, за да претендираме за класиране/уважение. Но изобщо не мога да разбера, ти с какво се гордееш, та си тръгнал да ми държиш сметка, защо не съм в траур от поредната излагация в синьо? С агитката ли се гордееш, с играта на отбора ли? С треньор, със собственик? С какво сте повече от първите десет отбора в А група, че да обвинявам съдбата за поредните калъфки?

Върни се в “Ботев”