XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 2:0

Мнениеот Show Must Go On » 23 май 2013 00:01

BOCA. написа:
Show Must Go On написа:
BOCA. написа:При 2:0 имаше две три атаки за 3:0 и нито едно тактическо нарушение в центъра(пазехте се от картони за следващия мач),а срещу ЛЕВСКИ 4 картона за спиране на атаки.Не играхте така днес,а и с цска имаше съмнения.
Фреди,който се смее последен.......за смешкото де.

Не виждам ти пък с какво можеш да се смееш, а да със "спечелената титла". Да са ви честити тези титли бе пич. Аз тези ваши "титли" съм ги гледал, гледал и сигурно още ще ги гледам. Ти обаче си оставаш посредствен.

Вярвам,че ще се смея накрая и се гордея с всички спечелени титли до сега,пич.Много от тях съм ги гледал и се радвам,че и ти си ги гледал,но дали си гледал ваша титла?...и дали скоро ще видиш?Трудно.И нека с всичко което съм видял да си остана посредствен,но ти "пич" трудно ще видиш висшето и оставаш само с очаквнето.Учениците утре почивате,но аз съм на работа.Лека нощ.

Хахахах ученик хахаха :mrgreen: Това ли измисли? Аз и когато станах привърженик на отбора и баща ми ме водеше на мачове (средата на 80-те) пак не бях виждал титла. Помня, че един ден го попитах дали имаме сили да станем шампиони, ако не се лъжа беше 1986г. и той ми отговори - "Ние не ходим да гледаме отбора, защото се надяваме, ходим защото го обичаме" ;) Това ми стигаше и смея да твърдя, че колкото и загуби да съм видял на любимият си Ботев с всяка изминала такава аз го обичам по същият начин - безрезервно. Нас титли като фенове не ни крепят, ако не си разбрал :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 май 2013 00:25

Stanley_79 написа:[
Да бе, да. Топката го удари в ръцете, а той се хвана за гърлото. Все едно някой го бе ритнал там.
По явно доказателство от самият играч не може да има.
Знаеше, че е направил нарушение и се опита да замажи ситуацията с това хващане за гърлото.

Удари го в СВИТИТЕ ръце до тялото или не правиш разлика ??
Я си спомни един удар на играч на Миньор в син играч, при ръце доста по- отдалечени от тялото ? Или забрави ?
Май забрави Ахмед, Пастата и Свтабата ?? а дузпичката на Карвальо срещу Локото ??
Разбирам да сте момини сълзи, пък вие сте по-нагазили от нас...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

седемнамалко
Контакти:

Re: XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив

Мнениеот седемнамалко » 23 май 2013 01:09

седемнамалко написа:този мач е по-ясен от цска-ботев, само резултата ще бъде една идея по-различен, за да е "интересно", иначе ботевъ ще ще направи отново "най-слабия" си мач за сезона, точно когато трябва, и ще загуби с 2:0 ;)

та-да-да-дам! важното е, че ботевъи мърльо запазиха няколко футболиста за супердербито с етър, дано поне там вкарат някой гол :) хайде и скоро пак да правят дербита с етър, там където им е мястото - в долните групи!

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 23 май 2013 01:12

[quote="Show Must Go On"]От два мача тази година с делиорманците видях:
Чисто отменен гол за Ботев.
Игра с ръка в наказателното поле на делиорманци - без резултат (днес отново).
Два смешни дузпи за делиорманци.
Какво повече да се изговори за тези мачове - това е достатъчно.[/quo
а аз не видях голово положение на ботев в тези мачове който споменаваш :!:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 май 2013 05:53

Show Must Go On написа:От два мача тази година с делиорманците видях:
Чисто отменен гол за Ботев.
Игра с ръка в наказателното поле на делиорманци - без резултат (днес отново).
Два смешни дузпи за делиорманци.
Какво повече да се изговори за тези мачове - това е достатъчно.

Е мъри каза , че дузпите не са оказали влияния на резултата. Смешна работа , вкарват ти гол от измислената дузпа още в 7 минута и да кажеш , че няма влияние върху резултата.Феновете на Ботев сами да си правят сметката дали го искат за треньор.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 май 2013 07:58

allez_les_blues написа:След днешния мач е ясно едно: Тонев и Батков ще са престъпници, ако решат да се правят на "европейци" ,и да рискуват титлата, което би било най-голямата трагедия за СИНЯ БЪЛГАРИЯ в цялата 100 годишна история на клубаНа право да вадят кинтите, и да плащат на Дебелия! Не можем да рискуваме! Нека другите си врерщят колкото искат,изобщо не ми дреме-срещу нас никой не играе феърплей, и ние НЯМА ДА ИГРАЕМ тогава! Ако Батков и Тонев рискуват титлата, те са ПРЕСТЪПНИЦИ!

Ето това е футболен фен :lol: :lol: :lol: [offtopic]Без топки[/offtopic]
Последна промяна от lisynger на 23 май 2013 07:59, променено общо 1 път.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 май 2013 07:59

Само да попитам:

Ако втората дузпа е дузпа, не следва ли ЧЕРВЕН картон за Стаховяк?

А за първата просто няма да коментирам. Не знаех, че за игра рамо в рамо се дават такива нарушения. Предизвестен край на този мач още в началото. А че Ботев игра под възможностите е неоспоримо.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 май 2013 08:01

Muscarin написа:Само да попитам:

Ако втората дузпа е дузпа, не следва ли ЧЕРВЕН картон за Стаховяк?

А за първата просто няма да коментирам. Не знаех, че за игра рамо в рамо се дават такива нарушения. Предизвестен край на този мач още в началото. А че Ботев игра под възможностите е неоспоримо.

Освен,че съдията им помогна,странно за мен,но като,че ли Ботев не искаше това 3-то място,откакто им се отдаде реален шанс един добър мач не направиха.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 май 2013 08:02

Ами вероятно е така, след като не се напънахме в няколко важни мача.

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 23 май 2013 08:17

Честита победа на Лудогорец! Чета постовете до тук, не мисля че Ботев са полегнали, просто слаба им беше мотивацията и въпреки двете дузпи Лудогорец си ги надигра. За дузпите- за мен лично можеше да свири само едната, при втората - лоша гледна точка на рефера както казва Генов и побърза да я свири. Неприятно е когато си от другата страна и е нормално феновете на Ботев да са недоволни, особено след като видиш повторението на ситуацията. Смешничка е обаче реакцията на сините фенове, които се сърдят колко много ни подпирали - вижте си първо вашите мачове, на колко съдии изядохте хляба и тогава говорете, защото хората не забравят. Бъдете спокойни левскари, изобщо не се и надяваме/лично аз/ да сбъркате срещу Славия. Против съм, макар че никой не ме пита, да се дава повод бат Венци да се надява на финансов стимул, за да скочи в събота. Ако Славия и футболистите й играят за честта си - да, но да им се плаща, за да играят за равен - не, благодаря, дръжте си титлата, на нас такава не ни трябва. Ние ще си гледаме и обичаме Лудогорец и без такава титла!

Успех на Ботев! Сигурен съм, че догодина ще бъдат още по-добри!

Върни се в “Лудогорец”