Лъсна истината за българският футбол!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

pfaff
Контакти:

Лъсна истината за българският футбол!

Мнениеот pfaff » 02 окт 2009 10:09

Лъсна истината за българският футбол! Напразно се възхищаваме на любимите си отбори, но истината е една-Никой от тях не може да бъде конкурентно способен на средните по сила европейски отбори! Нашите изисквания явно са много големи към тях.
Време е да погледнем реално на нещата!

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: Лъсна истината за българският футбол!

Мнениеот jul » 02 окт 2009 10:10

Да ме извиниш, но ти за Рома ли казваш, че е средна по сила :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 02 окт 2009 10:12

истината е ,че футбола с марка БГ е едно голямо ЗЛЕ !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 02 окт 2009 10:14

офф много сте ми смешни всички където казват , че Рома и Лацио са средно европейски отбори.Рома играе вска година в Шампионската лига бе момче, това ли ти е средно европейският отбор?Какво толкова станало?Лъснала истината...По какво се сравняваме с тях?Терени ли имаме, пари ли имаме, футболисти като техните ли имаме?Вие какво очаквате, да ги смажем>?Вземе се стегнете и не говорете глупости!Ония играч на Лацио 60 млн евро, кога ще видим такъв играч у нас!Тоти и той сигурно ако се продава някъде ще е толкова, Целият им отбор е на стойност не мога си помисля каква и вие пискате, че сме паднали!Ми съвсем нормално и заслужено паднахме, по-слаби сме от тях и така!Ама така да ми тръвдиш такива неща ходи се прегледай !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 02 окт 2009 10:17

Абе какво е станало толкова- това са Рома, бием Базел на 22 и сме ок :)

П.С. Дори да не се класираме тези мачове са ни достатъчни за да се порадваме до зимата :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 окт 2009 10:24

ФЕЛАЦИО на "Лацио"! БАТКОВ е престъпник! Заплаши, че ще ме удави в Черно море, каза...
varna-sport.com 01.10.2009 21:55
Малоумни ли са феновете на "Левски" за да не усещат що за човек е Бай Ганьо, че да насочва негативната им енергия към ЦСКА! "Батков ми предложи 200 000 евро, за да отида и да подкупя футболисти на ЦСКА преди мача на "Левски". Той знаеше как ще завърши мача. Този престъпник призна, че има огромни дългове и иска да си избие парите чрез мача с ЦСКА" - заяви пред Канал 3 скандалният арменец Артур Ованесян.
Преди да продължим със скандалното му изявление трябва да кажем за фелацио на "Лацио". Италианците биха с 4:0 на "Герена". Схемите и на двата отбора били еднакви 4 - 5 - 1, но изпълнителите и съответно играта различна. Трима от тези 5-ма на "Левски" в средата на терена били пълен въздух. А Рабех по-добре да беше останал в затвора за употреба на алкохол при шофиране. Отборът на Бай Ганьо бе направен на кайма от 9-ия в Италия. 0:4 е най-голямата загуба на "Левски" в Европа. 5-та поредна загуба общо в първенството и Лига Европа. В групите на европейските турнири "ганьовците" са вкарали само един гол.
Толкова за фелациото: Продължаваме с Бай Ганьо:
"Собственикът на сините ми каза, че е заложил за Дебрецен срещу собствения си клуб, което е недопустимо. Той призна и, че е дал 1 милион евро на своите хора, като ги е изпратил да залагат на футболни срещи в Румъния и Сърбия. Имам записан целият ни разговор. Уверявам ви, че той ще стигне до Мишел Платини. Надявам се този престъпник Батков да си получи заслуженото. Няма никакви 5 милиона от Рубин за трансфери, както твърди Батков. Ако имаше такива те трябваше да са депозирани в банка, но такова нещо нямаше. Освен това трансферният прозорец беше затворил на 31 август, а действието се развиваше в средата на септември. След това ме заплаши, че ако не направя това, което ми нарежда ще ме убие. Неговите охранители ме удариха няколко пъти в главата и ме заплашиха, че ще ме удавят в Черно море. Батков не е добър човек, той се познава с всички бандити в Русия". Имам записано на касета всичко това и съм готов да го предоставя на всяка телевизия. Освен това ще се постарая да стигне и до президента на УЕФА Мишел Платини, чрез моя роднина Юри Джоркаеф", каза един от нарочените за изпълнител на аферата "Канал 3".
Фелациото в заглавието на "Варна спорт" е взаимствано от варненски журналист, който днес предположи, че "Левски" ще падне. "Варна спорт" очакваше три гола разлика за италианците, но не позна. "Левски" беше не смачкан, а направен на кайма. Но вие не се отчайвайте. Май забравихте, че България и Италия са области от държавата Европа. Така, че дали си от "Левски" или "Лацио" няма значение за един европеец. Бъдете европейци. Ганьовци много в държавата България. Лошото е, че няма Алеко Константиновци.
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... &NewsCat=8

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 02 окт 2009 10:31

Айде да не правим трагедий от една загуба срещу Рома(водещ отбор в Европа) Аз съм сигурен че ще излезем от групата :) Ако Бием Базел в софия всичко си идва на мястото

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Мнениеот lale00 » 02 окт 2009 10:36

pfaff написа:Лъсна истината за българският футбол! Напразно се възхищаваме на любимите си отбори, но истината е една-Никой от тях не може да бъде конкурентно способен на средните по сила европейски отбори! Нашите изисквания явно са много големи към тях.
Време е да погледнем реално на нещата!

Българските отбори по принцип са слаби и неконкурентно способни. Това че ЦСКА са направили няколко прилични мача не трябва да ни заблуждава. А Рома никога не са били от средно ниво в Европа, те са топ ниво ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 окт 2009 11:02

Пичове...
Рома и Лацио може да не са от средна европейска класа /а от по-висока/, но определено показаха, че нивото на футбола у нас не е достойно за уважение... Това те го показаха по няколко начина... Първо пускайки в отборите си играчи, които предимно търкат резервните скамейки и второ с направо празните стадиони... Да не говорим, че дори един Фулъм, който е далеч от каквато и да е класа в Европа /че дори и в Англия/ си позволи да играе в София с вторият отбор и да стигне до Х...
Е!!!... т'ва ако не е показател за футбола ни то... ненам какво е!!! Вие иначе можете да се самозаблуждавате в каквото искате, но като се замисли човек... и като гледа еуфорията на "жълтата" половина на град Пловдив оттова, че са събрали отбор от футболисти подвизавали се в най-долните нива на италианският професионален футбол!!! Футболисти, които обаче играят като равни с нашите отбори от "А" група и е само въпрос на малко време да започнат и с победите... то съвсем спокойно можете да си направите равносметка къде се намира родният ни футбол спрямо европейските стандарти!!!

Момчета!!!
Истинският враг на футбола и спорта в БГ не са нито Батковци... нито Томовци.... нито Христоловци...нито Баневци... нито Галкита.... нито Коце-мацета... и ред други "антигерои" на "филма" наречен "Български футбол"!!! Истинският враг на БГ футбола и спорт е ДЪРЖАВАТА, която с бездействието си оставя тези хора да си веят байрака... т'ва е!!! Докато не се гласува адекватен за страната и спорта ни закон за спорта, който да мотивира и стимулира хората с пари в БГ да инвестират в него и спортните бази то дотогава ще се нагледаме и на по-големи трагикомедии с привкус на криминале от тези като "Казанската афера"... а по-смешното е че все още има хора /и то голямата част/, които си мислят, че у нас футбола може да се конкурира с този в нормалните европейски страни със смяната на този или онзи футболен президент в даден клуб...

Иска се ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА, а не да се работи НА ПАРЧЕ!!!
Последна промяна от plovdivram на 02 окт 2009 11:15, променено общо 2 пъти.
Изображение

gy6tera7
Контакти:

Мнениеот gy6tera7 » 02 окт 2009 11:04

jul написа:Да ме извиниш, но ти за Рома ли казваш, че е средна по сила :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Рома са велик отбор ама в Италия сега футболът не е на най-високото си ниво и ако някога сте имали шанс да биете Рома то това беше сега ..
но за сметка на това и Рома и Лацио се подиграха с българските отбори ..

Върни се в “Футбол - България”