Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 17 май 2013 20:27

fr3ak_boy написа:И за да не си капо ще ти кажа, че краката ти са съразмерни и добре обезкосмени. 8-)

Ше те смажа, заради тези ужасни снимки... Иначе нормално краката ми да са на ниво, нали съм the boss. 8-) 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 май 2013 20:29

Темата яко се изпедераси :| ЗАКРИВАЙ!

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 17 май 2013 20:30

MuFc1878 написа:Темата яко се из*******и :| ЗАКРИВАЙ!

Ти си на ход, модераторе. :lol:
Офтопик:
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 май 2013 20:33

modor написа:....какво ви е мнението за този кавър, другари :mrgreen:

Позитивно :mrgreen:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 май 2013 20:36

Red_Girl написа:
fr3ak_boy написа:И за да не си капо ще ти кажа, че краката ти са съразмерни и добре обезкосмени. 8-)

Ше те смажа, заради тези ужасни снимки... Иначе нормално краката ми да са на ниво, нали съм the boss. 8-) 8-)

Не забравяй, че на края Джаро застреля Иво. ;)
П.С.
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942516_464380516974117_229738157_n.jpg[/wrapimg]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 17 май 2013 20:47

Грухи, къде да видя кво си писала ? :)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 май 2013 20:47

Ето, Ачо, виж:
Стара Загора ( 138 272 ж)- е древно тракийско селище известно с името Берое, а по-късно славяните го наричат Верея. Градът е разположен по южния склон на Източна Средна гора. Местоположението е стратегическо, защото тук се „свързват” пътища от Северна за Южна България, както и транспортните артерии пресичащи Задбалканските котловини. Градът е средище на земеделската област „Загоре”, от която през 1871г. получава името си. През Възраждането развитието на занаятите и търговията със земеделска продукция утвърждава Стара Загора като административен и пазарен център.
Тенденциите в демографското развитие на града съвпадат с общите тенденции за страната. До 1985 броя на населението се увеличава, след което непрекъснато намалява.
Икономиката на града се променя през втората половина на ХХ в., когато се изграждат големи индустриални предприятия и енергийния комплекс „Марица-Изток”. Специализиращи икономически дейности са машиностроене, тютюневи изделия, хранителни продукти, шивашка и мебелна индустрия. Градът е университетски център - Тракийски университет. Забележителностите за туристи и любознателни хора са – Историческия музей, музея „Неолитни жилища”, Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора”, музея „Античен форум Августа Траяна”, Астрономическата обсерватория, Туристическия информационен център. Стара Загора е център на епархия.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 май 2013 20:48

fr3ak_boy написа:
Red_Girl написа:

Не забравяй, че на края Джаро застреля Иво. ;)

А ти не забравяй, че аз съм The Boss! 8-) 8-)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 17 май 2013 20:50

Red_Girl написа:Ето, Ачо, виж:
Стара Загора ( 138 272 ж)- е древно тракийско селище известно с името Берое, а по-късно славяните го наричат Верея. Градът е разположен по южния склон на Източна Средна гора. Местоположението е стратегическо, защото тук се „свързват” пътища от Северна за Южна България, както и транспортните артерии пресичащи Задбалканските котловини. Градът е средище на земеделската област „Загоре”, от която през 1871г. получава името си. През Възраждането развитието на занаятите и търговията със земеделска продукция утвърждава Стара Загора като административен и пазарен център.
Тенденциите в демографското развитие на града съвпадат с общите тенденции за страната. До 1985 броя на населението се увеличава, след което непрекъснато намалява.
Икономиката на града се променя през втората половина на ХХ в., когато се изграждат големи индустриални предприятия и енергийния комплекс „Марица-Изток”. Специализиращи икономически дейности са машиностроене, тютюневи изделия, хранителни продукти, шивашка и мебелна индустрия. Градът е университетски център - Тракийски университет. Забележителностите за туристи и любознателни хора са – Историческия музей, музея „Неолитни жилища”, Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора”, музея „Античен форум Августа Траяна”, Астрономическата обсерватория, Туристическия информационен център. Стара Загора е център на епархия.

А, аз мислех, че нещо съществено :) Ясно, благодаря!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 май 2013 20:51

KategorieC написа:
Red_Girl написа:Ето, Ачо, виж:

А, аз мислех, че нещо съществено :) Ясно, благодаря!

Леле, ше те смажа... Основно съм характеризирала целия район , в който попада. След това трябва просто да се каже по нещо.. за областните градове и за някои по-малки. Няма да седна да пиша романи :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”