terata написа:urkoto написа:CTAHKO написа:Много престижен и достоверен източникЗащо този сайт има една,единствена новина и статия
![]()
![]()
Нов е
Домейна е регнат преди седмица, аре кажи ми как така намери тая новина толкоз бързо?
Задаваш глупави въпроси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
terata написа:urkoto написа:CTAHKO написа:Много престижен и достоверен източникЗащо този сайт има една,единствена новина и статия
![]()
![]()
Нов е
Домейна е регнат преди седмица, аре кажи ми как така намери тая новина толкоз бързо?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
![]()
![]()
Нов е
Домейна е регнат преди седмица, аре кажи ми как така намери тая новина толкоз бързо? Или "сайта" е твой? Дотам ли е докарахте![]()
![]()
Жалкари
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Groucho написа:CTAHKO написа:Много престижен и достоверен източникЗащо този сайт има една,единствена новина и статия
![]()
![]()
Нема кой да пише други, редакторите са в найлонови чували и по багажници
Raid написа:terata написа:urkoto написа:CTAHKO написа:Много престижен и достоверен източникЗащо този сайт има една,единствена новина и статия
![]()
![]()
Нов е
Домейна е регнат преди седмица, аре кажи ми как така намери тая новина толкоз бързо? Или "сайта" е твой? Дотам ли е докарахте![]()
![]()
Жалкари
Е това е толкова очевидно, че не си струва и да питашНали ти направих сметката преди малко - към 20 лв. за домейна, а иначе може само за месец да са си платили хостинга, или пък да са се промъкнали нелегално на чужд сървър мишоците... За едната тема във форума на Гонг... Жалка история.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
onceMORT написа:Защо, за подобни малоумни теми няма бан. Така много глупаци ще ни освободят от приръствието си.
dreben23 написа:Намерих и цялото тесте. Пускай ги на принтера и в продавалник.![]()
![]()
http://russianmafiacards.com/
Може и дранголник.ком
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта