Най-добрите фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Най-добрите фенове

Мнениеот mike28 » 30 сеп 2009 23:23

-
Последна промяна от mike28 на 03 окт 2009 22:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 30 сеп 2009 23:36

Италиянските тифози за мен са най-големите

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 30 сеп 2009 23:50

durex написа:Италиянските тифози за мен са най-големите

шокирани сме.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 01 окт 2009 00:09

Арис!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=piPrkoQFVqo[/youtube]
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 01 окт 2009 00:15

Lord of memory написа:
durex написа:Италиянските тифози за мен са най-големите

шокирани сме.

Не си мисли че като съм фен на Интер и трябва и да съм на тифозите.Просто съм гледал няколко филма за феновете по света и ми направи най - голямо впечатление в Италия,особенно на Лацио,Рома и Наполи

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 окт 2009 01:32

delije_sever написа:Всеки ще каже,че феновете на отборът от който е той са най-добри.Слагам две клипчета,първото е от полуфинала срещу Байерн,а другото е от едно дерби с Партизан,в което пеем за един тяхен бивш президент.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=80FKEniu6Fs[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jefaxFt0SNk&feature=PlayList&p=323AC22C727F7093&playnext=1&playnext_from=PL&index=11[/youtube]

Наистина страхотна атмосфера :) Иначе от кой отбор си в България,доколкото знам вечния ви враг е побратимен с ЦСКА :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 окт 2009 01:34

Иначе за мен най-хубавата атмосфера е в Гърция и Германия в последно време.Италианците също са много отдадени на отборите си,испанците ми правят впечатление,че са доста тихи за южна нация...Иначе в Южна Америка си е доста криминално футболното фенство.
Последна промяна от acmilan на 02 окт 2009 03:47, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 окт 2009 10:25

Звезда най-лудата публика. Поклон пред тях.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 окт 2009 10:33

Според мен най-добрите са на Фенербахче и Галатасарай- в Турция се прави най-добрата атмосфера
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 окт 2009 16:01

a boy named goo написа:
Red_Champions2 написа:Немските и британските ли?!?Немските са най-големите дървеняци,а сега новото поколение британски фенове Не става.Няма го хъсът,злобата и битката като преди-сега са мухльовци.България рулира,също и латино феновете.

Ако това, че липсва хъс и битка сред тези фенове означава, че не се хвърлят бомби, не се държат като неандарталци и не се бият само защото "така трябва", тогава, да, няма я битката и хъса.
Не мога да разбера, как може да кажеш, че феновете в България рулират ?
Сега ще кажа нещо, за което най-вероятно ще ми се нахвърлите, но българските фенове са едни от най-лошите, като казавам лоши, имам предвид наистина лоши. Нека само се сетим по колко публика ходят на мачовете на двата ни най-популярни отбора, които имат уж милиони фенове. Разберете, в България феновете са много далеч от истинските фенове, от тези фенове, които не изоставят отбора си и които са винаги на стадиона независимо от обстоятелствата. Сега се сещам за едно футболно предаване, в което бяха показали един стар фен Бърнли (не съм много сигурен, че това е отбора), та този фен е ходил на всичките мачове на Бърнли, като е пропуснал само един, заради погребението на съпругата си. Този фен е бил винаги на стадиона, независимо, че голяма част от годините Бърнли са били на дъното, този човек обаче никога не се е замислял да бъде фен на Манчестър Юнайтед или на Челси, той си е бил от Бърнли. Убеден съм, че това не е изолиран случай, убеден съм ,че по-голямата част от въпросните фенове са фенове в истинксия смисъл на думата.
Мисълта ми е, че като хвърлиш няколко бомби, като напълниш стадиона един път в годината, това не те прави добър фен, а точно обратното.

Виж сега -има разлика между фенове и агитка нали се сещаш.Ако говорим за фенове да в Германия и Англия са най-добри-там на 10 мача има 1 на които има да речен 100 празни седалки-другите се пукат по шевовете!Но я няма атмосферата особено в Англия-да Ливърпул ще кажеш- е имат един велик химн дето наистина създава някаква атмосфера но дотам-другото брат е театър-няма ги факлите,хореографията,димките,знамената!За мене да ходиш на мач и да си седнеш в Сектор В и да си гледаш кротко мача е доста тъпо!Както казваше един наш съфорумник-първото нещо което ще направя ако стана президент на Левски е да забраня сектор В и семките- :lol: :lol: :lol: :lol:
Докато в България макар и рядко поради различни причини се получавеа уникална атмосфера!Просто защото като отидеш на стадиона дори и да го напълниш ако си седнеш и си мълчиш цял мач-това каква подкрепа за отбора е?????? По-добре е да има стабилна агитка-макар и малка-3000-4000 човека,отколкото 50 000 семкаджий!Да не говорим че половината фенове в момента по английските стадиони са някакви араби,японци, китайци и тем подобни!!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”