Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот svence » 14 май 2013 20:14

Цацаров днес каза, че ако не е имало намеса на медиите, разследването щяло да протече по съвсем друг начин и щяли да излязат с изявление по случая в деня след изборите! Който е подал сигнала до прокуратурата е имал интерес и медиите да разберат за това. Ясно е, че в момента всички партии в парламента това им е максимума, можеби с изключение на ГЕРБ, заради това което се случи на 11-ти. Обаче, според мене едно 15-20 % са се отказали да гласуват точно на 12-ти. Според мене ако не беше този цирк на 11-ти, спокойно всички партии които са над 2,5 % влизаха в парламента и вместо да подават оставки да се замислят дали да не искат касиране на изборите. Това на 11-ти сериозно повлия на вота, поне аз така мисля.
Последна промяна от svence на 14 май 2013 20:59, променено общо 1 път.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 май 2013 20:40

Едвин Сугарев: Прокуратурата бе предизборната бухалка на БСП

Няма как да отречем логичната мисъл на Сугарев. Комунистите изманипулираха маса народ и отново са незаслужено във властта.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот RedeviL » 14 май 2013 20:49

dunavfc написа:Всичко е в ръцете на АТАКА ;) БСП + ДПС по всяка вероятност няма да имат 120,може да се стигне до някаква драма и да имат 118,119,което ще е изключително :mrgreen: Ако в ГЕРБ искат да запазят принципите и възгледите си,дори и с цената на това да са опозиция,не трябва да допускат коалиция с никого,дори с АТАКА,защото това автоматично ги превръща в малоумни популисти като тях.Ако случайно и АТАКА не се хванат на номерата на БСП и ДПС,очакват ни нови избори.

Искам само да припомня на симпатизантите на АТАКА една реплика на Волен вчера,която мина абсолютно безмълвно,а мен лично ме шокира...
" Ако дойде белгийски инвеститор в България и не е готов да дава такива заплати на българите,каквито дава на белгийците,то ние ще го отпратим и ще чакаме друг " Някой осъзнава ли,колко малоумно е едно такова изказване от човек с претенции да управлява ? Като му кажеш на белгиеца това,ще си го премести от левия на десния крачол и ще отиде да инвестира в съседните Сърбия или Румъния.Само човек,който е скаран с финансите и икономика,може да заяви подобна чудовищна глупост.Е то затова,винаги съм повтарял,че най-лошото нещо за България е управление на хора като Волен Сидеров.

Абе момче, не проумяваш ли, че в момента е важно държавата да се вдигне на крака, а не коя партия ще си изиграе най-добре картите! За това е необходимо да се сформира работещо правителство и то бързо! Нищо хубаво не ни чака при едни нови предсрочни избори..

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 май 2013 20:53

На вашето внимание Николай Бареков-най-новият учител по дудук :lol: :lol:
http://www.vbox7.com/play:82869042

Ето го човека, на който толкова заблудени хора вярват сляпо. :( :(
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2013 21:35

Дунав, недей прави анализи на Атака, прави ги на ГЕРБ! Волен много ясно каза, че с тези, дето му разбиха групата и го излъгаха, а после плюха по него, работа няма! Не Волен изгори тези мостове, късно е, либе, за китка!
Освен това Атака с ГЕРБ няма допирни точки. А ГЕРБ нямат потенциал и кадри, и го доказаха многократно. Така че последните надежди се изпаряват, гответе се за яко гърбене в Парламента! :)
Моята идея беше БСП да управлява под контрола на Атака. За жалост националистическият вот се раздроби, а имаше потенциала за трета сила на тези избори, което би променило нещата доста! Това би изхвърлило тотално ДПС, та само 3,7% имат НФСБ, 2 % ВМРО, Витков взе от Атака гласове -спокойно 15 % можеха да имат, но вече е свършено.
Неприятното е, че все още реално виси заплахата за 121 места на БСП–ДПС. Последните резултати на ЦИК и австрийците са за пълен паритет, но без гласовете отвън- а там грубо 40% са за ДПС, 20% ГЕРБ, 10 % БСП, 0% Атака. Имайки впредвид, че става дума за близо 200 000 гласа, то нещата са на кантар и ДПС ще дръпнат един мандат от Атака, като стой, та гледай.
Но така или инак БСП ще съставят програмно-експертно правителство, и то най-вероятно ще мине. Просто трите формации ще изконсумират единственото, което ги свързва-позицията антиГЕРБ и възможността за зрелищен реванш. Орешарски с един добър екип ще прекара страната през зимата, а догодина напролет-живи и здрави, ще я мислим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот dunavfc » 14 май 2013 21:39

RedeviL написа:
dunavfc написа:Всичко е в ръцете на АТАКА ;) БСП + ДПС по всяка вероятност няма да имат 120,може да се стигне до някаква драма и да имат 118,119,което ще е изключително :mrgreen: Ако в ГЕРБ искат да запазят принципите и възгледите си,дори и с цената на това да са опозиция,не трябва да допускат коалиция с никого,дори с АТАКА,защото това автоматично ги превръща в малоумни популисти като тях.Ако случайно и АТАКА не се хванат на номерата на БСП и ДПС,очакват ни нови избори.

Искам само да припомня на симпатизантите на АТАКА една реплика на Волен вчера,която мина абсолютно безмълвно,а мен лично ме шокира...
" Ако дойде белгийски инвеститор в България и не е готов да дава такива заплати на българите,каквито дава на белгийците,то ние ще го отпратим и ще чакаме друг " Някой осъзнава ли,колко малоумно е едно такова изказване от човек с претенции да управлява ? Като му кажеш на белгиеца това,ще си го премести от левия на десния крачол и ще отиде да инвестира в съседните Сърбия или Румъния.Само човек,който е скаран с финансите и икономика,може да заяви подобна чудовищна глупост.Е то затова,винаги съм повтарял,че най-лошото нещо за България е управление на хора като Волен Сидеров.

Абе момче, не проумяваш ли, че в момента е важно държавата да се вдигне на крака, а не коя партия ще си изиграе най-добре картите! За това е необходимо да се сформира работещо правителство и то бързо! Нищо хубаво не ни чака при едни нови предсрочни избори..

Ало,червена амеба,правителство със Станишев,Доган и Волен ? Не,благодаря...По-добре служебното да си продължи управлението пред угрозата,тези доказани нещастници,да ни управляват.Това няма и да се случи де,очаквам с нетърпение протестите,най-късно през зимата,ще ги наблюдавам с истинска наслада ;)

sin4ec написа:Дунав, недей прави анализи на Атака, прави ги на ГЕРБ! Волен много ясно каза, че с тези, дето му разбиха групата и го излъгаха, а после плюха по него, работа няма! Не Волен изгори тези мостове, късно е, либе, за китка!
Освен това Атака с ГЕРБ няма допирни точки. А ГЕРБ нямат потенциал и кадри, и го доказаха многократно. Така че последните надежди се изпаряват, гответе се за яко гърбене в Парламента! :)
Моята идея беше БСП да управлява под контрола на Атака. За жалост националистическият вот се раздроби, а имаше потенциала за трета сила на тези избори, което би променило нещата доста! Това би изхвърлило тотално ДПС, та само 3,7% имат НФСБ, 2 % ВМРО, Витков взе от Атака гласове -спокойно 15 % можеха да имат, но вече е свършено.
Неприятното е, че все още реално виси заплахата за 121 места на БСП–ДПС. Последните резултати на ЦИК и австрийците са за пълен паритет, но без гласовете отвън- а там грубо 40% са за ДПС, 20% ГЕРБ, 10 % БСП, 0% Атака. Имайки впредвид, че става дума за близо 200 000 гласа, то нещата са на кантар и ДПС ще дръпнат един мандат от Атака, като стой, та гледай.
Но така или инак БСП ще съставят програмно-експертно правителство, и то най-вероятно ще мине. Просто трите формации ще изконсумират единственото, което ги свързва-позицията антиГЕРБ и възможността за зрелищен реванш. Орешарски с един добър екип ще прекара страната през зимата, а догодина напролет-живи и здрави, ще я мислим.

Ама кой иска нещо от АТАКА бе колега ? Оставаме си в опозиция и чакаме следващите избори,какъв е проблема ? Стига сте слагали на хората думи в устата...Малцина са тези симпатизанти на ГЕРБ,които биха приели една евентуална коалиция с малоумниците от АТАКА.

Ще мине правителство на БСП + ДПС и до 6-тия месец,Станишев ще бяга с пълна сила в Харков...Докато Борисов има много симпатизанти,но и много врагове,украинският плъх има само врагове...Аз за 10 год. от както се интересувам от политика,не съм виждал по-омразен и противен политик,тотално неразпознаем от хората.Георги Първанов е на светлини години от него,да не говорим за Орешарски...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 май 2013 21:46

Някой ще се наеме ли да сподели,защо в чужбина,хората извън Турция масово гласуваха за ГЕРБ ?
И там ли стават манипулациите ? И там ли всичко е фалшиво и манипулирано ?
Хората в чужбина виждат,какво е истинска демокрация и капитализъм и е абсолютно обяснимо тяхното негативно отношение към социализмът !
Червени отрепки,ще ви мачкаме,докато сме живи,няма ден спокойствие за вас :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 14 май 2013 21:57

dunavfc написа:Някой ще се наеме ли да сподели,защо в чужбина,хората извън Турция масово гласуваха за ГЕРБ ?
И там ли стават манипулациите ? И там ли всичко е фалшиво и манипулирано ?
Хората в чужбина виждат,какво е истинска демокрация и капитализъм и е абсолютно обяснимо тяхното негативно отношение към социализмът !
Червени отрепки,ще ви мачкаме,докато сме живи,няма ден спокойствие за вас :!: :!: :!: :!:

Аз това щях още вчера да питам, ама забравих. Също погледнете избирателите от 48-ма до 52-ра секции в Пловдив. Там не е имало купуване на гласове, ама хич, да знаете :lol: :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 май 2013 22:01

Резултатите от секциите в циганската махала в Ст.Загора :

БСП - 1052
ДПС - 1050
ГЕРБ - 270

Нищо не казвам,никого не обвинявам,просто констатирам ! Явно,ромите започват да се чувстват,все по социални,все по леви,няма лошо...

Ако някой има ли резултатите от Факултета и Столипиново,също би било интересно.

За да съм коректен и обективен,какъвто винаги съм бил,искам да споделя,че в русенската циганска махала - "Охлюва" циганските гласове са купени от ГЕРБ !

Резултати с точност не знам,но със сигурност са доста за ГЕРБ ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2013 22:03

Да, вярно е че ти не го казваш-но разни ентусиасти тука от ГЕРБ говорят за коалиция с Атака, забравяйки плювните по същата Атака. Умряла работа тая... Както и да го въртя обаче, от есенни избори нищо няма да се промени, освен едно обединение на националистите и по-висок резултат. Другите три това им е максимумът, сини и лилави са в небитието, Кунева също, протестите не излъчиха субект. Това са реалностите, а за ГЕРБ може да е добре да видят как е от другата страна на барикадата. И винаги съм казвал-не подценявай БСП, просто те имат най-много кадър и потенциал, стабилизират ли нещата и да изкарат зимата, ще се легитимират пред хората-това прекрасно го разбират! Знаят, че място за провал няма, та може даже временно :!: да се пооткажат от крадливата си семка( не съм убеден, но е вероятно), при тях тече подмяна на водещите кадри-едно поколение, подготвяно 10 години, масово нахлу в листите им и е в парламентарната група. Само един пример ти давам-Желю Бойчев. Този процес остана някак незабелязан на този етап, но скоро ще избие-неслучайно стари марди като Р.Петков ръмжат изотзадзе недоволно. Всъщност за мен е все едно кой управлява страната, стига всичко да върви и да има работа, доходи и елементарни условия за хората! Последните 4 години не бяха такива, ББ тръгна да прави анализи на грешките едва след провала. А тези грешки му посочваха Атака като партньор още, и БСП, ама нямаше чуваемост!
Та от наште пишман-политически анализи файда няма да излезе, дано нещата тръгнат на по-добре!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”