Надявам се, че виждаш кавичките. Вместо да гледаш от тази трибуна, която имаш, да успокоиш нещата преди мача с Лацио, ти нагнетяваш още повече
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време е за Наско Сираков
Жаклине, ти си един голям "левскар".
Надявам се, че виждаш кавичките. Вместо да гледаш от тази трибуна, която имаш, да успокоиш нещата преди мача с Лацио, ти нагнетяваш още повече
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Време е за Наско Сираков
metodito написа:Ми още веднъж ще те поздравя за последователността на позицията ти. За мен, Жаклин (хахаха) Михайлов е близнак на Г.А. Неговия "син" близнак. На Наско едно му признавам, Ратко нямаше да е треньор дълго преди мача с цска. Всъщност, ако Наско беше на Герена, никой нямаше да назначи Ратко. Но ако Наско не беше преди няколко години на Герена, Люпко щеше да постигне нещо значимо, за което не само ние, сините фенове, а и цяла България щеше да е горда с тоя клуб. Сигурен съм в това.
Абсолютно подкрепям това мнение. Про
сто Наско не се задоволява с трохички от трапезата - иска 100% от пая.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- Обичам Батков
- Контакти:
Re: ЗА ЕДНИ МОЖЕ,НО ЗА ДРУГИ НЕ МОЖЕ
Да ама Батков е със Срара планина!
- Обичам Батков
- Контакти:
Re: Левски не е на Батков, оставете го !
Купува по -стар играч, от неговите младини, защото има добри спомени.
- omegga megadeath
- Контакти:
И Предраг иска в Левски!
Предраг Пажин стана поредният ветеран, който си направи устата да се завърне в изпадналия в криза тим на Левски. В момента 36-годишният защитник играе в Локомотив (Мездра), като е треньорът в сянка. "Защо пък да не се върна на стадион "Георги Аспарухов"?! Стига някой да ми се обади и да ми предложи да играя в Левски - няма проблеми!", заяви Пажин пред "Дарик". Той беше при "сините" преди 10 години, като дори успя да стане шампион. По-късно сърбинът получи български паспорт и направи кариера и в националния ни отбор, в това число и игра на Евро 2004. Е и тоя ако го вземат-става страшно
- fabregas_949
- Контакти:
Re: И Предраг иска в Левски!
omegga megadeath написа:Е и тоя ако го вземат-става страшно
И по-лошо даже...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- a boy named goo
- Контакти:
omegga megadeath написа:Предраг Пажин стана поредният ветеран, който си направи устата да се завърне в изпадналия в криза тим на Левски. В момента 36-годишният защитник играе в Локомотив (Мездра)
Че защо не, "младо" момче е, има още доста да даде на Левски. Ще е интересно да видим дали ръководството Левски ще продължи линията на "подмладяване" на отбора.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Всеки иска да се върне там където му е било екстра

- a boy named goo
- Контакти:
Видя че ръвководството Левски прибраха Симонович обратно и се е казал "Абе що и аз да не си пробвам късмета, пък виж, може да ме огрее". 
Последна промяна от a boy named goo на 30 сеп 2009 20:51, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- TheBetfather
- Контакти:
Трагично е...
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!