Избори 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Избори 2013
Честито на печелившите, както се казва. След тези резултати, аз правителство не виждам. Всъщност все по-близо ми се струва терминал две.
- Отбора на народа
Гласувах за АТАКА. Смърт на всички турци и цигани.
didayyord написа:Честито на печелившите, както се казва. След тези резултати, аз правителство не виждам. Всъщност все по-близо ми се струва терминал две.
Не е нормално това което става, етническа партия да има повече гласове от националистическа - направо съм шокиран
Гласувах за Атака.
- KategorieC
- Контакти:
Teo написа:didayyord написа:Честито на печелившите, както се казва. След тези резултати, аз правителство не виждам. Всъщност все по-близо ми се струва терминал две.
Не е нормално това което става, етническа партия да има повече гласове от националистическа - направо съм шокиран
Гласувах за Атака.
Проблемът е дру, има много националистически формации, които правят много повече от 10%, а и много националисти не са гласували или са гласували за ВМРО, БНФС, Горда България и Глас Народен.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Ей сега като влезнат всички в НДК...няколко шашки и шансовете България да се оправи се увеличават с окло 90% 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- KategorieC
- Контакти:
CTAHKO написа:Ей сега като влезнат всички в НДК...няколко шашки и шансовете България да се оправи се увеличават с окло 90%
Направо със НДК!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Тези хора много бързо забравиха протестите от зимата
Безскруполна работа 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
KategorieC написа:Teo написа:didayyord написа:Честито на печелившите, както се казва. След тези резултати, аз правителство не виждам. Всъщност все по-близо ми се струва терминал две.
Гласувах за Атака.
Проблемът е дру, има много националистически формации, които правят много повече от 10%, а и много националисти не са гласували или са гласували за ВМРО, БНФС, Горда България и Глас Народен.
Точно.Няма единна националистическа партия,която да обединява народа.На повечето "националистически" парии,възгледите им се покриват но не искат да се обединят,защо ли?Ако АТАКА и ВМРО бяха направили коалиция можеха да вземат 13-14% но не,всеки иска властта за себе си.
KategorieC написа:Teo написа:didayyord написа:Честито на печелившите, както се казва. След тези резултати, аз правителство не виждам. Всъщност все по-близо ми се струва терминал две.
Гласувах за Атака.
Това е така, но все пак АТАКА е партията с най-силно изявената националистическа посока, много съм разочарован като цяло от крайния изход.