Избори 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Избори 2013

Мнениеот NOMER14 » 12 май 2013 18:35

Laetitia написа:
Без име написа:Ел Коменданте засега не влиза и това значи, че няма да има дясна опозиция в новия парламент. :(
Смърт за комунистите, които убиха единствения стойностен политик в България...
Палец нагоре за това мнение.

Да се надяваме на умността на българите и тъпостта на социолозите! :o

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 18:40

Laetitia написа:
parvanoff написа:Палец нагоре за явна агитация... После се чудим защо сме на това дередже. Искаме от политиците да са честни, а виждаме ли ние самите какви сме... Както казват някои, заслужаваме си политиците или поне голяма част от хората... А прословутият командир се уби сам-никой не го е убивал и това е ясно на почти всички...
Това да ти е проблемът в живота - че тук си обсъждаме нещо (а не агитираме), при това малко преди края на изборния ден. ;)

Това е огромен проблем, не на моя живот, а на държавата ни, а тя е по-важна от мен, защото вчера се случи същото. Случва се и на по-голямо ниво и на по-малко, защото хората са такива. Същото се случва и днес. Всички говорят как се купуват гласове, как се подменя вот-все неморални неща, а те самите правят същото, макар и на по-ниско ниво. Не е ли лицемерно? Толкова не могат да се въздържат 2 дни да не агитират. А в случая толкова не могат и да задържат 2 часа. Ти не знаеш колко хора четат тук, които не са гласували и чиито вот можеш да промениш. Затова го има този закон. Не е законно, а и не е морално нещо такова.
Както и да е-не искам да се заяждам, нито да обиждам, защото не познавам никой лично тук, за да имам каквито и да е отношения-положителни и отрицателни с него... Споделям свои мисли, защото тези неща се забелязват и което е по-важно-те са тъжни... А още по-ужасяващото е как някои хора призовават за кръвопролития и т.н.-това не е нормално, това не е редно, това не е справедливо и не е постъпка на едни разумни хора, които искат да живеят добре и най-важното, които мислят за хората около тях и искат и те да живеят добре...
Последна промяна от parvanoff на 12 май 2013 18:43, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 18:42

Ако го няма Костов,ние десните нямаме алтернатива,о ужас :(

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 12 май 2013 18:43

Агенция "Фокус" публикува актуализирани данни за "антикварния пазар на книги" към 16.30 часа, които показват по-голяма разлика между първия и втория.

Генерал се за бой се спрема - Автор Борче Борисовски – 33,8 %

Црвената зајак - Автор - Серто Станишевски - 26,4 %

Моята борба - вистината за создавувањето на Третиот Рајх - Автор - Слободан Сидеровски - 8,5 %

Под сенката на падишахот - Автор - Лепослав Местаноски – 6,7 %

Во света борба за род и татковина - Автор - Вале Симеоновски - 3,6 % и Вујко Вањо - Автор - Ванчо Костовски - 3,6 %

Што сака Меги - Автор - Менда Куневска - 3,3 %

Кутриот Јане војвода - Автор - Јане Јаневски – 2,5 %
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 май 2013 18:48

parvanoff написа:
Laetitia написа:
parvanoff написа:Палец нагоре за явна агитация... После се чудим защо сме на това дередже. Искаме от политиците да са честни, а виждаме ли ние самите какви сме... Както казват някои, заслужаваме си политиците или поне голяма част от хората... А прословутият командир се уби сам-никой не го е убивал и това е ясно на почти всички...
Това да ти е проблемът в живота - че тук си обсъждаме нещо (а не агитираме), при това малко преди края на изборния ден. ;)

Това е огромен проблем, не на моя живот, а на държавата ни, а тя е по-важна от мен, защото вчера се случи същото. Случва се и на по-голямо ниво и на по-малко, защото хората са такива. Същото се случва и днес. Всички говорят как се купуват гласове, как се подменя вот-все неморални неща, а те самите правят същото, макар и на по-ниско ниво. Не е ли лицемерно? Толкова не могат да се въздържат 2 дни да не агитират. А в случая толкова не могат и да задържат 2 часа. Ти не знаеш колко хора четат тук, които не са гласували и чиито вот можеш да промениш. Затова го има този закон. Не е законно, а и не е морално нещо такова.
Както и да е-не искам да се заяждам, нито да обиждам, защото не познавам никой лично тук, за да имам каквито и да е отношения-положителни и отрицателни с него... Споделям свои мисли, защото тези неща се забелязват и което е по-важно-те са тъжни... А още по-ужасяващото е как някои хора призовават за кръвопролития и т.н.-това не е нормално, това не е редно, това не е справедливо и не е постъпка на едни разумни хора, които искат да живеят добре и най-важното, които мислят за хората около тях и искат и те да живеят добре...

Съгласен съм с теб за първи път,аз даже и го предложих коментарите,обидите,глупостите след резултатите които ще се обявят в 20 часа но така сме хората нямаме търпение за нищо, сами не можем да си наложим някакви правила които да спазваме и изпълняваме.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 18:50

alexveselinov написа:
Агенция "Фокус" публикува актуализирани данни за "антикварния пазар на книги" към 16.30 часа, които показват по-голяма разлика между първия и втория.

Генерал се за бой се спрема - Автор Борче Борисовски – 33,8 %

Црвената зајак - Автор - Серто Станишевски - 26,4 %

Моята борба - вистината за создавувањето на Третиот Рајх - Автор - Слободан Сидеровски - 8,5 %

Под сенката на падишахот - Автор - Лепослав Местаноски – 6,7 %

Во света борба за род и татковина - Автор - Вале Симеоновски - 3,6 % и Вујко Вањо - Автор - Ванчо Костовски - 3,6 %

Што сака Меги - Автор - Менда Куневска - 3,3 %

Кутриот Јане војвода - Автор - Јане Јаневски – 2,5 %

Taка повече ми харесват резултатите. Иначе Вуjко ВаВањо е за бесене, наред с още много пасмина!
Дори и само заради това, че се съгласи да подпише и приеме Конвенцията за националните малцинства и сега имаме новини на "майчин език" и още едно паразитуващо малцинство! Дори и само заради това е за бесилка! Десен бил, _!_ ми е десен. Жив боклук е !
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 18:52

Залагам си името,че АТАКА няма как да има повече гласове от ДПС,това би ме шокирало повече и от пълна победа на комунистите !
ДПС гласуват под строй ! Те 10 % си ги имат винаги,ако ще да се установи,че Доган е бил канибал или педофил...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 май 2013 18:53

Има още време, десните в България имат само един избор и той далеч не е реабилитацията на Тодор Живков, смазването на малкия и среден бизнес, милиционерщината и процъфтяването на олигархичните кръгове. Ако има хора, които са против това и искат да имат представителство в Парламента, имат 1 час да направят нещо.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2013 18:54

dunavfc написа:Залагам си името,че АТАКА няма как да има повече гласове от ДПС,това би ме шокирало повече и от пълна победа на комунистите !
ДПС гласуват под строй ! Те 10 % си ги имат винаги,ако ще да се установи,че Доган е бил канибал или педофил...

Не познаваш ситуцията в момента. ДПС има отлив, дори в селата има разединение на турците, създадоха партия друга, а и турците се отчаяха и те. Говоря от преки наблюдения.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 12 май 2013 18:54

KategorieC написа:Taка повече ми харесват резултатите. Иначе Вуjко ВаВањо е за бесене, наред с още много пасмина!
Дори и само заради това, че се съгласи да подпише и приеме Конвенцията за националните малцинства и сега имаме новини на "майчин език" и още едно паразитуващо малцинство! Дори и само заради това е за бесилка! Десен бил, _!_ ми е десен. Жив боклук е !
Аха, а очилатата съветска мастия тогава не знам за какво е, след като постоянно си правят 69 с фесовете...

Иначе моят мъж е прав, разбира се...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”