Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот smoothc » 12 май 2013 13:26

Като цяло назначаването на Мойс ми напомня на грешката, която направиха Ливърпул с Рой Ходжсън. Несъмнено Ходжсън е класен треньор, който е доказал качествата си. Но подходящи ли бяха тези качества за Ливърпул? Съвсем не. Ходжсън беше удовлетворен, когато отборът му се справяше добре в защита. Нищо, че междувременно бяха глухи в атака. Подобно на Мойс, Ходжсън бе впечатляващ в отбор с нисък бюджет и малко ресурси. Ходжсън дори достигна финал на Лига Европа със скромния състав на Фулъм. И също, както по всяка вероятност ще направи Мойс, Ходжсън доведе любимия си ляв краен бранител от бившия си клуб в настоящия си. И как свърши всичко това? В крайна сметка и феновете и ръководството не можаха да изтраят Ходжсън повече от половин сезон. В резултат на катастрофалния му престой, звездата на отбора напусна по-посока Челси и бе заменен от висок футболист със странна прическа. С назначаването на Дейвид Мойс, Юнайтед тръгват застрашително по пътя на вечния им враг.
Още в момента, в който видях, че Мойс е фаворит за треньорския пост си помислих: "катастрофа". Още тогава можех да напиша подобна статия, но въпреки това не го направих. Изчетох почти всички мнения и анализи на водещите английски журналисти, изслушах почти всички мнения на хора свързани с Юнайтед - на Алекс Фъргюсън, на Боби Чарлтън и т.н. Дори изслушах и колегите ми, които ме убеждаваха, че Мойс е точният човек. Че няма по-подходящ кандидат, че ще дойде с Фелайни и Бейнс и успехите на Юнайтед ще продължат. И в крайна сметка всичко, което чух и изчетох за мен си остава една пълна глупост.

Пълни глупости пишеш ти!
1.Как може нещо,да ти напомня за друго нещо(грешно), след като дори не си видял и резултатите(ефекта) от него!? :oops:
2.На този етап единственото нещо което знам е,че днес Юнайтед ще "тръгне" застрашително по пътя към 20-та титла,а вечния враг...ще гледа от далеч(Лондон) ;)
3.Още в момента,в който видях първото изречение(маркирания от мен текст),си помислих:
[offtopic]You are an idiot! Катастрофа....за щастие само с една жертва-твоя милост :oops:[/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 12 май 2013 13:41

smoothc написа:
Като цяло назначаването на Мойс ми напомня на грешката, която направиха Ливърпул с Рой Ходжсън. Несъмнено Ходжсън е класен треньор, който е доказал качествата си. Но подходящи ли бяха тези качества за Ливърпул? Съвсем не. Ходжсън беше удовлетворен, когато отборът му се справяше добре в защита. Нищо, че междувременно бяха глухи в атака. Подобно на Мойс, Ходжсън бе впечатляващ в отбор с нисък бюджет и малко ресурси. Ходжсън дори достигна финал на Лига Европа със скромния състав на Фулъм. И също, както по всяка вероятност ще направи Мойс, Ходжсън доведе любимия си ляв краен бранител от бившия си клуб в настоящия си. И как свърши всичко това? В крайна сметка и феновете и ръководството не можаха да изтраят Ходжсън повече от половин сезон. В резултат на катастрофалния му престой, звездата на отбора напусна по-посока Челси и бе заменен от висок футболист със странна прическа. С назначаването на Дейвид Мойс, Юнайтед тръгват застрашително по пътя на вечния им враг.
Още в момента, в който видях, че Мойс е фаворит за треньорския пост си помислих: "катастрофа". Още тогава можех да напиша подобна статия, но въпреки това не го направих. Изчетох почти всички мнения и анализи на водещите английски журналисти, изслушах почти всички мнения на хора свързани с Юнайтед - на Алекс Фъргюсън, на Боби Чарлтън и т.н. Дори изслушах и колегите ми, които ме убеждаваха, че Мойс е точният човек. Че няма по-подходящ кандидат, че ще дойде с Фелайни и Бейнс и успехите на Юнайтед ще продължат. И в крайна сметка всичко, което чух и изчетох за мен си остава една пълна глупост.

Пълни глупости пишеш ти!
1.Как може нещо,да ти напомня за друго нещо(грешно), след като дори не си видял и резултатите(ефекта) от него!? :oops:
2.На този етап единственото нещо което знам е,че днес Юнайтед ще "тръгне" застрашително по пътя към 20-та титла,а вечния враг...ще гледа от далеч(Лондон) ;)
3.Още в момента,в който видях първото изречение(маркирания от мен текст),си помислих:
[offtopic]You are an idiot! Катастрофа....за щастие само с една жертва-твоя милост :oops:[/offtopic]

Кой аз ли ? Пич(Алекс) тва не съм го писал аз.. Просто го споделям тук, за да го видите вие и да коментираме.. Айде малко по-полека?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 12 май 2013 13:46

НЕ може да се правят такива сравнения м/у Ман Ю и Пул. Ливърпул при Рафа бяха силни, но непостоянни. Бият Челси като гости 3:0 и после падат от последния на Анфийлд(примерно). Докато при Юнайтед тези мачове с отборите от втората половина се взимат по инерция. При тях трансферната политика им беше много зле. Ще доживеем и ще видим. Ако Юнайтед играят добър футбол и вземат 8/10 мача в началото всичките тези писаници не струват. А и мисля, че автора на това не харесва много Юнайтед.

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 12 май 2013 13:50

Предпочитам Мойс пред треньори еднодневки,сменящи отбори през 2-3 сезона. Искам постоянен мениджър в Юнайтед. :)
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 май 2013 13:53

Кой аз ли ? Пич(Алекс) тва не съм го писал аз.. Просто го споделям тук, за да го видите вие и да коментираме.. Айде малко по-полека?

Вальо,защо пък си помисли,че се обръщам към теб!?
Моля те,обиждаш ме...пределно ми е ясно,че щом си го сложил в цитат не е твой текст.

пп:Всъщност,редно е щом цитираш до посочиш и автора!
И,ако не е тайна кой е той?
Последна промяна от smoothc на 12 май 2013 13:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 12 май 2013 13:53

Bianco написа:Предпочитам Мойс пред треньори еднодневки,сменящи отбори през 2-3 сезона. Искам постоянен мениджър в Юнайтед. :)

+1878
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 12 май 2013 14:27

Във Фейсбук пише, че всички от тази картинка си тръгват.
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/936232_538241002900310_117790274_n.jpg[/wrapimg]
Защо Майк Филън си тръгва ебасии?

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 12 май 2013 14:31

0:2 на почивката,3:2 краен с гол на Гигс дълбоко в продължението на мача...и края на приказката ще е подобаващ.:)
Между другото...мисля,че сър Алекс умишлено обяви отказването си точно през тази седмица...просто защото е очаквал Сити да спечели ФА вчера и днес да ги засенчи отново...за пореден път както го правеше през всичките тези години.Един вид..."да вие взехте вчера купата ама ехеййй я вижте какво имам аз тук ...бъдете тихи и довиждане" :lol:
Последна промяна от ЦСКА СОФИЯ 1948 на 12 май 2013 14:32, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 12 май 2013 14:32

Това пък ще е най-голямата глупост.Филън има изключително много опит,и е толкова дълго време в отбора.Дано Мойс не си доведе дружките от мърсисайд :(
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 12 май 2013 14:37

Bianco написа:Това пък ще е най-голямата глупост.Филън има изключително много опит,и е толкова дълго време в отбора.Дано Мойс не си доведе дружките от мърсисайд :(

Е защо, той си е в пълното право да си избира екипа. Вече има един сигурен - Фил Невил :)

Върни се в “Манчестър Ю”