Като цяло назначаването на Мойс ми напомня на грешката, която направиха Ливърпул с Рой Ходжсън. Несъмнено Ходжсън е класен треньор, който е доказал качествата си. Но подходящи ли бяха тези качества за Ливърпул? Съвсем не. Ходжсън беше удовлетворен, когато отборът му се справяше добре в защита. Нищо, че междувременно бяха глухи в атака. Подобно на Мойс, Ходжсън бе впечатляващ в отбор с нисък бюджет и малко ресурси. Ходжсън дори достигна финал на Лига Европа със скромния състав на Фулъм. И също, както по всяка вероятност ще направи Мойс, Ходжсън доведе любимия си ляв краен бранител от бившия си клуб в настоящия си. И как свърши всичко това? В крайна сметка и феновете и ръководството не можаха да изтраят Ходжсън повече от половин сезон. В резултат на катастрофалния му престой, звездата на отбора напусна по-посока Челси и бе заменен от висок футболист със странна прическа. С назначаването на Дейвид Мойс, Юнайтед тръгват застрашително по пътя на вечния им враг.
Още в момента, в който видях, че Мойс е фаворит за треньорския пост си помислих: "катастрофа". Още тогава можех да напиша подобна статия, но въпреки това не го направих. Изчетох почти всички мнения и анализи на водещите английски журналисти, изслушах почти всички мнения на хора свързани с Юнайтед - на Алекс Фъргюсън, на Боби Чарлтън и т.н. Дори изслушах и колегите ми, които ме убеждаваха, че Мойс е точният човек. Че няма по-подходящ кандидат, че ще дойде с Фелайни и Бейнс и успехите на Юнайтед ще продължат. И в крайна сметка всичко, което чух и изчетох за мен си остава една пълна глупост.
Пълни глупости пишеш ти!
1.Как може нещо,да ти напомня за друго нещо(грешно), след като дори не си видял и резултатите(ефекта) от него!?
2.На този етап единственото нещо което знам е,че днес Юнайтед ще "тръгне" застрашително по пътя към 20-та титла,а вечния враг...ще гледа от далеч(Лондон)
3.Още в момента,в който видях първото изречение(маркирания от мен текст),си помислих:
[offtopic]You are an idiot! Катастрофа....за щастие само с една жертва-твоя милост
[/center]