Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот Rofles » 11 май 2013 16:16

Какво да ви кажа.. Спрете да се карате за глупости. Темата за Сър Алекс я няма, защото има нова. Сега какво като е заключена ? Дай да я отключи и да почнат ла*нари като знаете предполагам всички кой да коментират глупости за САФ ? Но въпрос на вкус.. На едни им е кеф да е подредено, на други не това е ;)
Изображение[/center]

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 май 2013 16:22

Абе 5 страници чета караници. :shock:
Аз съм доволен от работата на модератора ни, не виждам какъв е проблема да има една тема за сър Алекс, вместо 10 такива :?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 11 май 2013 17:43

Прочетох че Мойс иска Бензема в Манчестър Юнайтед и дава 30 мил. за него.Ако той дойде си отива Руни.
Изображение

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 11 май 2013 18:42

CECO_1981 написа:Прочетох че Мойс иска Бензема в Манчестър Юнайтед и дава 30 мил. за него.Ако той дойде си отива Руни.

или Чичарито

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 11 май 2013 18:56

По добре да си отиде Чичарито макар,че аз много го харесвам като нападател.Ще ми се да видя каква трансферна политика,ще води Мойс и какви играчи можем да привлечем това лято.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 май 2013 19:37

vasilnv написа:Абе 5 страници чета караници. :shock:
Аз съм доволен от работата на модератора ни, не виждам какъв е проблема да има една тема за сър Алекс, вместо 10 такива :?

Не,няма никакви караници...просто с някои хора по-трудно се комуникира ;)

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 11 май 2013 20:41

Уигън прегазва Сити

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 11 май 2013 20:55

Ало,вие нормални ли сте :shock: Аз на него съм му писал ЛС,ти не ми дръж сметка!Аз специално нямам никакъв проблем с Антон,просто се изненадвам какво става.Не съм разочарован,той върши най-много работа,единствения проблем е,че има прекалено много ентусиазъм.Някои неща трябва да бъдат укротени,не е хубаво да се сливат,пускат,махат много теми за кратък интервал от време ;) Аз това му го обясних!Като не знаеш,не се меси!Аз тук от много време не влизам,защото много от феновете тук гледат само едната страна на монетата,много от колегите в другите подфорума са прави,че повечето потребители от тук са с червени очила.И понеже не искам думите да бъдат тълкувани грешно,казва ЕДНА ГОЛЯМА част.Все пак има и няколко човека,които са реалисти ;) А я сега да попитам един друг въпрос,нещо което от много време ме дразни.Какво общо има отговорността,която е поел мода,общо взето когато стане дума за мод,веднага посоката на разговора тръгва колко къртовски труд е длъжен да върши докато обикновените потребители "мрънкат".Общо взето направил ненаправил,всички модове са богоидиализирани в този форум,никой няма право да каже и дума срещу тях.Ами аз имам забележки,да,много от тях не ги казвам именно защото не посещавам този подфорум,глупости не ми се четат ;) Но не мисля че е редно темата за САФ да бъде закрита,ден след като обяви пенсионирането си!Като има тролове,има банове!И не,няма да се извиня,не защото се чувствам твърде горд,а защото не мисля че има за какво!Всичко,което е различно от "О,каква чудесна работа!" трябва да бъде повод за извинение?Аз имам критики,обяснил съм от какво съм недоволен,ако някой се вслуша-ок,ако не-не,то и без това админите напоследък изобщо не се вслушват в потребителите ;) Няма да идеализирам някой,само защото е поел дадена отговорност или е пич!
А едно предложение и към ония,дето щеше да се самозапалва-ДАВАЙ,НЯМА ДА ЛИПСВАШ НА НИКОГО! Не мисля че някой ще има нужда от такава мишка,която бяга от всякакъв вид спор и само търси някакъв начин да се направи на интересен...Като се научиш да даваш примери и да боравиш с факти,а да,за малко да забравя,и да се научиш да караш право по дадена тема,а не да бягаш като дявол от тамян,тогава се тикай в спорове ;) Нито си изказал компетентно мнение,нито нищо!А това дали ще посещавам този подфорум-това е мой избор,и аз ще го взема не заради прекалния ентусиазъм на Антон!Издразних се и на неспособността да се вникне в проблема,беше ми отговорено-Като не ти харесва,оплачи се! За мен това не е начин за решаване на нещо!Айде със здраве!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 май 2013 21:06

Кире, пий една бира... това е само форум :)

УИГИИИИИИИИИИИИИ

Върни се в “Манчестър Ю”