james написа:1.9.1.4 написа:james написа:Отбори доказано участвали в уреждане на мачове: Лудогорец,Левски, Литекс,ЦСКА,Ботев ПД,ЛокоПД,Черно море,Ботев Вр
Извинявай, ама би ли предоставил на широката общественост тези доказателства, че очевидно само ти знаеш за тях?
Иначе по темата... отбор без стадион, без фенове, без пари, съвсем логично следствие е изпадането му в Б група. С миньорци ще си въртите дербита там
Да ама на базата на такива доказателства дето само аз знам за тях Коце маца си го прибраха в Германия , а това че нямаме платени фенове не означава че ни няма и в нормална страна щяхме да можем да си търсим правата за това кой ни взе стадиона , а ти нали знаеш че 3 часа преди Ботев-Левски тука някой написа ,какъв ще е резултата , тогава му заключиха темата а след като стана реалност му я изтриха ето това е доказателство с което спокойно могат да искарат и Левски и Ботев от професионалния футбол и да спрат дори медиата която го укрива ,но това се случва в нормалните страни .
Интересно ми е ако в 94 минута вратарят на Ботев не беше тръгнал в атака дали тоя, който е знаел резултата щеше да пусне една тема за извинение? Приказвате си празни приказки и най-смешното е, че си вярвате. Определено е супер доказателство, че някой е написал нещо във форум, браво - с такива тикви като теб в Б група ще ви е супер забавно по села и паланки!