crazyforest74 написа:Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!
Общо взето това ,което си написал е вярно има само едно голямо НО, ако не станете шампиони най-вероятно Домусчиеви ще сменят схемата. Ще поставят отбора на самоиздръжка, което безброй пъти съм писал това е единствения начин за развитие на един клуб. Дори и да станете шампиони ,ако не влезете в групите на ЕКТ отново ще стане същото. Просто бизнеса на Домусчиеви е в много тежка ситуация и те нямат възможност даа поддържат това темпо ,което са поддържали досега. Повярвай ,много добре знам какво пиша. Ако не вярваш виж,кой е първия чоовек в този форум споменал братята Домусчиеви и какво ще се получи след тяхната поява на сцената

. Уважавам това,което те правят в Разград също и поздравления за това,което правят за школата.(това ,което си написал е вярно само си забравил да споменеш , че юношите ви набор 97 загубиха финало точно от Левски, че юношите ви от елитната юношеска група са след Левски

). Исктенно съжалявам ,че трябва да те разочаровам , но единствения шанс за клуба ви е да се самоиздържа. Не искам да ви обиждам и не го приемайте като заяждане но реалностите са такива,че бизнеса на Домусчиеви е в много по-тежка ситуация отколото преди 4-5 години. А и нещо май напоследък основните им бизнес интереси са насочени в района на Бургас

.