Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Лично аз съм малко скептичен към тези информации, защото всяка пауза все в бразилия търсим играчи и то обикновенно в Брагантиньо и накрая - нищо. Според мен, освен Гъргоров, отбора напуска и Данчо Минев. И той като капитана е възтановен от няколко мача, но вече не се разчита на него. Не изключвам да вземем бек на неково място. Не искам много трансфери - най-много един или два, и най-накрая да започнат да се пускат момчета от школата. Последните мачове стартовите състави ми харесват - различни са, всички се включват с голямо желание и това се вижда.

Аз също не вярвам на подобни статии. В доста случаи Тема Спорт пък и други медии се опират само на слухове и предположения, които в крайна сметка се оказват въздух под налягане.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
D.Georgiev написа:Лично аз съм малко скептичен към тези информации, защото всяка пауза все в бразилия търсим играчи и то обикновенно в Брагантиньо и накрая - нищо. Според мен, освен Гъргоров, отбора напуска и Данчо Минев. И той като капитана е възтановен от няколко мача, но вече не се разчита на него. Не изключвам да вземем бек на неково място. Не искам много трансфери - най-много един или два, и най-накрая да започнат да се пускат момчета от школата. Последните мачове стартовите състави ми харесват - различни са, всички се включват с голямо желание и това се вижда.
Е аз защо останах с впечатлението, че Данчо Минев е преподписал?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
Данчо Минев беше с операция от херния. Дори много скоростно се завърна титуляр.
[center]
[/center]
[/center]- mad forest
- Контакти:
tsonpen написа:Данчо Минев беше с операция от херния. Дори много скоростно се завърна титуляр.
Дискова херния?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
mad forest написа:tsonpen написа:Данчо Минев беше с операция от херния. Дори много скоростно се завърна титуляр.
Дискова херния?
Тук ме хвана неподготвен
[center]
[/center]
[/center]-
entwickler
- Контакти:
tsonpen написа:mad forest написа:tsonpen написа:Данчо Минев беше с операция от херния. Дори много скоростно се завърна титуляр.
Дискова херния?
Тук ме хвана неподготвенИли това е шега, в смисъл, че ако е дискова не се оперира?
Всички могат да се оперират.
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
http://neftochimic.com/%d1%88%d0%b0%d0% ... %be%d1%85/ БЛАГОДАРИМ !!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Колеги, сигурен съм, че ни очаква страхотно зрелище, което ще определи шампиона. Пожелавам си един хубав мач и нека наистина този, който заслужи победата да я вземе! 
Само Левски!
-
Viv.Brooke
- Контакти:
Истина казваш. Дано наистина видим зрелищна игра без разправии и само футболни аргументи. Респект 
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта