Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"

Мнениеот vaskonti » 09 май 2013 17:02

Аз друга версия не мога да ти дам просто защото не знам нищо. Най-лесно ми е да приема версията на САЩ(те не мълчат като пукели, а наистина си имат версия) - става въпрос за хакерска намеса в софтуера на самолета. Най-вероятно това наистина е лъжа, но все пак със сигурност е по-вероятно да се случи, от колкото версията, че самолета е свален с космически невиждани технологии. Няма никакво значение какво казва Кеше, той може да каже и че цунамитата в Япония също са негово дело. Може всичко да каже.
Аз не иронизирам теб, иронизирам Кеше, който твърди какво ли не, но не е извадилна показ абсолютно нищо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 май 2013 18:05

vaskonti написа:Аз друга версия не мога да ти дам просто защото не знам нищо. Най-лесно ми е да приема версията на САЩ(те не мълчат като пукели, а наистина си имат версия) - става въпрос за хакерска намеса в софтуера на самолета. Най-вероятно това наистина е лъжа, но все пак със сигурност е по-вероятно да се случи, от колкото версията, че самолета е свален с космически невиждани технологии. Няма никакво значение какво казва Кеше, той може да каже и че цунамитата в Япония също са негово дело. Може всичко да каже.
Аз не иронизирам теб, иронизирам Кеше, който твърди какво ли не, но не е извадилна показ абсолютно нищо.

Хм, интересна версия :roll: Наистина не бях я чувал, а на теб човек трябва да ти ги измъква с "мъчения" тези неща :lol: Непонятно ми е защо?? Ако имаш възможност пусни линк да почета за това нещо
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 май 2013 20:44

Сега се разрових в Гугъл и се оказа, че малко съм се объркал. Версията за хакнатия GPS е била водеща в началото на разследването, явно тоя спомен ми е останал от тогава.
Това не е официална версия на САЩ, а водеща в разследването им.
http://www.informationweek.com/security/attacks/iran-hacked-gps-signals-to-capture-us-dr/232300666
Може и да изглежда съшито с бели конци, но пак е в пъти по-вероятно от версията, че Иран разполагат с невиждани космически технологии.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 май 2013 20:46

Ето и заподозряната техника, която уж е използвана -
http://articles.businessinsider.com/2011-12-05/news/30476929_1_jamming-tehran-iran-six-weeks#ixzz1gkppK9UO
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 май 2013 22:26

Иначе идея си нямах, че не си чувал за тая версия и затова се наложи да ми я "теглиш с мъчения". Човек, който се интересува от подобни неща би трябвало да е чул различните гледни точки, а не само една от тях. При това тази една гледна точка не е на нито една от двете страни, а на трети човек, който твърди нещо си.
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 май 2013 08:32

М да, всъщност тази "версия" е вярна и аз знаех за нея, но ме заблуди с това, че ти самият не си я интерпретирал правилно. Те не са хакнали сателита за управление на GPS сигнала. Та те ако го направят това, Америка няма как да си върне контрола над сателита и в най-добрия случай ще трябва да го унищожат, тъй като моментално това става ирански сателит за управление на полетите :) Имало е единствено заглушаване на GPS сигнала чрез магнитно гравитационно поле (Magravs), разработено от технологиите на Кеше. Ето ти го малко по-подробно обяснението ;) :

„Космическите технологии за отбрана, разработени от фондация Keshe с помощта на магнитни и гравитационни полета (Magravs), се оказа най-добрият метод за блокиране на магнитни системи Field Communication при всяка честота.
Системата е в състояние да заглушава всички комуникационни линии и когато се използва правилно, може пряко да блокира цялата комуникация в голяма площ дори и от разстояние.
Това означава, че с минимални усилия могат да бъдат блокирани всички сателитни комуникации.
Тествахме тази система преди 4 години и се видяха резултатите.
Когато тази система се използва ефективно от сили, които са активни в даден район, на противниковата страна не може да се изпраща информация, предназначена за свой приемник.
Скорошното постановление на САЩ (22 април т.г.) доказва тяхната загриженост колко е напреднала технологията и показва, че отсрещната страна е възпрепятствана от извършване на дейността си.
В действителност това показва, че САЩ не може да има никаква система, която да преодолее такава мощна и модерна технология, и с помощта на указа на президента Обама те се опитват да сложат новите технологии извън закона, така че да имат извинение да наричат организации като Фондацията Keshe измамна.
Ние сме отворени, ние оставаме отворени и каним американските учени да се присъединят към нас, така че да можем да използваме тази технология ефективно за защитата на летателни съдове в дълбокия космос.
Тази технология е разработена от фондация „Keshe”, както е описано в нашите заявки за патент, така че в дълбините на космоса корабите могат да бъдат защитени от всякакви магнитни зони с високо ниво, полева радиация, които са открити, както и системите и пътниците могат да бъдат в безопасност, когато пътуват с тях.
Един от начините за употреба на тази нова технология е да блокира всяко магнитно поле с информация по време на полет на голяма площ в космоса. Именно така беше заловен Dron (декември 2011), тъй като е блокирана информацията от контролните спътници по време на процедурата.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2013 08:47

А кой казва това, че именно с технологията на Кеше е заловен тоя дрон? Самият Кеше ли? :)
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 май 2013 08:59

vaskonti написа:А кой казва това, че именно с технологията на Кеше е заловен тоя дрон? Самият Кеше ли? :)

Ами питай ги американците дали владеят магнитно гравитационното поле и защо са в пат, че чрез него са разкрити в нарушаване наредбите за навлизане на чуждо въздушно пространство. Или викаш Иран е такава суперсила, че си ги слага и американци и руснаци на малкия си пръст :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 май 2013 09:12

Аз всъщност питах кой казва, че Иран владеят магнитното поле - самият Иран или Кеше?
Преди сме коментирали тези неща и на въпроса ми защо Иран не завладеят света, щом притежават такива технологии, отговорът беше, че и САЩ притежават подобни неща и така се възпират взаимно. А сега ми казваш, че САЩ нямали такива неща и били сащисани как Иран им е гепил дрона...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 май 2013 09:27

Ами мисли бе човек! Ти самият даде линк в който американското правителство потвърждава, че дронът е заловен чрез заглушаване на сигнала за управление, аз пък ти пуснах текст с възможно най-логично и просто обяснение как това се е случило. Защо Иран не завладявали света??? :roll: Досега аз лично не съм срещал такива техни амбиции за разлика от американските терористи :roll: Не съм чувал и за техни ядрени заплахи и претенции за разлика пак от американските терористи :roll:

Върни се в “Свободна зона”