Ботев Враца - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Ботев Враца - Левски
Тия Ботев Враца к'ъв отбор са, че ще лягат на Левски? Какъв отбор е Левски, че да му ляга отбор като Враца? Айде малко по-сериозно...0-3
Да се готвят зелените..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Дори Враца да излезе с 15 футболиста на терена, тоя мач няма как да го вземе! Левски е най-добрия отбор в първенството и безпроблемно ще достигне до победата![/quote]
Видяхме срещу разбития отбор на Миньор колко е добър Левски
Добре че ще ви полегнат врачанките и всички знаят вече кой ще победи , но за всеки случай хванете и съдията за да е по-сигурно !
Видяхме срещу разбития отбор на Миньор колко е добър Левски
А ако не хванем съдията не е сигурна работата, така ли? Ами добре, вие принципно ги разбирате тия работи, да вземем пък да ви се доверим.
Пичове, хващайте и съдията.
BOSS, хвани и ти нещо.
BOSS, хвани и ти нещо.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Raid написа:А ако не хванем съдията не е сигурна работата, така ли? Ами добре, вие принципно ги разбирате тия работи, да вземем пък да ви се доверим.
BOSS, хвани и ти нещо.
Гордейте се Левскари , останалата пасмина се надигна . Панчаревци , разградчани , ония от тракия , ловчанлии и т.н ... всичко почна да грухти против Левски . Защо ли ? Защото Левски се наддига , а шубето е голям страх .Сухия ше ни даде толкова мача , колкото ни го даде гонзо или мъри или пък кмета на монтана дето е върл левскар . Тук е момента и за ей това :
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
BOSS написа:Raid написа:А ако не хванем съдията не е сигурна работата, така ли? Ами добре, вие принципно ги разбирате тия работи, да вземем пък да ви се доверим.
BOSS, хвани и ти нещо.
![]()
![]()
Не се ядосвай ........ Просто като се сетя как най- голямата ви звезда от гол линията прехвърли вратата , си мисля че не е лоша идея да подкупите и съдията нищо че врачанките ще ви легнат.Добре де и да не хванете съдията пак си е сигурна работата , извинявам се !
Изобщо не се ядосвам
А този, когото наричаш най-голямата ни звезда всъщност е резерва. Е, на вас може и да ви изглежда като звезда, в сравнение с гномчето и африканчетата. Само няма да се плашиш - ще се оправите. Ако не, ние ще ви оправим. Ама чак наесен.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Teo написа:
Няма значение какво е избрал Ди Матео, защото от него не зависи нищо във Враца. Сухия ако избере А група, ще наводните Враца от сълзи
Ехааааааааааа, сериозно твърдение.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Teo написа:
Няма значение какво е избрал Ди Матео, защото от него не зависи нищо във Враца. Сухия ако избере А група, ще наводните Враца от сълзи
Ехааааааааааа, сериозно твърдение.Ако човек, който грам не следи родния футбол, прочете словоблудствата ти, ще си каже че Ботев е фаворит в предстоящата среща. Наистина ли вярваш, че отбор борещ се със зъби и нокти за оставането си в А група, може да вземе нещо от Левски. Подчертавам, че синият любим отбор е в подем и някак си повярва че може да стане шампион, особено след тази славна победа над казионната червена команда.
Тристанчо, я обясни на колегите тука как точно синия отбор си повярва, кой беше в казана и кой държеше лъжицата да бърка
1:3
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Teo написа:Тристанчо, я обясни на колегите тука как точно синия отбор си повярва, кой беше в казана и кой държеше лъжицата да бърка![]()
Обяснявам, но само на теб и себеподобните ти, понеже сините колеги имат мозък, с който разсъждават и очи, с които гледат реално на нещата в синьото семейство: Левски играеше зле-факт, не че сега сме гениални в тактическо и техническо отношение, но малко-отмалко има изблици на игрови идеи. Това, разбира се, не ни прави мегафаворит за титлата, но мъката от преди няколко кръга лека-полека бе заменена от желание за игра. Тъкмо това е разковничето, не знам какво точно направи Тонев след смяната на Илиев (пък и да знам няма да ти кажа
И за финал, но не на последно място като важност, няма как Ботев Враца да е фаворит срещу Левски. Знам, иска ти се, силно го жадуваш, но няма как да загубим точки там.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс