Да,като основни кандидати се спрягат Мойс и Моу....но пък знае ли човек,може да се окаже и някои друг специалист.
Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Истината е,че само и единствено сър Алекс знае кой ще е новия мениджър
Да,като основни кандидати се спрягат Мойс и Моу....но пък знае ли човек,може да се окаже и някои друг специалист.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Аз съм много скиптично настроен към Дейвид Мойс
Kristianc написа:Аз съм много скиптично настроен към Дейвид Мойс
Положителното е,че умее да работи с малък бюджет и има усет за млади таланти.Сега като разполага и с бюджета на клуб като МЮ,може да се окаже,че е доста успешен вариант.Времето ще покаже.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- White Fang
- Контакти:
Сърище, титане, императоре, великане, благодарим ти за всички тези години!!! Благодарим ти за 1999 година!!! Благодарим ти за 2008!!! Благодарим ти за 2013!!! Благодарим ти, че разплака малкото фенчета на Пуля ду Брагао фон Рединг-Олдъмска, Франсенал, $лси, но най-вече ти благодарим затова, че разрева феновете на Бахрейн през 1999 г! Никога не ще те забравим!!!!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Не... Страшно съм разочарован 
[/center]Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Аз за португалската двойка си мисля 
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]
Kristianc написа:Аз съм много скиптично настроен към Дейвид Мойс
Ами то няма как да не си скептично настроен към всеки,според мене.
Просто няма да е САФ
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Без съмнение,Жозе Моуриньо притежава доста по-силни качества от Дейвид Мойс,факт!
Т-нар "бариери" пред Моу са по-скоро свързани с приемането му на "Олд Трафорд",както и някои личностни качества,за които преди време сър Боби Чарлтън се изказа доста остро.
Докато при Мойс,бариерите са свързани с т.нар шампионски манталитет и опит да водиш клуб от ранга на Манчестър Юнайтед.
Да,някои си казват че щом върши толкова добра работа в Евертън в продължение на 10 години(и то с ограничен брой финансови ресурси),то какво би станало ако премине в по-голям отбор!?
Сър Алекс винаги е казвал,че най-много цени решителността и постоянството,независимо дали става въпрос за футболист или треньор!
Определено можем да кажем,че и двамата притежават тези качества,но може би катализатора между тях е т.нар шампионски манталитет,фактор който е емблематичен за сър Алекс и Манчестър Юнайтед.
И в този ред на мисли,твърдо можем да кажем,че Жозе Моуриньо притежава и трите,но проблемът при него е в т-нар междуличностни отношения.Да,той има страхотна харизма,но за съжаление и в Челси и в Реал Мадрид,той показа че разрешаването и овладяването на конфликтите,не са силната му страна..а в съвременния футбол(предвид измененията на средата,динамиката на комуникации и различните характери на футболистите),това умение е толкова жизненоважно,колкото и умението да бъдеш лидер.
Т-нар "бариери" пред Моу са по-скоро свързани с приемането му на "Олд Трафорд",както и някои личностни качества,за които преди време сър Боби Чарлтън се изказа доста остро.
"Моуриньо е много добър треньор, но за мен неговата показност и помпозност не пасват на този клуб", заяви Чарлтън.
Докато при Мойс,бариерите са свързани с т.нар шампионски манталитет и опит да водиш клуб от ранга на Манчестър Юнайтед.
Да,някои си казват че щом върши толкова добра работа в Евертън в продължение на 10 години(и то с ограничен брой финансови ресурси),то какво би станало ако премине в по-голям отбор!?
Сър Алекс винаги е казвал,че най-много цени решителността и постоянството,независимо дали става въпрос за футболист или треньор!
Определено можем да кажем,че и двамата притежават тези качества,но може би катализатора между тях е т.нар шампионски манталитет,фактор който е емблематичен за сър Алекс и Манчестър Юнайтед.
И в този ред на мисли,твърдо можем да кажем,че Жозе Моуриньо притежава и трите,но проблемът при него е в т-нар междуличностни отношения.Да,той има страхотна харизма,но за съжаление и в Челси и в Реал Мадрид,той показа че разрешаването и овладяването на конфликтите,не са силната му страна..а в съвременния футбол(предвид измененията на средата,динамиката на комуникации и различните характери на футболистите),това умение е толкова жизненоважно,колкото и умението да бъдеш лидер.
- Искам си Акаунта
iliyan написа:ДаГигс не е юноша на МЮ - сега кой е зле подготвен а
Бекъм вече е играл къде ли не за разлика от Стивън и Джейми
Засега само Сколс
Без да съм фен на Манчестър - Сколс , Гари Невил , Дарън Флетчър са играли само за този отбор