Европейски гранд ли е "Бешикташ" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Европейски гранд ли е "Бешикташ" ?
Не знам дали Бешикташ са еврогранд, обаче знам, че годишният им бюджет е равен на този на цялата А група. Оттук нататък няма какво повече да се добави 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
peliforewer
- Контакти:
Стоичков и на Барселона да стане треньор другарките в синьо пак ще ги стяга шапката.Първо не е сигурно дали Ицо ще отиде там,но комплексите ви веднага избиха.Второ,даже и да отиде,отива в класен отбор,в класно първенство и ще напусне смешния български футбол където "герои" са мегазвездите Иво Тонев,Автоматчика,Кокъла,Гонзо,Перуката,Сухия,Дебелия,Кривия+левите китки Попов и Кучев барабар със Съдийската комисия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
- bilyaletdinov
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Манчестър Сити европейски гранд ли са?
Когато Сити са печелили европейски трофеи, най-вероятно не си съществувал..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
И Борусия Д не са еврогранд но се видя разликата
А за тези дето плюят Стоичков ще ги попитам следното: - Във вашите отбори колко състезатели са ви титуляри и са на по 18-19години
Може да прозвучи налудничево но мястото на Стоичков сега не трябва да е Бешикташ а Барселона,тъй като на каталунците и трябва личност с хъс като неговия за да продължат да се развиват!!!
А за тези дето плюят Стоичков ще ги попитам следното: - Във вашите отбори колко състезатели са ви титуляри и са на по 18-19години
Може да прозвучи налудничево но мястото на Стоичков сега не трябва да е Бешикташ а Барселона,тъй като на каталунците и трябва личност с хъс като неговия за да продължат да се развиват!!!
You`re My Wicked Live
Честно казано - безсмислена тема. Ако не на Европа, то поне си е голямо име тук на Балканите и е успех българин да води такъв отбор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
howmen написа:И Борусия Д не са еврогранд но се видя разликата![]()
А за тези дето плюят Стоичков ще ги попитам следното: - Във вашите отбори колко състезатели са ви титуляри и са на по 18-19години![]()
да бе да, какво ще развиват Барселона, то тая работа с развитие не става а с 3-4 нови играчи по 30 -40 милиона
- Син до гроб_
- Контакти:
Дали са евро- гранд или не е заяждане на дребно и никому ненужно. Много,много сериозен отбор,сериозен бюджет,сериозни класни играчи, огромна маса фенове и сериозно присъствие е евротурнирите. Ще бъде добра реклама за България ако Стоичков отиде в Бешикташ, но лично аз съм все още скептичен за треньорските му умения,лично мое мнение.
п.с. модераторите са най-готините и стабилни хора във форума на Гонг.Не се стърпях и ме напъваше отвътре да го споделя.
п.с. модераторите са най-готините и стабилни хора във форума на Гонг.Не се стърпях и ме напъваше отвътре да го споделя.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- ultralevski
- Контакти:
Аз лично бих предпочел Ицо да остане в Ловеч, защото там развива по много добър начин качествата на младите таланти, което вече се видя, че е полезно за националния отбор. Според моите наблюдения от работата му в националния отбор и сега в Литекс, това именно е най-силната му страна, да накара младите играчи да дават всичко от себе си и да подобряват непрекъснато качествата си.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]