26ти кръг Монтана - ЦСКА 7ми май 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: 26ти кръг Монтана - ЦСКА София 7ми май 15:30

Мнениеот memnto » 07 май 2013 21:07

blue avalanche написа:
T&T написа:На някой много му се иска да добута Левски до титлата, а ЦСКА до третото място и като гледам, как с всеки изминал кръг нещата все повече загрубяват, си мисля че ще бъдем свидетели на големи съдийски циркове в последните кръгове.

По-голям цирк от този,дето вие го изиграхте миналия кръг-здраве му кажи!!!"Великият гуру" Стоилов си изкара титулярите от ДИРЕКТНИЯ сблъсък за 3-тото място,за да ги запазел за мача със 7-я Локо Пд,който решава...Какво ТОЧНО решава този мач?Ще падна от смях...

Е чакай бе, вие така или иначе шампиони няма да станете, взимате купата. Така че Ботев играят като 4ти. И си бият Локото със запазените титуляри. Ето какво решава.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 май 2013 22:35

memnto написа:
blue avalanche написа:
T&T написа:На някой много му се иска да добута Левски до титлата, а ЦСКА до третото място и като гледам, как с всеки изминал кръг нещата все повече загрубяват, си мисля че ще бъдем свидетели на големи съдийски циркове в последните кръгове.

По-голям цирк от този,дето вие го изиграхте миналия кръг-здраве му кажи!!!"Великият гуру" Стоилов си изкара титулярите от ДИРЕКТНИЯ сблъсък за 3-тото място,за да ги запазел за мача със 7-я Локо Пд,който решава...Какво ТОЧНО решава този мач?Ще падна от смях...

Е чакай бе, вие така или иначе шампиони няма да станете, взимате купата. Така че Ботев играят като 4ти. И си бият Локото със запазените титуляри. Ето какво решава.

Е,чакай,бе...А вие тогава за какво играете?Що не си завършите 4-ти?Кво се пънете?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 07 май 2013 22:44

Ние не се напъваме за 3-тото място, нас ни бутат. Бутнаха ни, а сега можехме да сме много по-нагоре. Днеска се видя, не случайно реферите бяха облечени в жълто-черни фланелки. Рядко пиша за трети отбор в даден мач, но не само тук, но и в предишния мач си пролича кой отбор бутат на зор, а срещу нас не могат да вървят горките..

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 май 2013 22:49

Foreigner написа:Не съм гледал мача, но вярно ли е, че Цска са вкарали 3 гола от засади, а са им отменили редовен заради засада? :mrgreen:

Не, само при единия имаше съмнения за засада, а другите 2 си бяха съвсем редовни. Отмениха ни един заради измислена засада.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 07 май 2013 22:56

blue avalanche написа:
memnto написа:
blue avalanche написа:

Е,чакай,бе...А вие тогава за какво играете?Що не си завършите 4-ти?Кво се пънете?

Брат, питай боклуците. Тях никои нормален човек не може да им разбере игрите и номерата. :|
И кво се пънеме, като онИ едвам одАт. :lol:

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 07 май 2013 23:48

първия гол беше нередовен,пак ви побутнаха.
докога бе?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 08 май 2013 00:04

wsxedcrfv написа:първия гол беше нередовен,пак ви побутнаха.
докога бе?

И теб ще те пратя при боклуците - иди и питай тях. Ако е платено на съдиите да бутат ЦСКА, не сме платили ние от форума. ;) :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 08 май 2013 12:43

Трагичен мач, бледа игра и поносими 20 минути. Аз писах преди ден, че Монтана не играе за нищо и ще се хвърлят, но никой не повярва. Като гледах състава им се учудеи, защо са тръгнали към Б група. Всичките им играчи са със сериозни имена за България. Явно има някакъв вътрешен проблем, който ние не виждаме. За ЦСКА не ми се говори, защото каквото и да кажа ще е малко. Харесвах Радуканов, но явно той е изпуснал съвсев нещата и трябва да поеме отговорност. Не вярвам да остане след края на сезона, но не виждам и кой ще го смени. Не са много лудите искащи да работят за Титан. Пиша за Титан, защото повечето уволнени треньори работеха за тях, а не за ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”