Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2013 21:16

turbogena написа:Тоя Ники Александров как му е влезнало :mrgreen: Чуди се за какво да се хване в "Пред банята" :lol: :lol: :lol:

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 май 2013 21:17

Raid написа:
Teo написа:
sin4ec написа:
Само във нашите мозъци или в абсолютно всички който не са от футболен клуб Левски? Колкото и да го увъртате и сучете има бутане от съдиите спрямо вас, не може да го отречеш и това не го виждам аз, а цяла България която не е привърженик на Левски. Свалете очилата и погледнете реално, имаше картон за Гаджев в мелето, както и за оня дето му удари шамар, чувал си за двойния стандарт нали? Не може да единия да има, за другия да няма. Дразни ме начина по който ще станете шампиони, защото не е справедливо спрямо останалите отбори.

Разбирам, че в унисон със зададения от Тройчо Торпедото тон, постът ти не е плод на вътрешно убеждение, а има за цел единствено да провокира и да дразни. Допускайки нищожната възможност просто да не си видял ситуацията уточнявам: Гаджев се опита да издърпа полумъртвия футболист на Миньор, за което получи шамар и жълт картон. Африканецът удари шамар на Гаджев и получи червен картон. Шамар вероятно е отнесъл в съблекалнята.

Ако и сега не ти е ясно, че за "двоен стандарт" в тази ситуация могат да говорят само ГА, Рей Чарлз и откровено предубеден фен, то никой вече не може да ти помогне. Ако това е случаят, потърси помощ за някакво облекчаване на мъките ти, пък може и сам да пробваш да се излекуваш.

Ако пък си разбрал, оттеглям предложението си от предходното изречение и се извинявам за преднамерено грубия тон.

Имам няколко въпроса ,защото явно си "компетентентен".Първо,работа на Гаджев ли е да дърпа паднал играч и мястото на вратаря Илиев на центъра ли е при спряла игра.Второ,след шамара който изяде Гаджев,защо не падна ами след последвали бутания,това беше класическа симулация.Но да оставим тази ситуация,нека погледнем действията на съдията ,перфектен първото полувреме и уплашен второто.Опасна игра и фаул и жълт картон за Софрониев,огледална ситуация второто полувреме във вреда на Левски,нито фаул,камо ли картон.Когато Левски атакува,авантажи,оставяне на играта да продължи,ако има подобна ситуация за Миньор играта веднага се спира.Второто полувреме е еталон на "правилно"съдийство и всеки които има нормални познания за футбола му е ясно за какво става въпрос.Това че разни "императори","синчеци","фифита"/Ралито няма да я спомена че ми е симпатична с наивността си,но за съжаление е доста посредствена,да е жива и здрава/ и др.се мъчат да ме накарат да кажа на черното бяло не ме впечатлява, нека се радват,сега са на гребена на вълната,но не може да не давате на инакомислещите да си кажат мнението.
Последна промяна от peliforewer на 06 май 2013 21:23, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 май 2013 21:17

LordSirAlexFerguson написа:А Мура изпадна в Б група в Словения... ИзображениеИзображение

А Сареаво е лидер в Босна..Изображение

Голямо успокоение :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 май 2013 21:20

turbogena написа:Тоя Ники Александров как му е влезнало :mrgreen: Чуди се за какво да се хване в "Пред банята" :lol: :lol: :lol:

Уникален глупак е тоя :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 май 2013 21:20

ralka_levskarka написа:
DaNi_mLaDeNoV написа:
а от 11ката не го е страх :D :D

Каза, че бил много слаб, викам ако ви бодне.. :mrgreen:

ЪхЪ :mrgreen: :lol: :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 май 2013 21:22

Tommi написа:Гари Родригез трябва да го задържим за ШЛ на всяка цена.

Житен бегач е, който изпъква на фона на адски слабото ни първенство.
Има добра линейна скорост и един единствен финт да влиза от тъча към центъра и да стреля, центрирането му адски слабо, друг въпрос е, че е голяма лакомия.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 май 2013 21:24

peliforewer написа:
Raid написа:
Teo написа:
sin4ec написа:
Само във нашите мозъци или в абсолютно всички който не са от футболен клуб Левски? Колкото и да го увъртате и сучете има бутане от съдиите спрямо вас, не може да го отречеш и това не го виждам аз, а цяла България която не е привърженик на Левски. Свалете очилата и погледнете реално, имаше картон за Гаджев в мелето, както и за оня дето му удари шамар, чувал си за двойния стандарт нали? Не може да единия да има, за другия да няма. Дразни ме начина по който ще станете шампиони, защото не е справедливо спрямо останалите отбори.

Разбирам, че в унисон със зададения от Тройчо Торпедото тон, постът ти не е плод на вътрешно убеждение, а има за цел единствено да провокира и да дразни. Допускайки нищожната възможност просто да не си видял ситуацията уточнявам: Гаджев се опита да издърпа полумъртвия футболист на Миньор, за което получи шамар и жълт картон. Африканецът удари шамар на Гаджев и получи червен картон. Шамар вероятно е отнесъл в съблекалнята.

Ако и сега не ти е ясно, че за "двоен стандарт" в тази ситуация могат да говорят само ГА, Рей Чарлз и откровено предубеден фен, то никой вече не може да ти помогне. Ако това е случаят, потърси помощ за някакво облекчаване на мъките ти, пък може и сам да пробваш да се излекуваш.

Ако пък си разбрал, оттеглям предложението си от предходното изречение и се извинявам за преднамерено грубия тон.

Имам няколко въпроса ,защото явно си "компетентентен".Първо,работа на Гаджев ли е да дърпа паднал играч и мястото на вратаря Илиев на центъра ли е при спряла игра.Второ,след шамара който изяде Гаджев,защо не падна ами след последвали бутания,това беше класическа симулация.Но да оставим тази ситуация,нека погледнем действията на съдията ,перфектен първото полувреме и уплашен второто.Опасна игра и фаул и жълт картон за Софрониев,огледална ситуация второто полувреме във вреда на Левски,нито фаул,камо ли картон.Когато Левски атакува,авантажи,оставяне на играта да продължи,ако има подобна ситуация за Миньор играта веднага се спира.Второто полувреме е еталон на "правилно"съдийство и всеки които има нормални познания за футбола му е ясно за какво става въпрос.Това че разни "императори","синчеци","фифита"/Ралито няма да я спомена че ми е симпатична с наивността си,но за съжаление е доста посредствена,да е жива и здрава/ и др. нека се радват,сега сте на гребена на вълната,но не може да не давате на инакомислещите да си кажат мнението.

На мислещите ,никой не отнема правото.На теб-да! :lol: Питай тройчо колко шамара изяде и пак се влачи по корем.Такива сте всички-лазещи. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2013 21:25

peliforewer написа:Имам няколко въпроса ,защото явно си "компетентентен".Първо,работа на Гаджев ли е да дърпа паднал играч и мястото на вратаря Илиев на центъра ли е при спряла игра.Второ,след шамара който изяде Гаджев,защо не падна ами след последвали бутания,това беше класическа симулация.Но да оставим тази ситуация,нека погледнем действията на съдията ,перфектен първото полувреме и уплашен второто.Опасна игра и фаул и жълт картон за Софрониев,огледална ситуация второто полувреме във вреда на Левски,нито фаул,камо ли картон.Когато Левски атакува,авантажи,оставяне на играта да продължи,ако има подобна ситуация за Миньор играта веднага се спира.Второто полувреме е еталон на "правилно"съдийство и всеки които има нормални познания за футбола му е ясно за какво става въпрос.Това че разни "императори","синчеци","фифита"/Ралито няма да я спомена че ми е симпатична с наивността си,но за съжаление е доста посредствена,да е жива и здрава/ и др. нека се радват,сега сте на гребена на вълната,но не може да не давате на инакомислещите да си кажат мнението.

И аз да те питам,понеже и ти си "компетентен".
Къде е мястото на Пл.Илиев при спряла игра?
Къде беше "авантажа",когато Родригес излизаше САМ срещу вратаря?
Ако съдията искаше да ни "бута"-НАРИСУВАН ЧК на Софрониев(втори жълт) и то още около 60 мин.
ПП.Гаджев "падна" веднага.
Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 май 2013 21:25

BadBoy написа:

Има добра линейна скорост и един единствен финт да влиза от тъча към центъра и да стреля, центрирането му адски слабо, друг въпрос е, че е голяма лакомия.

Ти па откри топлата вода! :lol:
Всъщност имате ли такава изобщо, или още се плакнете на ручая в центъра на селото? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 май 2013 21:27

BadBoy написа:

Има един Робен, който с лакомия, добра линейна скорост и същия финт стигна до най-високите нива на световния футбол. :lol:
Последна промяна от Tommi на 06 май 2013 21:28, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”