Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/
Къде е картона за ТигърО, къде, къде?! За Миньор може ЧК, за Левски не може ХАХА 
- ralka_levskarka
- Контакти:
sizif написа:ralka_levskarka написа:shotgun blues написа:Отново смешен ЛЕВСКИ....трябваше ЧК ,че да бият Миньор като домакин ........а дано ЛУДОГОРЕЦ стане шампион,че тези сините ще е срам за футбола да станат първи
Не ми отговориха, направи го ти, в началото на второто полувреме играч на Миньор трябваше ли да получи втори жълт? Да, нали? Заспивай.
Сладури защо не сте на мача???Мишчиците на батко![]()
Вашите прехвалени герои с пет цифрените заплати в евро се мъчат с изпадналия отбор на Миньор а балъците на стадиона им ръкопляскат...Тоя гном където вие треньор на гръб да си го носите така скачаше при 2-1 все едно ставате ерво.шампиони.Ако това беше моя отбор щеше да ме е срам за вас не съм сигурен
Аз съм на финала за КБ, а вие? Верно, отпаднахте
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
седемнамалко написа:BadBoy написа:Пинто може ли да е толкова тъп за да си изкара толкова елементарен картон и сега ще е пропусне следващия мач
и ще е чист за двата най-важни
Мача с Ботев въобще няма да е лесен
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
Obektiven1
Жалко и срамно подобие на отбор в синьо.Това със сигурност не е Левски,дори слабия отбор от 2009 който стана шампион с Велев е с класа над тази пародия мъчеща ни в момента.Истината ще лъсне жестоко в евротурнирите !
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)
- 1Neutralen
- Контакти:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:инфарктен мач, за пореден път орките направиха "мачо на живото си" срещу нас.Но аз ви казвам-точно в тия мачове се калява хараюктер-всеки мач за нас е битка! И докато делиормана и розовите играят протоколни мачове, срещу нас се играе на живот и смърт! Ето защо ЛЕВСКИ ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН- защото на Делиорманци ще им е много трудно да превключат от лежерни мачленца на здрав и напечен мач, докато за нас това е ежедневие! Аз съм доволен-ТАКА СЕ СТАВА ШАМПИОН!
Не бъди смешен. Точно вие да говорите за лежарни мачове...то бива наглост.
А НА ГАДЖЕВ ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН НЕ ГО ЛИ ВИДЯХТЕ СВАЛЕТЕ СИНИТЕ ОЧИЛА БЕ ПАК СЪДИЯТА ВИ ПОМОГНА
Съдията трябваше да покаже червен картон на Софрониев още в 60-а минута, оттам нататък мача ставаше лесен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
drums написа:А НА ГАДЖЕВ ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН НЕ ГО ЛИ ВИДЯХТЕ СВАЛЕТЕ СИНИТЕ ОЧИЛА БЕ ПАК СЪДИЯТА ВИ ПОМОГНА
ГАДЖЕВ НЕ Е УДРЯЛ НИКОЙ БЕЗ ТОПКА, ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ДА МУ ДАВАТ ЧЕРВЕН КАРТОН. ПОЛУЧИ СИ ЖЪЛТИЯ ПРАВИЛНО, ДО ТАМ.
drums написа:А НА ГАДЖЕВ ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН НЕ ГО ЛИ ВИДЯХТЕ СВАЛЕТЕ СИНИТЕ ОЧИЛА БЕ ПАК СЪДИЯТА ВИ ПОМОГНА
Как да го види, СЪДИЯТА се чудеше как по дяволите да изгони играч на миньоро
Браво на Миньор заслужаваха равенство играха защитно но имаха доста положения.Червен картон трябваше да получи и Гаджев.