Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг

Мнениеот ss1914 » 03 май 2013 18:48

sandi74 написа:
ss1914 написа:
D.Georgiev написа:Тук фенове на 3 отбора са гледали един мач, а при едни други е вървял друг. Стана страхотен мач, особено през първото полувреме, имаше някои по-груби влизания и от двата отбора и може би съдията трябваше по-рано да започне с картоните. Въпреки това лично аз за себе си правя огромна разлика между това, което гледах вчера (не визирам ЛЕ :D) и това което виждам днес. Истината е, че момчетата от "Черноморец" стояха страхотно, но малдостта и умората им попречиха да задържат резултата.
Колкото до нашите, ще бъда кратък - не беше най-добрият мач, които съм им гледал, но на мен ми се струва, че "Лудогорец" се завръща. Последните два, три мача ме връщат назад към миналия сезон. Ако продължат така съм оптимист за мача с "Левски".

До първия гол колко положения направихте, просто реферчето ви направи тази велика победа.

Голяма глупост написа.Факт.

Кое по-точно, че първия гол е от засада,че не даде червен картон при 0-0 и че лудогорец заиграха след като поведоха.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 май 2013 18:49

ss1914 написа:Не, черноморец са доста слаби в момента. Аз искам шампионата да се реши на 18-ти, но просто някои хора ме изумяват колко са нагли, в критериите си и колко "безпристрастна" оценка дават.Вчера от локо се хвърлиха в пъти повече от чмц днес но онези казват, че локо ляга, а чмц не.Според мен и двата мача се играха просто онези са ми смешни.

Онези съвсем не са само червени. Половината отбори в "А" група играят абсурдно срещу "Левски". Понякога си мисля, че двата отбора играят в различни първенства. Дали вчера "Локо" са лягали или не, не знам, но е факт ще играха изключително слабо и двата отбора. Не знам как може да кажеш, че "Черноморец" не са се хвърлили?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 май 2013 18:49

D.Georgiev написа:Тук фенове на 3 отбора са гледали един мач, а при едни други е вървял друг. Стана страхотен мач, особено през първото полувреме, имаше някои по-груби влизания и от двата отбора и може би съдията трябваше по-рано да започне с картоните. Въпреки това лично аз за себе си правя огромна разлика между това, което гледах вчера (не визирам ЛЕ :D) и това което виждам днес. Истината е, че момчетата от "Черноморец" стояха страхотно, но малдостта и умората им попречиха да задържат резултата.
Колкото до нашите, ще бъда кратък - не беше най-добрият мач, които съм им гледал, но на мен ми се струва, че "Лудогорец" се завръща. Последните два, три мача ме връщат назад към миналия сезон. Ако продължат така съм оптимист за мача с "Левски".

Съгласен съм с теб на 100%.Ти си от малкото хора в този форум които гледат трезво на нещата.Макар че моя отбор загуби ми хареса играта на двата отбора през първото полувреме.Второто и особенно след излизането на Терзиев се видя че нямаме шанс.Няма такива каръци като нас три принудителни смени на най класните ни играчи,и това вече незнам за кой мач подред.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 май 2013 18:51

ss1914 написа:До първия гол колко положения направихте, просто реферчето ви направи тази велика победа.

Връщам се от мача, а горното мнение е най-тъпото нещо, което съм чувал напоследък.
Честита победа!
[center]Изображение[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 18:52

ss1914 написа:
snakebite написа:
ss1914 написа:
До първия гол колко положения направихте, просто реферчето ви направи тази велика победа.

Смешен син плач, много разчитахте синия Черноморец да ви помогне, но уви... ;)

Не, черноморец са доста слаби в момента. Аз искам шампионата да се реши на 18-ти, но просто някои хора ме изумяват колко са нагли, в критериите си и колко "безпристрастна" оценка дават.Вчера от локо се хвърлиха в пъти повече от чмц днес но онези казват, че локо ляга, а чмц не.Според мен и двата мача се играха просто онези са ми смешни.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 03 май 2013 18:53

snakebite написа:Смешен син плач, много разчитахте синия Черноморец да ви помогне, но уви... ;)

Левски разчита единствено на себе си,тези дето стимулират други отборчета,купуват съдии и мачове сте вие.Но идва Видовден на 18 май даже и Алах няма да ви помогне.
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 03 май 2013 18:53

Първите 30-40 минути Черноморец се държа, после до края на полувремето отстъпи, а след подновяването на играта директно се предаде. Следва да отбележим, че сериозно повлия и серията от здравословни проблеми на футболистите им, 3 принудителни смени + още 1 контузия, това наистина е много.

Лудогорец.. хаотичен натиск първото полувреме, владеене на топката, лесно стигаха до наказателното поле на акулите и толкова. Второто полувреме съвсем леко вдигнаха оборотите, което изигра огромна роля на фона на объркването сред играчите на Черноморец. Разликата обаче беше, че лудогорци започнаха да показват и малко повече ефективност, по-лесно да излизат на чиста позиция и гола стана въпрос на време.
И след гола нищо не се промени, Лудогорец усети, че Черноморец няма сила и не се върна да пази резултата и това се оказа успешен ход: 3:0. Хм, това не трябва ли да подскаже на Петев, че май когато не се пази резултат сякаш се получава по-добър ефект.

Мисля, че съдията не реши мача. Трябваше да накаже Моци, може би дори да го изгони. Но.. просто съотношението на силите беше такова, че според мен Лудогорец пак щеше да бие. Добро за Лудогорец съчетание на обстоятелствата (травмите в Черноморец), добре подбраната тактика и рухването на бургаския отбор второто полувреме; всичко това просто не остави шанс за друго освен победа за домакините.

Само ми направи впечатление следното: отново футболист, който НЕ ЗАПОЧВА мача за Лудогорец го решава (Безяк и друг път е бил златната резерва). А вратарчето на гостите го ожалих, личеше си, че иска да се постарае, и се постара де нооооо 0:3, личеше си, че е съкрушен от трите гола.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 03 май 2013 18:54

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:53, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 май 2013 18:55

sandi.74 написа:
snakebite написа:Смешен син плач, много разчитахте синия Черноморец да ви помогне, но уви... ;)

Левски разчита единствено на себе си,тези дето стимулират други отборчета,купуват съдии и мачове сте вие.Но идва Видовден на 18 май даже и Алах няма да ви помогне.

ОООООООООООО близнака ми се появи в пълния си блясък с цирковите си одежди. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 03 май 2013 18:55

D.Georgiev написа:
ss1914 написа:Не, черноморец са доста слаби в момента. Аз искам шампионата да се реши на 18-ти, но просто някои хора ме изумяват колко са нагли, в критериите си и колко "безпристрастна" оценка дават.Вчера от локо се хвърлиха в пъти повече от чмц днес но онези казват, че локо ляга, а чмц не.Според мен и двата мача се играха просто онези са ми смешни.

Онези съвсем не са само червени. Половината отбори в "А" група играят абсурдно срещу "Левски". Понякога си мисля, че двата отбора играят в различни първенства. Дали вчера "Локо" са лягали или не, не знам, но е факт ще играха изключително слабо и двата отбора. Не знам как може да кажеш, че "Черноморец" не са се хвърлили?

Прочети пак какво написах, не споря че чмц си играха колкото си могат, но явно някои хора са доста заблудени и се манипулират по-лесно от овце (да живее ГА). Левски не е взел нито един мач лесно и във всеки се налага борба до последната минута, но сърбофилите си реват.Ето това ми е чудно, как няма никаква обективност.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Върни се в “Лудогорец”