allez_les_blues написа:2:0 за Берое, и това антипатично отборче Локо ли е моко ли е, заминава по направление, със всичките им там гиговци-миговци, кокъли-мокъли и прочие отвратити...Догодина ги чакат много люти дербита с Любимец, Банско и Чавдар(Бяла Слатина)
Берое-Локо Сф-1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Локо Сф-07.05/20 часа
Време е софийските отбори в А група да намалеят.Едва ли отборчето без публика Локо Сф ще липсва на някого.
0:2 и Санди остава с пръст у г.з.Локо няма публика,но аз обещавам,че ще бъда там един единствен фен и Санди ще ми лапа к.ра след мача щото обича да го пампурка!
Локото няма какво да се притеснява от отбори от типа на Берое ли бяха или Олимпик нещо май и те не знаят.Асансьори в нашия футбол минали през всички футболни дивизии за 15 години
Локото няма какво да се притеснява от отбори от типа на Берое ли бяха или Олимпик нещо май и те не знаят.Асансьори в нашия футбол минали през всички футболни дивизии за 15 години
Turo написа:0:2 и Санди остава с пръст у г.з.Локо няма публика,но аз обещавам,че ще бъда там един единствен фен и Санди ще ми лапа к.ра след мача щото обича да го пампурка!
Ами асансьори,благодарение именно на шопските отбори.Те и затова ви мразят всички нормални фенове в БГ.Когато А група се изчисти от това шопско присъствие,тогава футбола ще тръгне нагоре.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- we are the champions
- Контакти:
Turo написа:0:2 и Санди остава с пръст у г.з.Локо няма публика,но аз обещавам,че ще бъда там един единствен фен и Санди ще ми лапа к.ра след мача щото обича да го пампурка!
Ти си луд.... Берое няма загуба втория полусезон освен от Левски .... обаче вие ще ги биете кой ще вкара трите гола Гигов ли или Кокала
Сигурно шопските отбори са виновни,че навремето стигнахте до там да играете в окръжните групи( в частност Локомотив имат най-голяма вина)и да има 4 или 5 Бероета-Берое 2000,Олимпик-Берое и.т.н.Сигурно Локомотив е виновен,че навремето Коце Маца(и мирише)ви прекара.Колкото искате си злобейте.Берое никога не е бил дразнител за нас!
we are the champions написа:Turo написа:0:2 и Санди остава с пръст у г.з.Локо няма публика,но аз обещавам,че ще бъда там един единствен фен и Санди ще ми лапа к.ра след мача щото обича да го пампурка!
Ти си луд.... Берое няма загуба втория полусезон освен от Левски .... обаче вие ще ги биете кой ще вкара трите гола Гигов ли или Кокала
Къде видя пък ти 3 гола бре.
sande,мача е 2!Вече ти казах,не се напъвай толкова!!!