как съдиите свирят на един гранд в Скандинавия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: как съдиите свирят на един гранд в Скандинавия

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 12:20

el loco написа:а бе terata, тъпа била темата , а ти не само четеш, а дори и пишеш в нея ? Сам си направи изводите за себе си.
Относно "бутане"-то , ами той Пажин, който е предан левскар ви го каза, това ще е най-смешния шампион/АКО СТАНЕ/.Човека ви е гледал тренировката 10 минути , изнервил се е и си е тръгнал ! Егати "поплювкото", а?

За мача с Черно море говориш.....а гола ви в тоя мач беше от 5 метрова засада...Ей за това става въпрос , че сте нагли. Повтарям нагли. Потретвам нагли!
Света не се върти около вас !

САМО ЛОКО!

И АЗ ПОВТАРЯМ МНОООГО НАГЛИ!!!

САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!:))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 12:29

bilyaletdinov написа:За мача с Черно море говориш.....а гола ви в тоя мач беше от 5 метрова засада...Ей за това става въпрос , че сте нагли. Повтарям нагли. Потретвам нагли!
Света не се върти около вас !

САМО ЛОКО!

Да, света се върти около Локо и Ботев нали :?: Още една малоумна тема. А като говориш за мача с Черно Море е хубаво да споменеш, че Сватбата пропусна да покаже 2-3 червени картона и 100% дузпа. Ама ние си знаем едно. Гледайте си въшливите отбори и не се месете при най-големите. И пригответе задниците за утре, че голямо е***е ви чака.[/quote]

Тогава мачовете да почват с 1:0 за вас, и после съдията да си дава каквото трябва!!!:))))))

Ще можете ли да ги на****бете повече отколкото ние ви НАЕ***АХМЕ ??? Не ми се вярва защото сте много дръглив отбор:)))??? Куци коне!!:)))
Последна промяна от СТАМАТ на 30 апр 2013 12:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 апр 2013 12:31

СТАМАТ написа:ТЕМАТА Е ИМЕННО ЗА ДА СЕ СВИРИ ЧЕСТНО

izumrud написа: защото се вижда по света, че чуждите Левски и ЦСКА могат да страдат, а тука не...
Ощетеният нападател е датчанин и се казва Ники Нилсен

Та баш темата е за честно съдийство :mrgreen:

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 12:33

terata написа:
СТАМАТ написа:ТЕМАТА Е ИМЕННО ЗА ДА СЕ СВИРИ ЧЕСТНО

izumrud написа: защото се вижда по света, че чуждите Левски и ЦСКА могат да страдат, а тука не...

Та баш темата е за честно съдийство :mrgreen:

Точно това съм казал, без да използвам турцизъм!!!:))))

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 12:37

difeza написа:Аз съм от Левски.Имам приятели и от червения отбор и мнението и на едните и на другите е,че през годините най бутаните отбори са точно Левски и Цска,но трябва малко честно да погленеш за да го видиш това нещо.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Точно така е!!!ИЗПОЛЗВАХА ВЛАСТТА!!! В последно време започват да играят и ПАРИТЕ!!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 12:51

terata написа:
vlado161 написа:когато не може да биете някой слабак винаги ви ощетяват нали? като не ви дават дузпи и голове от засада :) закриваи столичните "грандове" !

Ми дори и да сме ощетени ние не ревем. Това е разликата ;) Ревът, плача и сополите ги оставяме на малките, като вас... и честно казано добре ви се отдава. Закривай викаш, ами после? Нали цял сезон чакате мачовете с Левски и ЦСКА, та да си напълните стадиончетата. Една победа над големите ви осмисля целия сезон. Кат ги няма с кво ще се хвалите? Пардон, от кво ще се оплаквате :mrgreen:

Нашият стадион се пълни, когато ни гостува добър отбор, като Литекс, Лудогорец. Направихме грешка, че напълнихме стадиона с Лефски!! Видяхме ракети, кражби............. простотии!!! Това, че ви отразихме с 2:0, беше най-малкото което се случи!!!!:))))) Та това е за нас смисъла! Първо, вземете пример от нас как се пълнят стадиони и второ на никой няма да му е тъжно ако ви закрият!!! Дори това е ЛЕКАРСТВОТО ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ!!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 апр 2013 12:54

СТАМАТ написа:
terata написа:
vlado161 написа:когато не може да биете някой слабак винаги ви ощетяват нали? като не ви дават дузпи и голове от засада :) закриваи столичните "грандове" !

Ми дори и да сме ощетени ние не ревем. Това е разликата ;) Ревът, плача и сополите ги оставяме на малките, като вас... и честно казано добре ви се отдава. Закривай викаш, ами после? Нали цял сезон чакате мачовете с Левски и ЦСКА, та да си напълните стадиончетата. Една победа над големите ви осмисля целия сезон. Кат ги няма с кво ще се хвалите? Пардон, от кво ще се оплаквате :mrgreen:

Нашият стадион се пълни, когато ни гостува добър отбор, като Литекс, Лудогорец. Направихме грешка, че напълнихме стадиона с Лефски!! Видяхме ракети, кражби............. простотии!!! Това, че ви отразихме с 2:0, беше най-малкото което се случи!!!!:))))) Та това е за нас смисъла! Първо, вземете пример от нас как се пълнят стадиони и второ на никой няма да му е тъжно ако ви закрият!!! Дори това е ЛЕКАРСТВОТО ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ!!!

Пример от вас?!... мне благодаря. Кои бяхте вие всъщност? Металик Сопот? Помним ви и вас колко ходехте на мачове при Христолов, тъй че много много недей ръси акъл и без това ти е кът.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 13:01

vlado161 написа:
terata написа:

да,прав си не е нужно да сте ощетени за да ревете :) вие го правите профилактично, и постоянно :)Никой няма полза от толкова слаби и бутани Цска и Левски . по добре всички да играят с юноши, и след 2-3 години да имаме отбори.. това имах предвид под закривай !в Пловдив чакаме градското дерби, а не мачовете с "грандовете " :) вие на може да проумеете че в Пловдив Левски и Цска не са обичани ,още по малко големи :)

Разликата е много простичка!!! Във всяко село, включително и в София те питат ти от Лефски ли си или от ЦСКА??????? САМО И ЕДИНСТВЕНО В ПЛОВДИВ ВЪПРОСЪТ Е: ТИ ОТ ЛОКОТО ЛИ СИ ИЛИ ОТ БОТЕВ? !!!:))))))))

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 13:05

terata написа:
СТАМАТ написа:
terata написа:

Пример от вас?!... мне благодаря. Кои бяхте вие всъщност? Металик Сопот? Помним ви и вас колко ходехте на мачове при Христолов, тъй че много много недей ръси акъл и без това ти е кът.

МНОГО ТИ Е КЪСА ПАМЕТТА!:))))))))))))) АЗ ПЪК ПОМНЯ, КАТО ВИ ПОВЕЖДАХМЕ ОЩЕ В ИХТИМАН И В ПЛОВДИВ ВИ ДОВЪРШВАХМЕ С ПО 4 ГОЛА!:)))

Помня и 1:6 !!!:)))))))))))))

А вие не сте ли ВИТОША СОФИЯ???:)))

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 30 апр 2013 17:12

izumrud написа:Ето как свирят съдиите в Норвегия на мача
Розенборг - Санднес
както знаят хората, едните са гранд в Скандинавия, участници безброй пъти в Шампионската лига, супер-богаташи, а другите едва с втори сезон в Типелиген, скромно тимче от полярните области
Розенборг загуби въпросната среща у дома с 0:1 и получи два червени картона

http://www.youtube.com/watch?v=DzKz3dJ9Upg

въпреки че тоя мач го заложих над 2,5 гола и загубих, не съжалявам, защото се вижда по света, че чуждите Левски и ЦСКА могат да страдат, а тука не...

приятно гледане

Аз виждам как чуждите манчестър юнайтед и барселона би трябвало да страдат , ама те пък точно чуждите Левски и цска ни дават за пример :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”