БФС пак се подиграва с Ботев!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС пак се подиграва с Ботев!
Момчета, ние с Локото си имаме уговорка! Няма проблем и за другите сектори. За мача с ЦСКА, не би трябвало да има проблем! Изпращаме няколко католически легиона на мача!:)))) Има няма около 4 000 фена!!!! Пак ще имаме предимство и ще се чувстваме ДОМАКИНИ!!!! Повече ме притеснява четвъртия съдия .........Таско Тасков??????!!!!!!:))))))) Ако главният си изкълчи крака, той идва със СТРАШНА СИЛА!!!!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
kambata написа:1912plovdiv написа:kambata написа:Смешен рев. През пролетния полусезон Левски и Берое са изиграли 13 мача до момента, което прави по мач на всеки 4 дена. Да не говорим, че последните 6 мача на Левски са през 3 дена !!!
В България се играят страшно малко мачове, трябва да са поне по 40 - 42 на сезон.
Смешен рев, а случайно вашето дерби и мачът с Лудегорец да е в Сряда като нашите, смешнико
Отговарям на последните редове на автора на темата, че имали два дни по-малко почивка от Локомотив. Кога ви са смешните мачлета изобщо не ме вълнува. Ама грам.
Нито нас
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
Убава тема!Ами не пак, а още
Свиквайте, така е с младите отбори, които не знаят какво е А група

tzvetan_tee написа:Колко билета ще даде Ботев на Локомотив за мача на 8-ми Май?Ало, жълтите?
Според уговорката! Няма да има и проблем ако гледам мача заедно с моя съсед, стрелочника Панто, или приятеля ми от детство, кантонера Буфри. Ние сме културна публика! Не проверяваме "родословното" дърво на запалянковците!!!:)))) .......Пък и не обиждаме никого!!!!!:)))
Мистри написа:Убава тема!Ами не пак, а ощеСвиквайте, така е с младите отбори, които не знаят какво е А група
![]()
Така е! Прав си!!! Ей, кога беше 1914 година! Трябва още мнооооооого хляб да изядете до 101!!!!:)))))))
Pupper_ написа:Inex написа:Колкото е капацитета на клетката за гости 2000-2500 ,толкова получиха и Левски и ЦСКА.
Също така всеки който желае да присъства на мача в друг сектор от стадиона ще може да си закупи свободно билети от касите без да му бъде правен тест за принадлежност.
Само не разбрах, след като БФС определи мача ЦСКА - Ботев за рисков и пожела да се играе на В.Левски, защо сега ще се играе на Армията? Къде по-удобно за всички е, мача да е на националния стадион. Място - колкото искаш, обстановка - прекрасна, условия за телевизионно предаване - перфектни! Освен това, ядосаните фенове на ЦСКА, ще могат да дойдат с чиста съвест на срещата, след като повечето открито заявиха, че няма да стъпят на клубия стадион, докато Титан са начело.
Олимпийският стадион в Атина също е вариант,там може би ще има място за всички дошли от Пловдив 20-30 хил.
СТАМАТ написа:Мистри написа:Убава тема!Ами не пак, а ощеСвиквайте, така е с младите отбори, които не знаят какво е А група
![]()
Така е! Прав си!!! Ей, кога беше 1914 година! Трябва още мнооооооого хляб да изядете до 101!!!!:)))))))
Не повече от вас ,сдружителю.На нас ни остават 2, а на вас-98

hd29 написа:Pupper_ написа:Inex написа:Колкото е капацитета на клетката за гости 2000-2500 ,толкова получиха и Левски и ЦСКА.
Също така всеки който желае да присъства на мача в друг сектор от стадиона ще може да си закупи свободно билети от касите без да му бъде правен тест за принадлежност.
Само не разбрах, след като БФС определи мача ЦСКА - Ботев за рисков и пожела да се играе на В.Левски, защо сега ще се играе на Армията? Къде по-удобно за всички е, мача да е на националния стадион. Място - колкото искаш, обстановка - прекрасна, условия за телевизионно предаване - перфектни! Освен това, ядосаните фенове на ЦСКА, ще могат да дойдат с чиста съвест на срещата, след като повечето открито заявиха, че няма да стъпят на клубия стадион, докато Титан са начело.
Олимпийският стадион в Атина също е вариант,там може би ще има място за всички дошли от Пловдив 20-30 хил.
Що ги подценяваш?Те 30000 са събирали когато бяха У В група, та сега ли?

- Странджата
- Контакти:
Прави са тези, които казват -сърдете се на Бареков! Ама не само на него! В коя православна държава се играе такъв мач 4 часа преди Възкресение Господне? И затова е избран този час - заради рогатия!
Колкото за другите "религии", те си празнуват възкресението в деня, когато получиха лиценза от Карлово. Да си обявят и техния великден, да не вземем да ги засегнем на толерантност
Колкото за другите "религии", те си празнуват възкресението в деня, когато получиха лиценза от Карлово. Да си обявят и техния великден, да не вземем да ги засегнем на толерантност
- krasimilkov
- Контакти:
kambata написа:Смешен рев. През пролетния полусезон Левски и Берое са изиграли 13 мача до момента, което прави по мач на всеки 4 дена. Да не говорим, че последните 6 мача на Левски са през 3 дена (и то все тежки мачове, дербита с Литекс, ЦСКА, полуфилани за купата)
В България се играят страшно малко мачове, трябва да са поне по 40 - 42 на сезон.
И три месеца почивка през зимата и два през лятото,а някой играят 9 1/2 месеца,как са живи а!!!