Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) FT. 3-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 3.05.2013 от 16:15
Мача ще е много затворен ! Аз имам 2 мнения за мача и ще ги споделя - първото е всичко да е по реда си и Лудогорец да бие с 1:0 или най-много 2:0 ; другото ми становище е да направим удар и да победим - така Левски ще стане шампион . Не е тайна , че имаме финансови проблеми и няма да е лошо Левски да ни подпомогне 
- Bartolomej
- Контакти:
Пожелавам успех на акулити и всички верни фенове , които ще бъдат в Разград независимо от тежкото ни положение .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Много хора подценяват Черноморец. В това число и аз.
Но...
[offtopic]Тази пролет Черноморец е всичко друго, но не и слаб отбор. Играе според настроенията си и наличните кадрови ресурси. До сега не сме изиграли един мач с титулярния си състав. Като гости явно играем по-разкрепостено. Тотално замъгление ми е схемата и хората, които ще играят в Лудогорието. За това ще чакаме мача с много въпросителни.[/offtopic]
[offtopic]Тази пролет Черноморец е всичко друго, но не и слаб отбор. Играе според настроенията си и наличните кадрови ресурси. До сега не сме изиграли един мач с титулярния си състав. Като гости явно играем по-разкрепостено. Тотално замъгление ми е схемата и хората, които ще играят в Лудогорието. За това ще чакаме мача с много въпросителни.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Много труден мач за нас..
Ако гледаме представянето им срещу Берое, не би следвало да имаме никакви проблеми
Да, обаче, срещу нас акулите играят по съвсем друг начин - здраво в единоборствата, и с доста тактическа дисциплина от страна на Херо..
Мисля си че все пак ако играем както с Миньор и Враца - агресивно и нестандартно, ще победим
Трудна победа за нас 2:1...
Ако гледаме представянето им срещу Берое, не би следвало да имаме никакви проблеми
Да, обаче, срещу нас акулите играят по съвсем друг начин - здраво в единоборствата, и с доста тактическа дисциплина от страна на Херо..
Мисля си че все пак ако играем както с Миньор и Враца - агресивно и нестандартно, ще победим
Трудна победа за нас 2:1...
- we are the champions
- Контакти:
ntodorov написа:Много хора подценяват Черноморец. В това число и аз.Но...
[offtopic]Тази пролет Черноморец е всичко друго, но не и слаб отбор. Играе според настроенията си и наличните кадрови ресурси. До сега не сме изиграли един мач с титулярния си състав. Като гости явно играем по-разкрепостено. Тотално замъгление ми е схемата и хората, които ще играят в Лудогорието. За това ще чакаме мачът с доза въпросителна.[/offtopic]
Аз също смятам, че Черноморец въобще не е за подценяване. Херо намери начина през есента (динствен засега), ще знае какво да прави и сега. Въпросът е Лудогорец с какво ще отговори и тук основно става дума за желанието и моженето на момчетата в атака, донякъде и за търпение и самочувствие.
Често неприятности ни идват от отслабени отбори. Литекс два пъти идват на гости с орязан състав и двата пъти си тръгват с равенство и дори с възможност за победа. Докато в Ловеч паднаха с 0:2.
Мачът с вас и този със Славия са двете изпитания за Лудогорец преди сблъсъка с "Левски". Те са и своеобразни поправителни изпити за сезона. От тази гледна точка се надявам да няма подценяване.
[center]
[/center]
[/center]Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 3.05.2013 от 16:15
Eдва ли Черноморец ще е арбитър в решаването на титлата.ще си паднат логично и закономерно.Шампиона ще се реши в прекия двубой между Левски и Лудогорец.
grasiani написа:Eдва ли Черноморец ще е арбитър в решаването на титлата.ще си паднат логично и закономерно.Шампиона ще се реши в прекия двубой между Левски и Лудогорец.
Лудогорец има да играе и с Ботев Пловдив.Незнам защо никой не ги спомена?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Надявам се на победа за Разград!По-добре те шампион от колкото подуенските!
[offtopic]Съжалявам Акули,ама този път ви пожелавам загуба
[/offtopic]
[offtopic]Съжалявам Акули,ама този път ви пожелавам загуба
Parmalat написа:grasiani написа:Eдва ли Черноморец ще е арбитър в решаването на титлата.ще си паднат логично и закономерно.Шампиона ще се реши в прекия двубой между Левски и Лудогорец.
Лудогорец има да играе и с Ботев Пловдив.Незнам защо никой не ги спомена?
Нормално е никой да не ги споменава, защото дори Хикс на герена е с цена на титла !
Само загуба от Ботев Пловдив в Разград ни лишава от титлата, но колкото и добре да играят Ботев Пловдив не мисля че ще ни бият !
Разковничето е единствено на мача на Герена, Левски им трябва единствено победа и са шампиони !
Мисля си че всички ръководни фактори - телевизии, БФС, съдии ще сведат първенството до този мач...Вече Батков и Домусчиев какво са намислили е отделен въпрос , може да наблюдаваме и серия от "Сделка или не"
Има и още един арбитър- Славия, които срещу нас ще излязат на финал за КЕШ, а срещу Левски ще се поразтъпчат.. Така че Лудогорец - Славия се очертава на кило кръв, и метър кожа