Благодетелят на Литекс Гриша Ганчев коментира ситуацията във футбола у нас. Бизнесменът гостува в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия. Ганчев нападна “Левски” заради съдийската подкрепа в последно време и дори заяви, че е получил смс от човек от ръководството на “сините”, който си признал за “срамна победа” след поредната реферска аванта.
“Ядосвам се с мачове и с такива глупости. Самозабравиха се разни подуянски управници. Очите им стъклени. Стъпиш им на окото - вместо да се спука, все едно си се качил на скейтборд. Продажно племе. Защото някакъв си... директорчето, дето си духа перчема, трябва да стане първи на всяка цена. Какво ще стане - ще му порасне ли? Ненаиграли се...Но не им се сърдя, защото те са измислили футбола и ние трябва да се равняваме по тях”, избухна Гриша Ганчев.
“Айде, побутни ги малко, ама то очевадна работа. Те ми звънят някои от тях да ми се оправдават. Даже шефове на футболния съюз. Ама какво ме интересува кой е на власт. Обясняват, че имало директива от най-високо ниво да стават шампиони, а не е истина. Виж смс от човек от най-новото ръководство на “Левски”. Виж какво ми пише човекът: “Срамна победа.” Значи собствениците им имат морал да си признаят, че е срамна победата. Не знам какъв е Батков, що е. Но тоз, който ми праша тези есемеси, е българин”, каза още бизнесменът.
“Ами това недоразумение новият министър? Казал на Армен Назарян, че не може да му дава заплата, защото нямал диплома. А той Назарян има от Русия. Какъв болен мозък трябва да си? Ако му сложа на Армен Назарян медалите на врата, ще се удави веднага в басейна”, завърши благодетелят на “оранжевите”.
Цялото интервю: http://vbox7.com/play:73f07e9097
Аз просто нямам желание да коментирам.... Надали някой вече се съмнява какви са "другите начини".
Гриша Ганчев с култово интервю за Сашо Диков
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Гриша Ганчев с култово интервю за Сашо Диков
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Re: Гриша Ганчев с култово интервю за Сашо Диков
Жив да го оплачеш ... а иначе олигарх,
И тоя клати , ама , колкото да не заспи
И тоя клати , ама , колкото да не заспи

За биснеса и държавата е прав за спортната част всички ръководители са криви и лъжливи.
Ганчев, тебе одавна трябваше да са те застреляли.
САМО ЛЕВСКИ
ivodm72 написа:Ганчев, тебе одавна трябваше да са те застреляли.
И Левски - леката жена на всяка власт, трябваше отдавна да е закрит/а, ама ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ганчев тези неща трябва да ги говори от затвора, но..........
Вас държавата ви създаде, тръгнал за Левски да пише.............
1982 написа:И Левски - леката жена на всяка власт, трябваше отдавна да е закрит/а, ама ....

Темата да се премести в подфорума на Литекс, Гришатан е е наш собственик
Deluxx написа:Темата да се премести в подфорума на Литекс, Гришатан е е наш собственик
Той май точно нещо за след изборите намекна..
-
- Контакти:
Нагло човече.Дори си признава далаверите,купените титли и купи,съдии,които е бил...и защото сме Бантустан,затова не бива изхвърлен от футбола доживот,както примерно един Лучано Моджи в Италия.В нормална страна след това интервю това човече доживот щеше да бъде отстранено от спорта,то бива наглост,бива чудо,ама неговото е връх на всичко.Надявам се БФС да вземе мерки срещу него и наистина като европейска страна да видим Гриша Ганчев изхвърлен от футбола доживот и пълна забрана на негови капитали и фирми под каквато и да е форма да влизат повече в тази игра.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
В мутренска държава интревю между две изявени мутри.Ганчев отдавна тряваше да е отдухан 

Върни се в “Футбол - България”