24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София |27.04|

Мнениеот dreben23 » 27 апр 2013 22:01

Забравих нещо... Честита нова титла на Лудогорец- все пак сте най-добри в А група, а който твърди противното, значи си няма и понятие от футбол! Сигурен съм, че Левски няма да победи в Пловдив и шампионата ще свърши още следващия кръг- утре очаквам победа за Литекс срещу Ботев и пъзела ще се нареди съвсем. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 27 апр 2013 22:01

Не желая да ви обиждам,но голяма част от червените във форума сте пълни олигофрени.Няма разлика между вас и ГА.Поне веднъж се дръжте като мъже.Не се оставяйте да ви манипулират откачалки и ненормалници като ГА.За този мач директивата явно беше Анисе и Делев да не вкарат,а Силва да отбележи в 90 мин.Е гати простотията,чак ми става жал за вас.Погледнете си отбора и вижте на какво приличате.Какъв Камбуров,какъв Платини,какви пет лева.Истината е,че нямате отбор.Опитайте се да бъдете по-критични и слезте на земята.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 апр 2013 22:02

Забравих нещо... Честита нова титла на Лудогорец- все пак са си най-добри в А група, а който твърди противното, значи си няма и понятие от футбол! Сигурен съм, че Левски няма да победи в Пловдив и шампионата ще свърши още следващия кръг- утре очаквам победа за Литекс срещу Ботев и пъзела ще се нареди съвсем. ;)
То и на нас ни е жал за вас, но не ви го казваме. Порадвайте се малко, колелото на късмета ще спре на друг сектор! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 апр 2013 22:08

dreben23 написа:Забравих нещо... Честита нова титла на Лудогорец- все пак са си най-добри в А група, а който твърди противното, значи си няма и понятие от футбол! Сигурен съм, че Левски няма да победи в Пловдив и шампионата ще свърши още следващия кръг- утре очаквам победа за Литекс срещу Ботев и пъзела ще се нареди съвсем. ;)

Майната и на титлата, важно е да се играе футбол, защото идват Евротурнирите и берем срам..това се отнася за всички отбори !
Мисля си че Левски няма как да не бие в Пловдив, после и във Враца..просто сега летят, а с този тренер( с тези му изказвания, челни стойки и т.н.) може да се помислят за непобедими, това само ще ни е от полза ! ;)
Знаем как да играем в дербита, дано всичко се реши чисто футболно, както днес например на ЦСКА - Левски , никой няма да има претенции!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 апр 2013 22:22

snakebite написа:Армейци..не успяхте да ни помогнете индиректно. Жалко, защото мача си беше нарисуван хикс..
Сега ще трябва ние да призямяваме Левски и то на Герена...
Тоя треньор техния е адски неадекватен, как може да се държиш като неандерталец ???
Левски с нищо не се различава от отбора на Илиян, просто му тръгна играта на тоя Гари...
ЦСКА има по добри футболисти, но днес Левски игра като ОТБОР, това направи разликата в мача !

Кое му е неадекватното? Че се кефи с футболистите ли? Че няма напрежение? Нали знаеш "напрежение няма, напрежението е ей там, 220 волта" ;) Кое друго?! Че отиде при Ангелов и го прегърна? Че прегърна Вутов? Че преди да влезе това хлапе той му каза- забавлявай се :!: Това ли ? Е гоУем си! На КОГО?! Илиян? Нямало е такъв в Левски. Виж Илиан имаше.. ама би ли ми казал един мач, в който са ни вкарали гол и Левски се надигна и игра със сърце и хъс? Едва ли. Трай си! Тръгнало му на Гари, Гари си беше още добър в контролите, единствените мачове, в които не беше на ниво бяха срещу Монтана и Ботев, срещу Пирин игра 5 минути. Многознайко.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Мнениеот 1982 » 27 апр 2013 22:29

Не обсъждайте тук жалкото си тимче, имате си раздел за това покварено нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2013 22:49

1982 написа:Не обсъждайте тук жалкото си тимче, имате си раздел за това покварено нещо.

Щом "жалкото тимче" ви изгермечи днес,вие какви сте?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2013 22:50

Всички в българския футбол сме жалки и смешни.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 27 апр 2013 22:53

Teo написа:Никаква Европа не искам тая година, искам да си оправим КЪЩАТА и да подредим като хората и следващия сезон ще гоним всички цели :!:

През оня работа са ми останалите мачове, въпроса е как по дяволите да махнем боклуците от ЦСКА :x

Има 2 начина: единия е вадиш кеша и купуваш отбора, за другия начин трябва да питаме феновете на Ботев Пд :(
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2013 23:12

Радуканов все беше оплитал конците, ама тоя път се изложи като пълен аматьор. Първото полувреме цялото ни нападение е със среден ръст 170см, ние се счупихме да играем с центрирания и направихме от едно дърво като Ели защитник от световна класа. Второто полувреме вадим най-добрия и всъщност единствения адекватно играещ играч - Марсиньо и вкарваме Платини, който до края на мача сбърка всяка топка. Левият фланг абсолютно неадекватен - нито Варела, нито после Делев се прибираха да помагат в защита, където пък се изредиха първо контузения Венков, а след него и свършения за футбола Стоянов. Десния ни фланг беше стабилен и от там Левски не направи абсолютно нищо, но когато от ляво зее огромна пробойна, резултатът е ясен. Присо за пореден път доказа, че не става за нищо, въпреки, че трябва да му се признае, че доста помагаше на Бандаловски. Но до там се изчерпват заслугите му.
Все пак, на този етап няма значение дали е Радуканов или е друг треньор. Значение има само да се появи нов собственик с адекватно поведение. А след като се появи, Радуканов спокойно може да продължи да обикаля клубовете по Европата и да се учи. Стига да намери кой да го спонсорира за целта...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”