Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вожда Борисов отново радио звезда - скандални СРС-та на Буда
Уркорастите стават все повече и повече.За тях е нормално да скачат от БСП до Атака сякаш са пеперуди и кацат от цвят на цвят.Но да оставим волните пеперуди и заяжданията на дребно,по-важно е какво ще стане ако компроматите спечелят войната срещу ГЕРБ.Кой идва на власт?Ако може да се съди по това което казват социолозите и как всички скачат на ГЕРБ,вероятно ще се състави коалиционно правителство от партиите влезли в парламента,като така всеки ще може да разпределя парчета от баницата без да носи политическа отговорност.А след провала на коалиционното управление ще се оправдават как за това е виновен електората,защото не е дал еднолично управлението в техни ръце!Дано съм лош пророк.А дано,ама надали!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Как бяха ограбени българите:
1996г. 9000лв.= 160$
Януари 1997г. 9000лв. = 3$
БСП ограби спестяванията на хората!
БСП даде индулгенция на кредитните милионери като ги спаси от фалит с ХИПЕРИНФЛАЦИЯ!
едни загубиха спестяванията си!
други получиха кредитна индулгенция от БСП!
Значи, правиш банка(ПЧБ)
тогава изискването капитала на "банките" беше 200 000$
джобни пари за "другарите"
след това набираш милиарди депозити от алчни вложители,
даваш огромни необезпечени кредити на "правилните" хора!
после ФАЛИТ и пито платено!!!
Станишевия "баджанак" В. Йосифов(Първа Частна Банка) го направи този номер, може да питате и Моника, тя знае всичко!
Никъкъв изфабрикуван от БСП69ДПС компромат не може да ни накара да забравим това!
1996г. 9000лв.= 160$
Януари 1997г. 9000лв. = 3$
БСП ограби спестяванията на хората!
БСП даде индулгенция на кредитните милионери като ги спаси от фалит с ХИПЕРИНФЛАЦИЯ!
едни загубиха спестяванията си!
други получиха кредитна индулгенция от БСП!
Значи, правиш банка(ПЧБ)
тогава изискването капитала на "банките" беше 200 000$
джобни пари за "другарите"
след това набираш милиарди депозити от алчни вложители,
даваш огромни необезпечени кредити на "правилните" хора!
после ФАЛИТ и пито платено!!!
Станишевия "баджанак" В. Йосифов(Първа Частна Банка) го направи този номер, може да питате и Моника, тя знае всичко!
Никъкъв изфабрикуван от БСП69ДПС компромат не може да ни накара да забравим това!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Този GOLEADOR е една напълно неадекватна личност, която следвайки партийните "тези" спуснати му на партийния мейл на младежкото ГЕРБ, тотално се компроментира с неадекватното си поведение. Синко, нима забравяш, че народа ви свали от власт, нима забравяш, че 4 години имахте цялата власт, нима забравяш с какви обещания и закани дойде на власт вашия Велик Вожд и Учител???
Ще си призная нещо, аз бях супер голям оптимист за управлението на Тиквата в първите 2 месеца от мандата му, после обаче имаше риалити чек - който продължава и в момента за всеки един трезвомислещ български гражданин!
Само за твоя информация, не съм нито комуне, нито уркораст, напротив, костовист съм. Сега очаквам, естествено след кратка консултация с партийните ти "тези" да ми изсипеш тонове помия за неща, които останаха недоказани близо 15 години защото и вие герберастите, както и комунетата, като чуете за Командира и почвате газ да пикаете... само дето вероятно няма да имаш тази възможност, защото ще бъдеш баннат от модераторския екип за безцеремонното си тролване
Ще си призная нещо, аз бях супер голям оптимист за управлението на Тиквата в първите 2 месеца от мандата му, после обаче имаше риалити чек - който продължава и в момента за всеки един трезвомислещ български гражданин!
Само за твоя информация, не съм нито комуне, нито уркораст, напротив, костовист съм. Сега очаквам, естествено след кратка консултация с партийните ти "тези" да ми изсипеш тонове помия за неща, които останаха недоказани близо 15 години защото и вие герберастите, както и комунетата, като чуете за Командира и почвате газ да пикаете... само дето вероятно няма да имаш тази възможност, защото ще бъдеш баннат от модераторския екип за безцеремонното си тролване
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Не говорете така за другаря Буда че пак ще подаде оставка.

urkoto написа:Този GOLEADOR е една напълно неадекватна личност, която следвайки партийните "тези" спуснати му на партийния мейл на младежкото ГЕРБ, тотално се компроментира с неадекватното си поведение. Синко, нима забравяш, че народа ви свали от власт, нима забравяш, че 4 години имахте цялата власт, нима забравяш с какви обещания и закани дойде на власт вашия Велик Вожд и Учител???
Дали си уркораст избора си е лично твой.Но така и не разбрах ти какво точно не си съгласен с постовете ми?Цитирай точно с какво не си съгласен.Кое не е вярно от това което съм казал?Щото това твоето е ала бала.Пишеш единствено за да наречеш някой "гербераст",без значение какво казва или твърди даден човек.Знам,че няма да отговориш,но поне някой с акъла си може да напише нещо смислено вместо теб.
Урко,ето и всичките ми постове,с кое от казаното в тях не си съгласен:
От това СРС става ясно,че не ГЕРБ подслушват!
GOLEADOR написа:urkoto написа:Така, прочетете мненията на откровените дегенерати писали в подкрепа на легитимния мутренски режим на пожарникаря и си направете изводите сами за себе си. Аз нямам какво повече да добавя. Само се надявам, че умните, работливи и хората с европейско мислене в България са мнозинство.
Urkoto,мислиш ли,че ние (цитирам):"умните, работливи и хората с европейско мислене в България" ще дадем гласа си за тези които се опитват да ни манипулират с компромати?Ти искаш ли тези които държат компроматите да дойдат на власт?Целта на тези компромати е една - да се манипулира общественото мнени!И като гледам как всички партии са се нахвърлили срещу ГЕРБ,няма да се учудя,ако след изборите се спретне коалиция между тях (без ГЕРБ) и така по схемата "Софиянски","Беров" или "тройна коалиция" да се разпределя баницата,като никой няма да носи отговорност за това.Всеки сам да осмисли какво се случва,да види какво се говори и защо това в което се обвинява ББ ,го правят тези които му вменяват тези непочтени дейности.Отделно е дали самите "записи" са истински.Очаквам следващата стъпка на кукловода и с какво ще облъчи българите за да обърне предизборните нагласи в обществото.
GOLEADOR написа:mimi29 написа:В тая държава само с глупости и интриги се занимаваме . Толкова по важни проблеми имат хората а то само се чудят как на всеки политик да му извадят кирливите ризи на показ .Всички ги избираме а после само ги плюеме .
Така е.Но вместо това се подхвърлят компромати и който се хване на тази въдица , все е от полза на кукловодите.
А днес има новина и около проверката в Лукойл.Познай дали някой ще и обърне внимание.
[offtopic]Приключи проверката на Агенция „Митници” в данъчния склад на „Лукойл България” ЕООД
26 април 2013 | 15:32 | Агенция "Фокус"
Начало / Агенции
София. Приключи проверката на митническите служители в данъчен склад „Продуктопроводи – продуктопровод от „Лукойл Нефтохим Бургас” АД до Пласментно-снабдителна база Илиенци със свързаните с него бази Карнобат, Стара Загора, Пловдив, Ветрен, Ихтиман и Илиенци” на лицензирания складодържател „Лукойл България” ЕООД относно степента на готовност за привеждане в съответствие с изискванията на Закона за акцизите и данъчните складове (ЗАДС) и на Наредба № 3. Това съобщиха от Агенция „Фокус”. Категорично се потвърди, че поставените уреди не са преминали метрологичен контрол, както и че те не предават информация към системите на Агенция „Митници”.
Отново са установени тръбни отклонения, даващи възможност за заобикаляне на сензорите.
От Агенция „Митници” днес писмено припомниха на лицензирания складодържател „Лукойл България” ЕООД, че съгласно чл. 38 от Закона за измерванията проверките на средствата за измерване се извършват от Българския институт по метрология или от лица, оправомощени от председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор. Констатираната липса на метрологични знаци и пломби за метрологична проверка в данъчния склад възпрепятства процедурата по одобряване на точките за контрол и оценката за съответствие на средствата за измерване и контрол с изискванията на ЗАДС и Наредба № 3.
Заключението от проверката е, че данъчнозадълженото лице не е изпълнило изискванията на Наредба № 3. За резултатите от проверката Агенция „Митници” е информирала „Лукойл България” ЕООД и министъра на финансите на Република България.
Агенция „Митници” настоява лицензираният складодържател „Лукойл България” ЕООД да предприеме мерки за привеждане на данъчния склад в съответствие с изискванията на закона. От митническата администрация са поканили представители на „Лукойл България” ЕООД, за да ги информират за констатираните несъответствия. Агенция „Митници” очаква „Лукойл България” ЕООД да ги информира в какви срокове могат да отстранят констатираните несъответствия, за да бъде приет съвместен график за проверки.[/offtopic]
П.П.
Кокинов е подал оставка!Компромата постигна част от своята цел и отстреля градският прокурор на София Николай Кокинов .Да видим коя е следващата жертва на кукловодите.
http://www.bnews.bg/article-75122
От това СРС става ясно,че не ГЕРБ подслушват!
GOLEADOR написа:alexveselinov написа:GOLEADOR написа:От това СРС става ясно,че не ГЕРБ подслушват!
Герберите сте зомбита ще ни вкарате в национална катастрофа
Не ставай като педеруркото,виж срещу кой излизат компроматите и кажи какви са хората които правявт тези неща.Ти искаш ли да си като тях?С какво си по-добър от този който действа с компромати щом харесваш това?
GOLEADOR написа:donDiego написа:Никога да не се връщат ГЕРБ на власт,никога !!,а защитниците на тази партия са откровени комунисти,точно такива ,които биха върнали лагерите,а ввменяват на останалите с различно мнение ,че те са такива....това е точно комунистически метод
А ти с какво си по-добър от комунистите щом одобряваш компроматите разнасяне от Станишев?Заставаш зад комунистите , а вменяваш това като вина на другите.ОК,пада ГЕРБ от власт и кой идва на тяхно място?
Ако е БСП и Доган кой от двама ни подкрепя комунизма?Айде по-леко.Тук всеки взе да се прави на уркораст.Явно е заразно!
GOLEADOR написа:Уркорастите стават все повече и повече.За тях е нормално да скачат от БСП до Атака сякаш са пеперуди и кацат от цвят на цвят.Но да оставим волните пеперуди и заяжданията на дребно,по-важно е какво ще стане ако компроматите спечелят войната срещу ГЕРБ.Кой идва на власт?Ако може да се съди по това което казват социолозите и как всички скачат на ГЕРБ,вероятно ще се състави коалиционно правителство от партиите влезли в парламента,като така всеки ще може да разпределя парчета от баницата без да носи политическа отговорност.А след провала на коалиционното управление ще се оправдават как за това е виновен електората,защото не е дал еднолично управлението в техни ръце!Дано съм лош пророк.А дано,ама надали!
Какво да ти отговоря, като не те виждам ти да твърдиш нещо конкретно?
Аз твърдя, че Вожда Борисов е една нереализирана мутра, путьо, страхливец и национален предател. Освен това твърдя, че този човек няма да умре от естествена смърт - или Сретан Йосич ще довърши започнатото или ще се обеси на връзките на обувките си в централния софийски затвор. Ето тези неща аз ги твърдя със сигурност
Аз твърдя, че Вожда Борисов е една нереализирана мутра, путьо, страхливец и национален предател. Освен това твърдя, че този човек няма да умре от естествена смърт - или Сретан Йосич ще довърши започнатото или ще се обеси на връзките на обувките си в централния софийски затвор. Ето тези неща аз ги твърдя със сигурност
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
Урко,ти написа (цитирам):"Този GOLEADOR е една напълно неадекватна личност, която следвайки партийните "тези" спуснати му на партийния мейл на младежкото ГЕРБ, тотално се компроментира с неадекватното си поведение."Сега бъди така добър да кажеш кое точно в постовете ми те накара да напишеш това!Къде съзря "неадекватната ми личност","партийни тези" и с какво съм се "компрометирал"?Ако си сгрешил,дължиш ми извинение за думите си!
АБЕ ЕЙ! Това, ако се случи в нормална държава Борисов ще бъде изметен на секундата! Няма такъв резил, че има и хора, които му вярват! Главата ми не побира, как такъв човек може да бъде премиер на държава член на ЕС? Толкова ли изпростя българския народ?
Последна промяна от W84me на 26 апр 2013 22:07, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
parvanoff написа:urkoto написа:Така, прочетете мненията на откровените дегенерати писали в подкрепа на легитимния мутренски режим на пожарникаря и си направете изводите сами за себе си. Аз нямам какво повече да добавя. Само се надявам, че умните, работливи и хората с европейско мислене в България са мнозинство.
Ако се усетиш някой ден да говориш културно и с доводи хората може би ще вземат насериозно мнението ти. А така и думите ти, и никът ти навяват на мисълта, че при теб еволюцията протича наобратно... Умните, работливите и честните хора работят в полза на България, а не в полза на определени политически сили! И това не става с голи обвинения, с компромати и т.н., а с разумни доводи, конструктивно мислене и най-вече, когато се прецени кой-какво е направил за България!Веднъж не съм те видял да отговориш на въпросите, които задавах нееднократно в този форум, но хей така с лека ръка реши да поплюеш по хората... Както сам каза, разумните хора ще преценят кой-какъв е...
Прав си! Разумните и културните хора ще преценят що за човек е бил министър-председателя на България. Любопитно ми е как културен човек като теб взима насериозно толкова вулгарен изказ на премиера слънце!?
Последна промяна от RedeviL на 26 апр 2013 22:14, променено общо 1 път.