Финалът за купата на България е в Ловеч
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Raoul_Duke
Re: Финалът за купата на България е в Ловеч
.
Последна промяна от Raoul_Duke на 26 апр 2013 20:52, променено общо 1 път.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]- Караконжоулу
- Контакти:
Deluxx написа:Браво хубаво нахранихте бултраса, незнам за какво се меша където му не е работата. Преди мисля, че Берое победи в Ловече за да вземе купата, мисля че Черноморец Поморие и тогава май пак Хубчев беше наставник на поморийци или се бъркам?
Хубчев не може да е такъв карък , че да загуби 2 финала. Сега е ред да я спечели
acmilan написа:Официално мачът е от 17:30 в Ловеч. Стадионът е прекалено малък, ще има хора без билети, отсега е ясно това... Единственият плюс на този избор е, че основните групи фенове на двата отбора ще минат по различни маршрути, всичко останало е минус.
Така е.
Bartolomej написа:Абе и преди и по време и след мача ще е мазало където и да беше срещата , тъй чи няма ко да го смислити
Raoul_Duke написа:Само не разбрах що нямало да стигнат 8000 места?
Ей това е истината.
rebel написа:Най добре мача да си е в София, стига се лесно а и много старозагорци живеят в София, Ловеч е лош варинат. А какъв е проблема за Пловдив?
Стадионите са руини.
- Bartolomej
- Контакти:
PFK_Levski написа:Raoul_Duke написа:Само не разбрах що нямало да стигнат 8000 места?
И кога ще разберете и ще разберете , че при мачовете на Левски навън гостуващите сектори винаги се пълнят ( говоря за гостувания извън София ) , защото Левски ( както и ЦСКА ) имат най-много фенове в цяла България ! Вижте всички мачове на Левски , винаги се пълни гостуващата агитка ! В София просто , съжалявам , но софиянци се излагат .... защото от 3000 - 4000 човека на домакинство поне 500 са някъде от фенклубовете на Левски извън София ...... а защо не и някой друг , който не е част от някой фенклуб ? Просто в моя случай е същото , аз съм ходил на повече гостувания отколкото на домакинства на Левски , защото не съм от София ,а от Варна например ...... Е ако бях софиянец нямаше да изтърва домакинство на Левски , сигурен съм , но явно не при всички е така ..... защото не мисля ,че в София има само 4000 левскари ...... ( давам пример с това число , защото в последните домакински мачове на Левски това ни е максимума , като че ли ) . Ако си мислите ,че на мен не ми е най-хубаво да гледам мачовете на любимия си отбор на Герена , а примерно на Тича или в Разград , Сливен и прочие ..... е бъркате се !
Това всичкото го написах за да стане ясно защо на финала с Берое ще има мнооого повече левскари , отколкото на снимката ( която си сложил не за друго а за да се заяждаш ) . !
Бъркаш много като смесваш привържениците/симпатизантите с феновете .
Левски и ЦСКА имат най-много привърженици или симпатизанти в страната , но феновете им са си съсредоточени в София .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
stanislav89
- Контакти:
Стадионът в Ловеч е лошо решение, защото е много малък, като отидат 6-7 000 фена на Левски и 6-7 000 фена на Берое ще се хванат за тъпите кратуни и ще се чудят какво стана.
Ако разбира се това не се окаже партенка.
Ако разбира се това не се окаже партенка.
- Караконжоулу
- Контакти:
Защо финала трябва да е в работен ден ? Толкова ли не може да се играе в някоя събота или неделя. В Англия как си играят финал през уикенда , докато другите отбори си играят редовния кръг ? И без това ни е кратко първенството , може шампионатните мачове на Левски и Берое да се отложат за по-нататък.
- greenlandia
БФС се видяха в чудо,не са очаквали и двата финалиста да имат много фенове,сега се изненадаха.Това не е добро решение,това ще се окаже прецедент в България,за първи път няма да има билети за футболен мач и ще има публика извън стадиона.Ние ще сме поне 6000 и Левски още поне толкова и мазалото е налице.Незнам какво ще става но Само Берое!!!!
Наздраве .
Наздраве .
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Върни се в “Футбол - България”