soilwork написа:Колегата с брадата....за вас няма ли Балканиада по спортно ходенеRafa написа:rebel написа:На кой ще му пука за лудогорец
Защо си мислите,че само в София се играе футбол![]()
![]()
![]()
Има,ама реших да се пробвам при шахматистите
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
soilwork написа:Колегата с брадата....за вас няма ли Балканиада по спортно ходенеRafa написа:rebel написа:На кой ще му пука за лудогорец
![]()
![]()
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:soilwork написа:Колегата с брадата....за вас няма ли Балканиада по спортно ходенеRafa написа:rebel написа:На кой ще му пука за лудогорец
![]()
![]()
Има,ама реших да се пробвам при шахматистите![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
THE G.A.M.E написа:ShooterMan написа:Държавния отбор ръководен от тайните служби - вън от А група.Трябва ВСИЧКИ отбори да бойкотираме мачовете с тях,просто да не излизаме.Това ще е краят на злото,така ще ги закрием за 1 година.Просто престават да съществуват.
Тц тц тц ... Много малоумно ще е това.![]()
Как не осъзнаваш, че тогава и вие ще се закриете ?
Та нали съществувате точно за мачът с Левски, във Варна ??
BadBoy написа:златан никой не познавам, но когато не си обременен с футболен клуб и не ти пука как свършват мачовете е много по лесно да се чете между редовете.
Честни милионери в България няма и не е това темата на дискусия.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
zlatan написа:BadBoy написа:златан никой не познавам, но когато не си обременен с футболен клуб и не ти пука как свършват мачовете е много по лесно да се чете между редовете.
Честни милионери в България няма и не е това темата на дискусия.
dobre в прав текст ти заявявам в последните мачове имаше моменти в които ни подпряха.Това е така спор няма.
Отговори ми само на едно ако сме държавния отбор,ще загубим ли точки с Монтана,Пирин,Черно море.
Къде в коя Африканска държава се вади съдия от съдийството 30 мин след края на мача,защото в Сливен имало семинар и всички делегати гледали мача и сметнали че съдията е сбъркал много.Каьи ми тази помия Левски ли я насажда ние ли я подкрепяме или правим.
Ами като си го накзал защо не отмени решенията му от скандалния мач.
Това бед бой не го разбирам.Да Левски е слаб и не заслужава да е шампион,но кой е силния се питам аз.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
onceMORT написа:russia написа:onceMORT написа:Блонди интелигентна както винаги.
С това "блонди" всеки път ме караш да си мисля, че спориш с майка си! Дръж се малко де!
Няма как да си мъж, и си си кръстил акаунта на това че си блондин. Не може да е на държавата Русия и да няма водка на картинката. Следователно си от женски пол и си блондинка.
[/offtopic]THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост