Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Мнениеот Rafa » 23 апр 2013 00:21

soilwork написа:
Rafa написа:
rebel написа:На кой ще му пука за лудогорец :)

Защо си мислите,че само в София се играе футбол :? :? :?
Колегата с брадата....за вас няма ли Балканиада по спортно ходене :lol: :lol:

Има,ама реших да се пробвам при шахматистите :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 апр 2013 00:23

Rafa написа:
soilwork написа:
Rafa написа:
rebel написа:На кой ще му пука за лудогорец :)

Защо си мислите,че само в София се играе футбол :? :? :?
Колегата с брадата....за вас няма ли Балканиада по спортно ходене :lol: :lol:

Има,ама реших да се пробвам при шахматистите :lol: :lol: :lol:

Мат...! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 апр 2013 00:24

THE G.A.M.E написа:
ShooterMan написа:Държавния отбор ръководен от тайните служби - вън от А група.Трябва ВСИЧКИ отбори да бойкотираме мачовете с тях,просто да не излизаме.Това ще е краят на злото,така ще ги закрием за 1 година.Просто престават да съществуват.

Тц тц тц ... Много малоумно ще е това. :|

Как не осъзнаваш, че тогава и вие ще се закриете ?
Та нали съществувате точно за мачът с Левски, във Варна ?? :roll:

Ако се продължи с тези неща все в определени посоки нищо чудно всичко това да ескалира в някаква посока.
Масово отборите ще бойкотират мачовете и това ще направи и Левски и ЦСКА много по-слаби и в Европа не, че сега са нещо, но ще предварително обречени.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 апр 2013 00:25

BadBoy написа:златан никой не познавам, но когато не си обременен с футболен клуб и не ти пука как свършват мачовете е много по лесно да се чете между редовете.
Честни милионери в България няма и не е това темата на дискусия.

dobre в прав текст ти заявявам в последните мачове имаше моменти в които ни подпряха.Това е така спор няма.
Отговори ми само на едно ако сме държавния отбор,ще загубим ли точки с Монтана,Пирин,Черно море.
Къде в коя Африканска държава се вади съдия от съдийството 30 мин след края на мача,защото в Сливен имало семинар и всички делегати гледали мача и сметнали че съдията е сбъркал много.Каьи ми тази помия Левски ли я насажда ние ли я подкрепяме или правим.
Ами като си го накзал защо не отмени решенията му от скандалния мач.
Това бед бой не го разбирам.Да Левски е слаб и не заслужава да е шампион,но кой е силния се питам аз.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 апр 2013 00:28

златан никъде не съм нарекъл Левски или ЦСКА държавен отбор за да отговарям на подобен въпрос.

Всичко в нашия футбол е прогнило, няма последователност на решенията, няма решимост, не се спазват наредбите, всичко се върши за да се угоди на някой, това е и причината да копаем дъното, а още по-страшно е, че всичко това ни харесва, тъй като аз някаква реакция не виждам.

Ето Левски побеждават Ловеч в опорочен от съдията мач, а тази победа за Левски е мечешка услуга, защото сигурен съм и в теб се е повила нотка на задоволство, че виждаш ли нещата почват да се нареждат.
В този мач съдията беше ли отсъдил правилно в 26-тата минута сега всичко щеше да е различно

Шампион не става най-силния, а най-малко слабия отбор
Последна промяна от BadBoy на 23 апр 2013 00:34, променено общо 1 път.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 апр 2013 00:31

russia написа:
onceMORT написа:Блонди интелигентна както винаги.

Изображение
С това "блонди" всеки път ме караш да си мисля, че спориш с майка си! Дръж се малко де!

Няма как да си мъж, и си си кръстил акаунта на това че си блондин. Не може да е на държавата Русия и да няма водка на картинката. Следователно си от женски пол и си блондинка.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 апр 2013 00:33

zlatan написа:
BadBoy написа:златан никой не познавам, но когато не си обременен с футболен клуб и не ти пука как свършват мачовете е много по лесно да се чете между редовете.
Честни милионери в България няма и не е това темата на дискусия.

dobre в прав текст ти заявявам в последните мачове имаше моменти в които ни подпряха.Това е така спор няма.
Отговори ми само на едно ако сме държавния отбор,ще загубим ли точки с Монтана,Пирин,Черно море.
Къде в коя Африканска държава се вади съдия от съдийството 30 мин след края на мача,защото в Сливен имало семинар и всички делегати гледали мача и сметнали че съдията е сбъркал много.Каьи ми тази помия Левски ли я насажда ние ли я подкрепяме или правим.
Ами като си го накзал защо не отмени решенията му от скандалния мач.
Това бед бой не го разбирам.Да Левски е слаб и не заслужава да е шампион,но кой е силния се питам аз.

Никой не е силен, но в края на първенството все един ще е на първо място, бил той силен или не чак толкова! Но докато се наслаждаваме на лятната си почивка, ненадейно ни спохождат евро мачовете, в които лъсва неприятната истина! Ей това е проблема!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 апр 2013 00:34

Тази вечер ми излиза Бареков и пледира ако има наказания то де да са след дербито защо?
Нали пред закона всички са равни
Когато се изрязва тумор, се реже до здраво
Последна промяна от BadBoy на 23 апр 2013 00:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 23 апр 2013 00:36

Ей,много сладки тия бе.Хайде да си ходим във В групата, където ни е мястото,че да не пречиме на ГРАНДОВЕТЕ от шопландия.Какви са тези селяни,че да се пречкат на ГРАЖДАНИТЕ.......Марш веднага.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 апр 2013 00:37

onceMORT написа:
russia написа:
onceMORT написа:Блонди интелигентна както винаги.

С това "блонди" всеки път ме караш да си мисля, че спориш с майка си! Дръж се малко де!

Няма как да си мъж, и си си кръстил акаунта на това че си блондин. Не може да е на държавата Русия и да няма водка на картинката. Следователно си от женски пол и си блондинка.

Бравос! Нали се сещаш на тази "логика" какъв е отговора...?
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Изводите са за този, който може да ги направи!

Върни се в “Лудогорец”