Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Мнениеот onceMORT » 23 апр 2013 00:04

nikita 333 написа:
soilwork написа:
nedko написа:Домусчиев е първият човек, който назова нещата с истинските им имена. И левскарите го знаят това!
Абе вие миналата година купихте цял отбор...визирам мача с Миньор,барабар с домакина и чистачката,сега сте тръгнали да плашите гаргите :mrgreen:

А вие какво направихте с Калиакра защо ви е толкова къса паметта,ммм?

Никита, жив ли си? Браво дръж се мъжки. Никакво рязане на вени. Кажи сега за феърплея, обеща ми в деня преди мача. Домусчиев плаши гаргите, първо идват избори и част от бизнеса му зависи от това, второ да накаже милионите фенове на Лудогорец, сърцето не би му позволило. :) Демонстрира някакво самочувствие пред БФС, но докъде ще стигне то ще видим?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 апр 2013 00:06

russia написа:Ако питат теляшките, то на тях им изнася Лудогорец, Литекс и ЦСКА да ги няма

Тоя па ... :lol:
Нищо подобно !
Един Цар, винаги има нужда от клоуни, които да го забавляват. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 апр 2013 00:06

Троянският кон си свърши работата. Домусчиев бе ясно, че е влязъл във футбола неслучайно. ;) Айде поздрави на заблудените.
Положението у нас е от зле, по-зле! И този измамник да излезе, други десет ще го заместят!
Последна промяна от metodito на 23 апр 2013 00:09, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2013 00:07

Емигрант 45 написа:Предлагам првинциялните отбори да си направят една Селска А група и да си играят там.Мисля,че има една много хубава българска поговорка:"Когато Атовете се ритат,магаретата да стоят настрани".Ако на някой не му е ясна, си е за негова сметка :)

Хубаво се изсра, а сега ако можеш и да почистиш ;)
Изображение

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 апр 2013 00:08

Емигрант 45 написа:Предлагам првинциялните отбори да си направят една Селска А група и да си играят там.Мисля,че има една много хубава българска поговорка:"Когато Атовете се ритат,магаретата да стоят настрани".Ако на някой не му е ясна, си е за негова сметка :)

А на същата тази Селска А група ти ще паснеш като президент! Даже и без конкурс! :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 23 апр 2013 00:09

terrorist написа:Представяте ли си догодина, когато отбора на народа празнува, какво ни чака

ВЕСЕЛБА :mrgreen:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 23 апр 2013 00:09

BadBoy написа:
zlatan написа:
BadBoy написа:
zlatan написа:гледах предаването и ме учуди защо Киро бе толкова изнервен.
Първо това с перничани и тези 7000хил лв.,после с това изваждане-несериозно ми звучи от неговата уста.
А и нещо сериозно вие г-н Домусчиев наистина ли вярвате че вашия отбор ще липсва на някого в Бг.
Отговорете си самичък

И ти да си даваш парите и ти ще се нервиш.
т

а защо миналата година демонстрираше толкова ентусиазъм,толкова еродиран,толкова любезен,възпитан човек.
Днес какво се промени.И какво значи давал си парите-много е клиширано това с парите.

Миналата година и на идея си нямаше що за гето е мястото наречено "А" футболна група и какви мръсни игри се играят, и за да оцелееш наистина трябва да си голямо перде, а той явно не е такъв.

като се сетя, че след два месеца ще дойде някой отбор с име "Черна гора 2009" ще налупа някой наш отбор и ще си отиде, какъв е смисъла от това първенство и на идея си нямам?

когато преди една година пледирах че трябва да се намеси държавата и да ни извадят от Европа и всички отбори да се разследват от Прокуратура ме изкараха предател.Не знам откъде познавая толкова добре Домусчиев,за да говориш толкова добре за него,но ако виждаш тази помия излес и кажи не пред медии има си места.Ето тази вечер пак имал информация ами иди бе човек подай я.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 23 апр 2013 00:10

tsonpen написа:
petkan написа:Някъде може ли да гледа повторение на въпросното предаване?

Беше кофти телефонно присъствие и на двамата.......

Мерси, ще го потърся из нета да го чуя все пак.
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 апр 2013 00:10

BadBoy написа:Миналата година и на идея си нямаше що за гето е мястото наречено "А" футболна група и какви мръсни игри се играят, и за да оцелееш наистина трябва да си голямо перде, а той явно не е такъв.

като се сетя, че след два месеца ще дойде някой отбор с име "Черна гора 2009" ще налупа някой наш отбор и ще си отиде, какъв е смисъла от това първенство и на идея си нямам?

Много честен човек го изкарахте Домуса. Те Миньор, сами бойкотираха, без да ги убеждават точно в мача с Лудогорец, а той честния човек и представа си нямал, как стават нещата. Обмислил си ги нещата преди да ги напишеш.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 апр 2013 00:11

Няма лошо провинциалните отбори да си направят отделно първенство, а столичните друго.
Левски, ЦСКА, Септември, Академик, Славия, Локото, Бистрица - перфектно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Върни се в “Лудогорец”