Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Кирил Домусчиев: Ще извадя Лудогорец

Мнениеот Teo » 22 апр 2013 23:07

dunavfc написа:Да се радваш на подобна новина е висша степен на дебилност ! Българският футбол има нужда от силни отбори,без значение от тяхната история и фенска маса ! Ако в България има още отбори като Ботев,Лудогорец и Литекс + традиционните ЦСКА и Левски,първенството и футбола ни ще преминат на едно много по високо ниво.

Иначе,аз се съмнявам,че ще се откаже,просто беше под голяма емоция...

Колко трябва да си малоумен, че да отидеш на село и да правиш отбор????? вместо да налее в ЦСКА и да не излизаме от групите на ШЛ?????

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 апр 2013 23:08

rebel написа:На кой ще му пука за лудогорец :)

Защо си мислите,че само в София се играе футбол :? :? :?
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 апр 2013 23:09

tsonpen написа:
Theos написа:Много смешно нещо...до преди година Домусчиев беше мафиот, а днес е инвеститор и честен гражданин...как така хората си сменят мнението на 180 градуса...пълно лицемерие.

Понятието "Честен гражданин" не е сериозно да се обсъжда, особено във футболен форум.
"Мафиот" означава да е част от организираната престъпност. Не знам да има данни за подобно нещо. Докато за "инвеститор" мисля не е нужно да доказваме, че е най-сериозният за изминалите 2 години в родния футбол.

Колега, за мен е ясно ,че Домусчиев дава много пари и това е видно...не ми хвана иронията обаче...миналата година червените шамани вдигаха вой до небето ,че Домусчиев купува съдии , мачове и че е мафиот...дори на лично съобщение разни червени фенове са ми обяснявали колко е лош...днес обаче същите тия обръщат палачинката след като той решава да каже ,че Левски са давали на Миньор по 7 бона.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 апр 2013 23:09

Teo написа:
dunavfc написа:Да се радваш на подобна новина е висша степен на дебилност ! Българският футбол има нужда от силни отбори,без значение от тяхната история и фенска маса ! Ако в България има още отбори като Ботев,Лудогорец и Литекс + традиционните ЦСКА и Левски,първенството и футбола ни ще преминат на едно много по високо ниво.

Колко трябва да си малоумен, че да отидеш на село и да правиш отбор????? вместо да налее в ЦСКА и да не излизаме от групите на ШЛ?????

Абе братле в какви стереотипи живееш ? Ще отиде в ЦСКА и отбора нямал да излиза от групите на ШЛ :mrgreen: И какво пречи да го направи това с Лудогорец ?

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 22 апр 2013 23:10

ralka_levskarka написа:Ще го извади от А група, ако му стиска.

Много ясно че му стиска,футбола моето дете е нещо повече от това да станеш първенец в А група :) Квото нареди собственика на Лудогорец това ще стане.Аз пък мога смело да заявя че собственик на клуба не са братята Домусчиеви
Money Over Bitches

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 22 апр 2013 23:11

Отива "на село" да прави футбол , щото в големия " град " всички ще му се месят в мирогледа и представите му за футболен клуб , разни бивши "легенди" , разни "фенове" и т.н. . Отиде "на село " за да покаже как с правилна инвестиция всичко може да изглежда европейски и на високо ниво , дори да е започнато от нулата . ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 апр 2013 23:12

Teo написа:

Така и не разбрахте, че нещата не опират само до парите. Вашият бюджет не е много по-различен. Проблемът ви е другаде. Има много порочност в българските отбори и е нужно очистване. По-тази причина отбори, които не са със силно минало (като Лудогорец и Литекс) превъзхождат в много отношения останалите, където футболисти сменят треньори по два пъти на полусезон.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 апр 2013 23:13

джони написа:
zlatan написа:гледах предаването и ме учуди защо Киро бе толкова изнервен.
Първо това с перничани и тези 7000хил лв.,после с това изваждане-несериозно ми звучи от неговата уста.
А и нещо сериозно вие г-н Домусчиев наистина ли вярвате че вашия отбор ще липсва на някого в Бг.
Отговорете си самичък

абе вие сте много нагли,цялата страна е срещу вас,Стоичков чу ли го и него преди Домувчиев и той ви го каза колко сте жалки

нека пернати да не казват какво е казал доктора и какво казал мореплаватела от Разград.
Отивай си на Колежа и си коментирай Металик Сопот.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 22 апр 2013 23:13

zlatan написа:
child in time написа:Домусчиев бързо се усети , срещу държавния и военния не можеш да се оправиш. колкото и пари да имаш и да влагаш . 2 Титли стигат вади ги , спести пари! Доказа че можеш ! ;)

толкова си жалък че просто няма на къде в тема за лудогорец ти изказваш мнение за Левски.
Така ще си отидеш бе човек със злоба и ненавист към нещо което не ти е нищо в случая Левски.
Такива като теб са вечно сами на този свят

Не четеш и пишеш глупости. Двата " гранда" са като воденичен камък върху футболната шия на България. Не мразя Левски но и не обичам хората с перманентно залепени сини очила. Не ви е хубаво да ви се казва истината , но от време на време трябва да я чувате. Еи Богу с вас ( и ЦСКА) развитие на футбола в България няма и няма да има!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 апр 2013 23:13

Тия тотално изтрещяха заради тенекиената титла! Всичките са един дол дренки- има една поговорка: "воржи попан да ти е мирно селоно". ;) Умна приказка.. Абсолютно на тоя принцип са! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Лудогорец”