priceles написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
червен картон за Кишада в края на първото полувреме когато Миньор изравни играта и всичко за тия герои от приказките приключваше
А втори жълт картон за вашия капитан, който управляваше Марселиньо чрез фанелката му?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
priceles написа::shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
червен картон за Кишада в края на първото полувреме когато Миньор изравни играта и всичко за тия герои от приказките приключваше
[/center]priceles написа:а защо не каза нещо за подпирането в Перник вчера![]()
![]()
![]()
priceles написа:Не ми обяснявай ние си изпадаме не е толкова страшно,но срама остава за вас Юли и Август месец
priceles написа:Не ми обяснявай ние си изпадаме не е толкова страшно,но срама остава за вас Юли и Август месец
zlatan написа:гледах предаването и ме учуди защо Киро бе толкова изнервен.
Първо това с перничани и тези 7000хил лв.,после с това изваждане-несериозно ми звучи от неговата уста.
А и нещо сериозно вие г-н Домусчиев наистина ли вярвате че вашия отбор ще липсва на някого в Бг.
Отговорете си самичък
Theos написа:Много смешно нещо...до преди година Домусчиев беше мафиот, а днес е инвеститор и честен гражданин...как така хората си сменят мнението на 180 градуса...пълно лицемерие.
[/center]child in time написа:Домусчиев бързо се усети , срещу държавния и военния не можеш да се оправиш. колкото и пари да имаш и да влагаш . 2 Титли стигат вади ги , спести пари! Доказа че можеш !![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта