ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lahm.21
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона

Мнениеот Lahm.21 » 21 апр 2013 11:58

За мен въпросът е с какъв състав ще започнем.Дали Хайнкес няма да избере зад Гомез Писаро или ще остави Клаудио резерва..за мен това няма да е правилен ход.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 апр 2013 13:02

shotgun blues написа:БАРСЕЛОНА играе много слабо в защита,а Байерн Мюнхен има една от най-агресивните атаки в ЕВРОПА.Според мен Робен,Рибери и Манджукич ще развинтят каталунската защита и германците ще победят

Манджукич е наказан за първия мач.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 21 апр 2013 13:11

2:1
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 апр 2013 14:32

hajitsu написа:
MCMXIII написа:Барса са най- добрият отбор в последнит години, но пък Байерн играят най- добрия футбол през настоящия сезон ;)

Я пак? :) :twisted:

Барселона не са най-добрият отбор през последните години, но и Реал не са. :lol: Барселона обаче са най-големият дразнител. На мен честно казано от тези подмазвания по интервюта и пресконференции ми омръзна. Реал дали се изказват по подобен начин преди сблъсъците с каталунците? Не разбирам защо ние трябва да го правим. Просто не мога да проумея защо Лам при гласуването за златната топка не даде поне един глас за съотборник, дори и това да е Йозил, а гласува за Меси и Иниеста. До някъде е длъжник на отбора си и най-добрият начин по който може да се реваншира е като обезличи и двамата на терена.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 21 апр 2013 14:34

Мача, освен, че е троен, страшно много ще зависи и от това как ще започне срещата. Бърз гол за единия от двата отбора ще е ключов за успех в мача.

Малко кофти, че първата среща е в Мюнхен, защото Барса като губят в общия резултат и трябва да вкарват голове играят като за последно на техния стадион...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 апр 2013 14:55

dxl написа:Мача, освен, че е троен, страшно много ще зависи и от това как ще започне срещата. Бърз гол за единия от двата отбора ще е ключов за успех в мача.

Малко кофти, че първата среща е в Мюнхен, защото Барса като губят в общия резултат и трябва да вкарват голове играят като за последно на техния стадион...

Не съм съгласен с теб. Бърз гол за Барселона би означавало, че ще се успокоят, ще считат че са си свършили работата и ще имаме предостатъчно време за обрат. Както се случи срещу Юнайтед и донякъде срещу Реал.
Това че първата среща е в Мюнхен е най-хубавото, което можеше да ни се случи. Първо, защото има много голям шанс да си вземем домакинството, предвид и неубедителните игри на испанците навън този сезон, а после като гости ние знаем перфектно какво да правим и играем освободено. Второ, Барселона неведнъж е отпадала след лош резултат от първата среща: Челси, Интер, Ювентус преди години. Трето, статистиката показва, че в случаите, когато сме домакини на реванша доста често наливаме гипса и играем изнервено, независимо добър или лош е бил резултатът от първата среща: Барселона, Интер, Арсенал, Челси.
Но има нещо вярно и в това, което ти казваш. Затова ми се иска ако не ги разгромим с 3-4 гола разлика, резултатът да е нещо от рода на 2:1, за да не остават с впечатлението за лош турнирен резултат.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 21 апр 2013 20:46

Ако са без Меси ги бием... ако са с Меси обаче нещата стават малко по-сложни...
Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa1
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa1 » 22 апр 2013 09:22

Барселона този път няма да имат късмета, с който се измъкваха в предишните си мачове. Сигурен съм, че Байерн ще победи. 2:0/3:1 за "баварците".
[center]iHALA MADRID! iHALA MADRID! iHALA MADRID!
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/160/5958160y.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 22 апр 2013 10:50

Последната голяма хореография на Алианц Арена бе на 21.04.2010 г. Сега няма да има хорео, дори май няма да се пее :( ШИКЕРИЯ хич не са прави в случая...

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nHOjnvFwGwA[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 22 апр 2013 13:10

Че Манджата е наказан ли бре, не знаех :twisted:

Значи ще излизате с Писаро и Гомез, кой от кой по-голям дърводелец :lol:

Върти ми се 1-1....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Байерн”