Ивайло Лудогорец написа:Коментираме с един приятел левскар и тоя преброи 2 дупзи за Литекс + червен картон за Левски
Аз коментирам с един приятел от Разград и той вика че не е отсъждана дузпа срещу Лудогорец 2 сезона вече.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ивайло Лудогорец написа:Коментираме с един приятел левскар и тоя преброи 2 дупзи за Литекс + червен картон за Левски
Neron написа:Ивайло Лудогорец написа:Коментираме с един приятел левскар и тоя преброи 2 дупзи за Литекс + червен картон за Левски
Аз коментирам с един приятел от Разград и той вика че не е отсъждана дузпа срещу Лудогорец 2 сезона вече.
Neron написа:Ивайло Лудогорец написа:Коментираме с един приятел левскар и тоя преброи 2 дупзи за Литекс + червен картон за Левски
blue avalanche написа:1.Играе ли Йовов в този мач?
2.Като какъв точно играе?
Както казах-с 10 човека-толкоз!Въпреки това водим.
Йовов-ВЪН!!!
ПП.Общо взето-добро съдийство на Лекето досега...
1Neutralen написа:Neron написа:Ивайло Лудогорец написа:Коментираме с един приятел левскар и тоя преброи 2 дупзи за Литекс + червен картон за Левски
Недей да намесваш Лудогорец. Тук коментираме мача на Левски с Литекс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта