Литекс - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот eelche » 18 апр 2013 10:45

Ако ще ставаме шампиони с тази игра...НЕ,МЕРСИ! Спортно-техническото ръководство да съсредоточи всички усилия и да инвестира повече в турнира за купата на България-там е реалната ни цел за трофей този сезон!

Прогнозата ми за мача:по-скоро от 1 до Х,като победата ни е слабо вероятна след като Локомотив София ни е мерило :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 18 апр 2013 10:55

Не знам как са с контузиите Литекс, но ако в защита са с титулярите може да вържат хикс поне.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 18 апр 2013 11:32

T&T написа:Не виждам как Левски може да спечели в Ловеч, дори да получи подпиране от съдиите. Една птичка пролет не прави, дори и да се казва Гари Родригес. Днес за пореден път се видя, че защитата на Левски е може би най-слабата в групата, а нападението на Литекс е значително по-добро от това на Локомотив София, което ме кара да мисля, че резултатът ще е 2-0 за домакините.

а друго виждаш ли?
например ,че станахте много платените драскачи.
а Българите хич не са прости да знаеш!

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 18 апр 2013 11:36

Ей много се забавлявам като чета как разни голеадори, орландовци и тем подобни коментират съдийте и Левски, много ми е забавно пък и коментатори излязохте и разбирачи, що не си коментирате мача с Етрополе от вчера ми грухтите тука бе ...

Мача незнам как ще свърши, не ме и интересува да се раздадат и да играят до край резултата за мен е без значение и все пак надявам се краен победител да е Левски
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 апр 2013 13:48

Това със съдиите и тоя заучен рев срещу тях вече е много банално. Какъвто ни футбола такива ни и съдиите ама защо все с тях се оправдаваме не знам. Вчера Рендето за сетен път доказа що е простотия, честно аз по нагло и тъпо същество не бях виждал. Няма значение......По темата: Мисля, че мача между Литекс и Левски ще бъде със съвсем друг заряд и няма да има нищо общо от гледна точка на футбол както този с Локо Сф.
Този мач ще бъде спечелен от отбора, който успее да реализира положенията си, защото и двата отбора имат този потенциал. Така, че каквото и да гадаем тук, резултата ще го знаем след мача. Успех и на двата отбора и дано всичко се реши на терена без външни фактори!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 18 апр 2013 14:21

Дано се получи зрелищен двубой с доста голове и малко спорни ситуации, за да няма после пак недоволни.След лекото изправяне на глава от страна на Левски си мисля, че 1:1 е реален резултат.Определено троен мач си е, но ще видим ;)

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 18 апр 2013 14:29

fen-fen написа:Това със съдиите и тоя заучен рев срещу тях вече е много банално. Какъвто ни футбола такива ни и съдиите ама защо все с тях се оправдаваме не знам. Вчера Рендето за сетен път доказа що е простотия, честно аз по нагло и тъпо същество не бях виждал. Няма значение.....

Темата за съдиите не е банална,а е тактика за оправдание на по-слабият отбор.Типично по-български се търсят грешките навсякъде но не и там където са.Много е лесно когато загубиш мач да кажеш,че съдията е виновен,журналистите търсят скандал и веднага се хващат на въдицата и никой не се сеща да пита защо футболистите не могат да си подават точно повече от 2 пъти,защо не могат да се движат без топка,защо не могат да уцелят вратата и т.н.Всички гледаме какво става в чуждите първенства и какви наказания има там ако говориш за съдиите.В България обаче всеки говори и пише каквото си иска без последствия - един обвинява съдията че е взел пари,друг го гони в тунела и т.н.Фъргюсън и Венгер редовно плащат глоби и са наказвани да не ръководят мачовете заради много по-безобидни изказвания,в България явно правилата са други.Вина имат и съдиите,че не дават картони.Ако свирят така както се свири в останалите първенства във всеки мач ще има поне по 2 червени картона.Толкова брутални влизания и закъснели шпагати няма никъде.Европейските рефери и за опасна игра вече гонят,а тука съдиите ги е страх за закъснял шпагат картон да извадят.И още по жалкото е,че Боби Михайлов има такава власт за съдиите в Европа.Парадокс след парадокс.Да плаче или да се смее човек.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 апр 2013 14:37

Николай Йорданов ще свири Литекс - Левски

Справи се на Лудогорец - Литекс, надявам се да се справи и в това дерби.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 18 апр 2013 14:44

Дано се справи! Ама айде стига сме ги гледали тия съдии! Да си гледаме играта на отбора, че тя е по-важна! Надявам се до края на шампионата съдиите почти да не се коментират :oops:

Върни се в “Архив”