добре - ще дам друг пример тогава, явно не стана колко важни са някои неща за дадени футболисти
да вземем за пример Бербатов - в ман юн и фулъм играе по съвсем различен начин, нали?! в ман юн всички го овикваха и едва ли не провалял мачовете, във фулъм обаче почти всеки път е играч на мача и играе много постоянно и солидно

и къде е разликата мислиш?! точно в подхода на мартин йол към него.... точно заради това нещо избра да иде във фулъм, защото този треньор явно е налучкал в подхода си към него и как може да извлече най-доброто от него и бербатов го показва....

във фулъм бербатов се чувства водещ играч и е уверен, показва много повече неща... в ман юн обаче беше никой и ситуацията беше доста различна

капитанов ....лидер при юношите, мачка по терените ...идва при мъжете, ситуацията коренно различна - играе се на по-високо ниво, нещата не му се получават толкова лесно, вече не може да прави каквото си иска - голове, финтчета и т.н. всичко е много по-трудно, иска се страшно много бягане, физика и т.н. това от една страна... от друга, за мен той е играч тип бербатов с когото трябва да се разговаря и да се предразположи да играе... сигурен съм, че качествата ги има! повече от убеден съм даже! това момче може да надбяга противника, може да го финтира... и вкарва много голове, когато е в чиста позиция ...не му трепна крака да вкара на левски, не му трепна и срещу други отбори.... Стрелец, ти специално постоянно агитираш от години за тодор колев, обаче с какво той е повече от капитанов?! ок, викнаха го в монако ама това нищо не значи ...при мъжете не е показал абсолютно нищо! сигурно има някой гол вкаран, но лично в моите спомени не е останал нито един... като мачове със сигурност има повече мачове от капитанов... обаче бързина ли е показал , някакви супер финтове ли?! още ми е в главата една негова грешка как подаде назад на футболист на славия и ни изравниха в 90 мин. за 1:1 ....и мисля, че имаше и други подобни, само дето явно не са ни изравнили щом не се сещам точно ...и да е имал някой добър мач със сигурност е бил срещу слаб противник и едва ли такива мачове са били повече от 2-3 за нас

та... с какво тодор колев е по-добър от капитанов?! или с какво миро манолов в момента е по-добър от капитанов... или паломино?! да ти кажа честно ...и аз да бях на мястото на капитанов... ако избираха тях вместо мен да играя щях да съм доста демотивиран! сигурен съм, че му се играе ....но вероятно се чувства като последна дупка на кавала... какъв шанс са му дали?! винаги е запълвал дупки общо взето... ако се контузят всички останали крила и атакуващи играчи тогава играе титуляр... това за резерва 20 мин. изобщо не го броя даже, трябват му цели мачове да бъде хвърлен в битката, обаче и да се говори с него и да му се вдъхне повече увереност

какъв шанс му е дал гонзо... в 2 мача може би?! ми да ама като половин сезон не е играл.... нормално да не покаже каквото може.... и въпреки това съм сигурен, че щеше да играе по-добре от тодор колев, паломино и миро манолов... за мен капитанов има класа да играе в подобна позиция и единствено психиката му пречи ...ако гонзо говори с него и подхожда правилно съм сигурен, че ще гледаме съвсем друг капитанов!!! но иначе всички сте прави, че ще изглежда като мърда ако не се говори, въпрос на психика