СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2013 18:33

ShooterMan написа:Мързеливеца Капитанов не мисля,че има място в Черно Море :arrow:

мързеливеца капитанов според мен не се развива заради психиката си.... ако гонзо работи правилно с него, или някакъв психолог... съм сигурен, че ще видим много по-различно лице ! личи си, че момчето не се чувства комфортно... вероятно при младежите се е чувствал винаги водещ играч, а сега е никой и се е разколебал в качествата си ..но определено ги има и трябва да се работи над психиката му, за да ги покаже! вярвам, че може да е водещ играч и при мъжете :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 апр 2013 21:14

Тези негови качества ги чакаме 3 години да изпъкнат вече.Точно Капитанов получаване ИЗВЪНЗЕМЕН кредит на доверие от ВСИЧКИ треньори - Стефан Генов,Зафиров,дори Гонзо в началото.Бил е титуляр цяла календарна година и редовно влизащ след това още един полусезон.Не си спомням друг наш юноша да се е радвал на такъв кредит на доверие,дори Шабленския първия си сезон го прекара предимно на пейката.Като няма психика - има си Б група,там е за слабохарактерните и тези без психиката.Писнало ми е да му търпя мардосването по мачовете.Това,че е юноша на Черно Море НЕ Е и НЕ МОЖЕ да бъде фактор в развитието му като футболист.Може да помогне при влизането в първия отбор,но от там трябва да се доказва и то двойно,не да легне на лаврите и на ухото,че публиката ще го вкарва в игра и ще му прощава всичко.Да,прощавам му пропуски и слаби мачове,но не и мардосване,мързел и нежелание дори да влезе в игра.Къде се намира тоя?На колко години е?Дори в игра влиза като Диего Марадона,бавно,спокойно,вместо да влиза и да разорава терена и да иска титулярно място.Беше известен с бързина и експлозивност,а сега подтичва като бабичка.Пак казвам,слабохарактерните - в Б група,Китанчето как проявява характер,как се бори като лъв,а е 3 години по-млад.Такива юноши искам,мишоците - вън.Или ще влиза в час,или от лятото по селата
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 апр 2013 23:40

добре - ще дам друг пример тогава, явно не стана колко важни са някои неща за дадени футболисти :roll:

да вземем за пример Бербатов - в ман юн и фулъм играе по съвсем различен начин, нали?! в ман юн всички го овикваха и едва ли не провалял мачовете, във фулъм обаче почти всеки път е играч на мача и играе много постоянно и солидно :) и къде е разликата мислиш?! точно в подхода на мартин йол към него.... точно заради това нещо избра да иде във фулъм, защото този треньор явно е налучкал в подхода си към него и как може да извлече най-доброто от него и бербатов го показва.... :roll: във фулъм бербатов се чувства водещ играч и е уверен, показва много повече неща... в ман юн обаче беше никой и ситуацията беше доста различна :roll: капитанов ....лидер при юношите, мачка по терените ...идва при мъжете, ситуацията коренно различна - играе се на по-високо ниво, нещата не му се получават толкова лесно, вече не може да прави каквото си иска - голове, финтчета и т.н. всичко е много по-трудно, иска се страшно много бягане, физика и т.н. това от една страна... от друга, за мен той е играч тип бербатов с когото трябва да се разговаря и да се предразположи да играе... сигурен съм, че качествата ги има! повече от убеден съм даже! това момче може да надбяга противника, може да го финтира... и вкарва много голове, когато е в чиста позиция ...не му трепна крака да вкара на левски, не му трепна и срещу други отбори.... Стрелец, ти специално постоянно агитираш от години за тодор колев, обаче с какво той е повече от капитанов?! ок, викнаха го в монако ама това нищо не значи ...при мъжете не е показал абсолютно нищо! сигурно има някой гол вкаран, но лично в моите спомени не е останал нито един... като мачове със сигурност има повече мачове от капитанов... обаче бързина ли е показал , някакви супер финтове ли?! още ми е в главата една негова грешка как подаде назад на футболист на славия и ни изравниха в 90 мин. за 1:1 ....и мисля, че имаше и други подобни, само дето явно не са ни изравнили щом не се сещам точно ...и да е имал някой добър мач със сигурност е бил срещу слаб противник и едва ли такива мачове са били повече от 2-3 за нас :roll: та... с какво тодор колев е по-добър от капитанов?! или с какво миро манолов в момента е по-добър от капитанов... или паломино?! да ти кажа честно ...и аз да бях на мястото на капитанов... ако избираха тях вместо мен да играя щях да съм доста демотивиран! сигурен съм, че му се играе ....но вероятно се чувства като последна дупка на кавала... какъв шанс са му дали?! винаги е запълвал дупки общо взето... ако се контузят всички останали крила и атакуващи играчи тогава играе титуляр... това за резерва 20 мин. изобщо не го броя даже, трябват му цели мачове да бъде хвърлен в битката, обаче и да се говори с него и да му се вдъхне повече увереност :!: какъв шанс му е дал гонзо... в 2 мача може би?! ми да ама като половин сезон не е играл.... нормално да не покаже каквото може.... и въпреки това съм сигурен, че щеше да играе по-добре от тодор колев, паломино и миро манолов... за мен капитанов има класа да играе в подобна позиция и единствено психиката му пречи ...ако гонзо говори с него и подхожда правилно съм сигурен, че ще гледаме съвсем друг капитанов!!! но иначе всички сте прави, че ще изглежда като мърда ако не се говори, въпрос на психика :roll:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 апр 2013 00:11

Огризко, Капитанов има 9 мача като титуляр този сезон, и 11 миналия. Има и още толкова участия като резерва. Капитанов е "титулярното" ни дясно крило за последните два сезона; той е футболиста с най-много мачове като титуляр на този пост. Наистина не си спомням по-толериран юноша в последните години. Съдбата го целуна, а той ѝ се изплю в лицето. Според мен бъдещето му в отбора е решено вече, и това решение е съвсем правилно.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 апр 2013 00:24

хубаво, не водя статистика ...но продължавам да твърдя, че в момента е по-добър избор от миро манолов, паломино и тодор колев :!: и продължавам да вярвам, че проблема му е чисто психологически и че качествата ги има :!: въпросът е това дали някой ще работи с него над психиката му ...ако гонзо говори повече с него вярвам, че нещата ще се получат! ако няма да се говори, да си тръгва, защото ще продължава да е посредствен ...въпросът е в това, че за мен има всичко нужно да изпъква в мачовете, ако само му се обърне повече внимание над начина му на мислене и възприемане на нещата :idea:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 апр 2013 12:01

Качествата ги има, но трябва и усилие от негова страна.

А относно това дали е по-добър вариант от останалите -- мисля си, че това е класическия синдром колкото повече един играч е извън състава, толкова по-добър изглежда той в очите на феновете.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 апр 2013 18:03

Да говорят с него?Да му се молим да играе ли?Чакай,кое е тоя келеш?Освен това е на 21 години,кара 22,не е на 17,малко вече трябва да има характер и визия на футболист от А група.Разбери,не става,просто не става,това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 16 апр 2013 18:23

Всичките сте прави за Капитанов ...ии не сте прави.Защо?ами Капитанов бил играл много мачове,бил титулярното н и дясно крило.Бла,бла,бла.Кога пък точно той е играл като дясно крило при юношите?И къде е най силен Капитанов?ЧИСТ централен нападател.Човек консуматор преди всичко,очакваш доброто подаване с единствената идея да вкара гол.А какво се иска от него и то при мъжете.Да играе на непривична позиция,коятоо си има съвсем различни изисквания и иска играч със съвсем различни характеристики от тези на Капитанов./Същото се отнася и за Тошко Колев/.Вярно е че се мърдосва,както казва Стрелеца,но е вярно че му е сринато самочувствието от смяната на позицията,от това че нашата публика не прощава никому и го грабнаха и него.Взехме Инканго за крило,водяхме какво може по крилотом,а човека идва и вика-аз не съм крило,аз трябва да играя на върха на атаката.Същата работа и испанеца.Няма нищо общо с крилата.Бавен колкото си иска.Да,ама за крило трябва скоростна техника и линейна бързина+много добро центриране.А какво виждаме от него?Ами бавен,техничен,добре гардиращ топката,добри извеждащи подавания,като чета в последният мач вкарал два гола/единият отменен/.Ами без да съм гледал един мач на морето с него,ще ви кажа още веднъж/както го казах и преди да го вземем/че това е чист халф,който може да играе зад нападателя без проблеми.В най лошият случай-втори нападател.Обаче ние искаме крило...Мдаа и щом не може да играе като крило,значи не става.А според мен не стават тези дето са си помислили че ваемат крило,но това е друга тема.Сега ще ви дам пример и със г-н Емилов.Но понеже не искам да философствам повече,нека остане като загадка за вас.На каква позиция трябва да играе точно Сашко Емилов,че да е най полезен на отбора?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 апр 2013 19:26

Капитанов имаше много сполучливи мачове като крило в началото и наистина имаше желание. Трудно ми е да повярвам, че го е изгубил именно заради позицията. Освен това 30 мача на тази позиция не са никак малко; дори Божилов май е играл горе-долу толкова като атакуващ халф.

Ако пък си прав, за какъв чеп му беше предложен договор, след като няма как да пробие при нас като нападател?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 апр 2013 22:09

От Капитанов очаквам ЕЛЕМЕНТАРНО желание за игра,хъс,желание да се докаже,да спечели титулярно място!!!Жоро Илиев започна като дясно крило,я да върнем лентата назад.Слави Жеков,Владо Герасимов,Букарев,плебса Марин Петров,Косьо Мирчев...всички бяха вътрешни халфове - младока натирен на крилото,да бяга и това е.И в Локо Пд стартира пак от тази позиция.Аз казах,не упреквам Илиян за слаб мач,грешка,пропуск,упреквам го,че НЯМА ХЪС,няма ЗЛОБА ако щеш,няма елементарните неща присъщи за прохождащ футболист.Аз ако съм един треньор такъв келеш няма да стане от пейката,ще я търка с гъза си докато му се набият трески отзад,може ли такова нещо,на 21 години е,като го пуснат дори и десен бек да я трябва да изорава терена от радост,че играе.Таран бил...ами при неговата форма и резултати кой е тоя треньор да го пусне на тази позиция?И чакайте малко,Жоро Божилов е класи над него,а и се раздава.Пък и нещо друго,ако говорим за тарани все си мисля,че Наско Илиев е доста по-перспективна карта за залагане на този пост от Илиян?От новия сезон Наско и Бекир трябва да получат шанса си,Илиан се провали.3 години му бе даван кредит на доверие,това е.Бекир и Наско заслужават своя шанс,Китанчето например го получи и го взе,доказа,че е амбициозен,талантлив не само на думи и,че има място в титулярния състав като основна фигура.Това е месомелачката,един от 5 успява,успяват силните,не можем с цената на десетки загуби да крепим мързеливци и слабохарактерници над водата,докато се дави отборът.Казах - или до края на сезона показва,че може,или....Б група

Върни се в “Черно море”