До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: До кога ще търпим лекета като Платини в състава???

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 апр 2013 13:48

redhooligan написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:видно е че платини няма вече какво да даде на отбора, да си ходи доброволно от ЦСКА

Ами обади се на Милен да те вземе теб. Ти има какво да дадеш на отбора сигурно. Кой ще замени Платини ? Делев който 2г. ли там колко не е играл и си е седял на село.Сега вкара 1 гол и голямата работа. Личи си,че има още бая да наваксва от към форма. Камбуров и той нещо много е зле. Та какви са ни алтернативите според теб? Просто нямаме никаква алтернатива на Платини,които дори да не играе като хората пак може да вкара някой гол и да реши мача.

ти май си забравил колко време му търпяхме на платини лигавщините и колко го чакахме да вкара за първи път. неискам да гледам футболисти в червена фанелка разхождащи се из терена и играещи без желание. не ми дреме кой ще го заменя ако требва слагам и аз шортите,но искам да гледам 11 в червено тичащи и борещи се на терена
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 15 апр 2013 13:58

mistreated написа:Да попитам всички защитници на Платини: Как си мислите, че с подобно поведение и неговото толериране, който и да е треньор може да въведе ред в нашата съблекалня? За отбор ли говорим или за разпасана команда? Явно за второто...

Аз по на горе го написах по голям от ЦСКА няма, като не му се слушка няма да папка ще си изчака договора да свърши и ще си ходи в крайна сметка той голове ли е дошъл да вкарва или фасони. Колкото и добър футболист да е трябва да внимава с дисциплината. Отделно че Милен в момента е треньор ако той е решил така да подходи по меко си е негова работа, аз лично нямаше да се церемоня с никой.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 15 апр 2013 14:13

И аз съм му фен на Платини , но в последния мач с Етър с пропуска си тип "Присо" ме изкара извън нерви. Да вземе да се събуди от зимния си сън в който се намира и да почне да мачка ;) ( Камбуров и той все още не дал това което отговаря на името и кариерата му)
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 апр 2013 14:16

Има и още нещо. Ако Платини трябва да бъде благодарен на някого, че му възроди кариерата, това е точно Радуканов. Защото преди Милен да стане треньор на ЦСКА първия път, Платини беше твърда резерва и с безобразна игра. Милен му подаде ръка, той го наложи. Виждаме как му отговаря сега, когато вече е "голяма звезда".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

едъртакъв
Контакти:

Мнениеот едъртакъв » 15 апр 2013 14:24

Предвид тежката програма ЦСКА има нужда от Платини и. Присо. Требва спокойствие. Темата е неподходяща в големите отбори е пълно с перковци. Кантона влезе в затвора за побой на фен. Да вкара хектрик на Левски и без да поздрави Радуканов да си рита всички бутилки на воля. :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 15 апр 2013 14:34

Темата е принципна, както казах. Някой от вас още не могат да го схванат! Днес ще е Платини, утре Бандаловски, вдругиден Присо и така до края на света. Това трябва да се спре един път завинаги. В един нормален клуб с нормални порядки и собственици едно такова изваждане на играч, нарушил дисциплината многократно, може да бъде само от полза, дори и в краткосрочен план да коства титла да кажем или друга цел, защото в един нормалне отбор едно такова действие срещу провинил се играч ще има убеден съм много по-голям ефект и ползи в дългосрочен план, защото играчите ще си вземат поука и ще се знае, че в този отбор има железен ред и дисциплина и това в бъдеще ще донесе само дивиденти на клуба. Сега разбрахте ли какво имам предвид под това, че въпросът е принципен. Но от друга страна за голямо мое съжаление и ваше предполагам всички знаем, че ние сме далеч от нормалните клубове точно сега с тези собственици, така че общо взето и да го извадят Платини и да не го извадят е все тая ;)

П.П. Много добър пример за клуб с железен ред и дисциплина относно играчите е Ман Юн. Фърги е гонил Бекъм, Кийн, Стам и други светила, за да има ред в съблекалнята. Виждате какво става и с Руни сега. Правеше маймунджилъци преди 2 сезона за договора, но сега Фърги ще му го начука най-вероятно лятото :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 15 апр 2013 14:48

Вярно ли е че пак при феновете в Сливен са освиркали Присо или по точно са издавали маймунски звуци. Големи тъпаци сме. С такива тъпашки прояви не знам дали да наричаме привърженици на отбора. Тъжно много тъжно 50 гамени да си псуват само играчите.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 апр 2013 17:41

florentin_petre написа:
mistreated написа:Да попитам всички защитници на Платини: Как си мислите, че с подобно поведение и неговото толериране, който и да е треньор може да въведе ред в нашата съблекалня? За отбор ли говорим или за разпасана команда? Явно за второто...

А не мислите ли, че точно по това се познава добрия от слабия треньор. Съответно ако едно ръководство не държи сметка на треньора дали се спазва дисциплината от подопечените му, значи е слабо ръководството. Както е и във всяка една друга сфера от нашия живот. Да речем ученик счупва главата на друг ученик, кой ще го отнесе първи според вас - учителят или ученикът? :cry: Големи хора сте, а се излагате понякога. Това, че никой не успява да вкара Платини в пътя, не говори добре за самия треньор. Труден характер бил не знам какво си, кой е с лесен. Че той Нджонго е с много по-тежък и чепат характер от Мишо, ама си оставя душата като играе. Бандата да не е с по-лек и той? Никой не толерира нищо, но вината не е само и изцяло на Платини. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 апр 2013 18:36

И Барселона търпяха Стоичков и Ромарио, и Юнайтед търпяха Кантона и Съра не смееше нищо да каже след простотиите му. Тогава хората така компенсираха факта, че големите пари бяха в Милан и Ювентус и им се получаваше. В ЦСКА единственият шанс да се завърти добър футболист е, ако има проблеми с главата, както е с Платини.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 апр 2013 22:45

Емигрант 45 написа:Момчета,очудвате ме с тази тема,та отговора е във самия въпрос:Лекета ходят при лекета :o !!!

Я не се скатавай,а бегай да хвърляш помията и да миеш чиниите!

Върни се в “ЦСКА”